Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sgiannios είπε

Παιδιά εγώ έχω το εξής θέμα....το κλιματιστικό χειμώνα καλοκαίρι στάζει νερά και από τον σωλήνα αποχέτευσης εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας αλλά και από τη βάση της εξωτερικής μονάδας στις 4 άκρες της...τι μπορεί να συμβαίνει; Έχει βουλώσει κάτι;

η εχει βουλωσει το σωληνακι αποχετευσης της εξωτερικης μοναδας, η η εξωτερικη μοναδα δεν ειναι σωστα αλφαδιασμενη (με ελαφρυα κλιση προς την αποχετευση δηλαδη) και το νερο της αποψυξης λιμναζει και σταζει στις ακρες.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

επειδή τα νερά τώρα πέφτουν κάτω στην αυλή μου, σκέφτομαι να βάλω μια γλάστρα να κρύβει τα νερά και να ποτίζεται και το λουλούδι. Κάνει το νερό αυτό ή θα μαραθεί?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, katbo είπε

επειδή τα νερά τώρα πέφτουν κάτω στην αυλή μου, σκέφτομαι να βάλω μια γλάστρα να κρύβει τα νερά και να ποτίζεται και το λουλούδι. Κάνει το νερό αυτό ή θα μαραθεί?

απιονισμένο , θα μαραθεί , συν του οτι είναι και χειμώνας ...βάλε ένα μπετονάκι

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, katbo είπε

κανει απλα για τα περισσοτερα φυτα δεν ειναι καλο να ειναι συνεχεια υγρά... θα αναπτυχθουν μυκητες κτλ

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...