NikosTsolakos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα παιδιά!Σήμερα θα σας παρουσιάσω το Νέο μου Website που εχει να κάνει με File Hosting! Ο καθένας απο εσάς μπορεί να κανει Register και να ανεβάζει τα αρχεία του.Τραγούδια , Βίντεο , Εικόνες , Έγραφα.ελπίζω να σας αρέσει!Επισκεφτείτε το Website ---> Site: F-Uploader 3
angmar Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Κάνε μια landing page όμως που να περιγράφει την υπηρεσία σου και το ποιός την παρέχει, αν θέλεις να γραφτεί ποτέ κανείς δηλαδή.
kormos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Εν συντομία θα αναφέρω δύο αρνητικά: Το 1ο έχει υπωθεί / γραφτεί από το μέλος angmar (για τυπικούς λόγους έκανα εγγραφή αλλά…) το δε 2ο είναι πως όχι δεν "τρέχει" σε https (θα το επιθυμούσα) αλλά κάνοντας εγγραφή ούτε κάποιο ενημερωτικό email λαμβάνεις αλλά ούτε ένα μήνυμα στην οθόνη πως ο λογαριασμός δημιουργήθηκε επιτυχώς ή όχι...
NikosTsolakos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εν συντομία θα αναφέρω δύο αρνητικά: Το 1ο έχει υπωθεί / γραφτεί από το μέλος angmar (για τυπικούς λόγους έκανα εγγραφή αλλά…) το δε 2ο είναι πως όχι δεν "τρέχει" σε https (θα το επιθυμούσα) αλλά κάνοντας εγγραφή ούτε κάποιο ενημερωτικό email λαμβάνεις αλλά ούτε ένα μήνυμα στην οθόνη πως ο λογαριασμός δημιουργήθηκε επιτυχώς ή όχι... θα φροντίσω άμεσα για το email όσο για το https δύσκολο το βλέπω φίλε μου Edit: Email στέλνει κανονικά!. Και με το Register είναι έτοιμο . Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2013 από NikosTsolakos 1
theodoros8 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Για αρχή νομιζω εκανες καλη δουλεια.Τωρα εξαρταται για ποιο λογο το εκανες. Αν ειναι σαν πειραμα,για εσενα και αργοτερα να το βαλεις στο CV σου τοτε εισαι οκ. Νομιζω οτι με ενα desktop client θα ειναι πιο ολοκληρωμενο. Και αν οντως εισαι 16 τοτε ενα μεγαλο μπραβο απο εμενα! Επισης προσπαθησα να ανεβασω ενα μπ3 16 ΜΒ και ειχα error: REQUEST ENTITY TOO LARGEThe requested resource /include/php/uploader.php does not allow request data with POST requests, or the amount of data provided in the request exceeds the capacity limit.
NikosTsolakos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 το αρχείο είναι που ανέβασες είναι πολύ μεγάλο!και τα σιτε αυτά τα φτιάχνω για να πειραματιζομαι!προσπαθώ να μαθαίνω όσα πιο πολλά μπορώ!ευχαριστώ
theodoros8 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 το αρχείο είναι που ανέβασες είναι πολύ μεγάλο! και τα σιτε αυτά τα φτιάχνω για να πειραματιζομαι! προσπαθώ να μαθαίνω όσα πιο πολλά μπορώ! ευχαριστώ τοτε νομιζω εκανες μια καλη προσπαθεια για τα δεδομενα. συνεχισε ετσι!
hostdog Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Πολύ clean το design, αλλά το adult pop up στον εργασιακό χώρο ήταν λίγο "αιφνιδιαστικό" Φιλικά, Παναγιώτης.
NikosTsolakos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Πολύ clean το design, αλλά το adult pop up στον εργασιακό χώρο ήταν λίγο "αιφνιδιαστικό" Φιλικά, Παναγιώτης. φιλε μου και εγώ τώρα τελευταία το πρόσεξα και θα το φτιάξω όπως δήποτε! Edit: Το πρόβλημα έχει λυθεί νομίζω!!! Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2013 από NikosTsolakos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα