fredd0 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, sgiannios είπε Παιδιά εγώ έχω το εξής θέμα....το κλιματιστικό χειμώνα καλοκαίρι στάζει νερά και από τον σωλήνα αποχέτευσης εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας αλλά και από τη βάση της εξωτερικής μονάδας στις 4 άκρες της...τι μπορεί να συμβαίνει; Έχει βουλώσει κάτι; η εχει βουλωσει το σωληνακι αποχετευσης της εξωτερικης μοναδας, η η εξωτερικη μοναδα δεν ειναι σωστα αλφαδιασμενη (με ελαφρυα κλιση προς την αποχετευση δηλαδη) και το νερο της αποψυξης λιμναζει και σταζει στις ακρες.
katbo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 επειδή τα νερά τώρα πέφτουν κάτω στην αυλή μου, σκέφτομαι να βάλω μια γλάστρα να κρύβει τα νερά και να ποτίζεται και το λουλούδι. Κάνει το νερό αυτό ή θα μαραθεί?
korakios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, katbo είπε επειδή τα νερά τώρα πέφτουν κάτω στην αυλή μου, σκέφτομαι να βάλω μια γλάστρα να κρύβει τα νερά και να ποτίζεται και το λουλούδι. Κάνει το νερό αυτό ή θα μαραθεί? απιονισμένο , θα μαραθεί , συν του οτι είναι και χειμώνας ...βάλε ένα μπετονάκι 1
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Μακρύ λάστιχο που θα το πηγαίνει στην αποχετευση
ΠάρηςΓ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, katbo είπε επειδή τα νερά τώρα πέφτουν κάτω στην αυλή μου, σκέφτομαι να βάλω μια γλάστρα να κρύβει τα νερά και να ποτίζεται και το λουλούδι. Κάνει το νερό αυτό ή θα μαραθεί? κανει απλα για τα περισσοτερα φυτα δεν ειναι καλο να ειναι συνεχεια υγρά... θα αναπτυχθουν μυκητες κτλ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις