Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον επανερχομαι στο θεμα,επειδη η φτηνη ψυχτρα σε λοαντ επιανε 75αρια παραγγειλα την hyper 212 evo!

θα δωσω το ενα kit μνημες στα 30 ευρω και αργοτερα και το αλλο οποτε σκεφτομαι να παρω 2χ4 ddr3 1600mhz 1,5v cl9!

υπαρχει διαφορα σε αποδοση σε cl8?

η ταση 1,5v ειναι οτι καλυτερο ετσι?

απο οσα ξερω ειναι προτιμοτερο dual απο single ετσι?

και φανταζομαι ενα κιτ 2χ4 ειναι προτιμοτερο απο 2 κιτ 2χ2 οπως τις εχω τωρα εε?

σκεφτομαι να παω σε αυτες http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=89617b91-234a-407b-9521-7e0f78d690bb

κατι καλυτερο?υπαρχουν και αυτες με μεταφορικα 69 http://www.msystems.gr/index.php?category=1513&product=12968

αλλα ειναι 1,65v

φιλε μου την hyper θα τη χωρεσει μια χαρα την εχω βαλει εγω στο corsair 400R το μονο προβλημα ειναι αν παρεις μεγαλες μνημες θα σηκωσεις το φαν τησ ψυκτρας 1 ποντο πιο πανω και θα εισαι οκ! σε εμενα που εβαλα της Ηyper X kingston 2133 mhz αυτο εκανα και δεν ειχα θεμα. σε 2χ4 η ακομα καλυτερα σε 2χ8... νομιζω το asus pro κανονιζει μονο του τα volt της μνημης.

Δημοσ.

φιλε μου την hyper θα τη χωρεσει μια χαρα την εχω βαλει εγω στο corsair 400R το μονο προβλημα ειναι αν παρεις μεγαλες μνημες θα σηκωσεις το φαν τησ ψυκτρας 1 ποντο πιο πανω και θα εισαι οκ! σε εμενα που εβαλα της Ηyper X kingston 2133 mhz αυτο εκανα και δεν ειχα θεμα. σε 2χ4 η ακομα καλυτερα σε 2χ8... νομιζω το asus pro κανονιζει μονο του τα volt της μνημης.

επειδη ειμαι ενα κλικ απο την παραγγελεια τεινω προς την 412slim,μαλλον απο βιντεακια που εχω δει δεν θα εχω προβλημα με τισ 4 μνημες!υπαρχει περιπτωση να ειναι καλυτερη η 212 evo απο την 412slim?ειδα οτι κοντραριζεται με την 412s!κανει 7-8 ευρω παραπανω αλα ερχεται με δυο ανεμηστηρες!

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...