kosegdit Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Έχω στα χέρια μου ένα Acer Aspire 5739g που αυτή τη στιγμή έχει windows 7 πάνω. Θέλω να του κάνω format, οπότε σκεφτόμουν να του περάσω windows 8.1. Στο site της Acer κάνοντας αναζήτηση για drivers με βάση το μοντέλο, δεν μου βγάζει καν την επιλογή για windows 8/8.1 Επίσης είδα αυτό και δεν βλέπω το δικό μου να ανήκει στα υποστηριζόμενα μοντέλα που δίνει η ίδια η Acer για αναβάθμιση σε windows 8.1. Αν βάλω 8.1 πιστεύετε θα έχω πρόβλημα με drivers; Υπάρχει περίπτωση το laptop να μην τα σηκώνει ή για να τα σηκώσει να θέλει αλχημείες και να έχω θέματα ασυμβατότητας; Γιατί αν είναι να μου βγάλει την ψυχή με μεγάλη πιθανότητα να μην δουλέψει κιόλας, τότε να του ξαναπεράσω τα 7άρια και να ησυχάσω.
p8grs Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αφού σηκώνει τα 7 θα σηκώνει και τα 8.1. Πέρασε τα με τους drivers των windows 7 και όπου σου λέει οτι δεν είναι συμβατός ο driver με το λειτουργικό σύστημα κανε "Αντιμετώπιση προβλήματος συμβατότητας". Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2013 από p8grs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα