Προς το περιεχόμενο

[Laptop] Samsung Ativ Book 4 15" 3230M(i5, 8GB, Radeon 8750M, 1TB, win8) 410€ @Amazon.fr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραίος μεγιές μεγιές καλοδούλετος και γλυτώσατε και το λιντσάρισμα γιατί αν το είχε βγάλει αλυσίδα σε λίγα κομμάτια θα είχε πέσει πολύ ξύλο θα θύμιζε ps4 ή Γαλατικό χωριό το σκηνικό.Να που το ξενύχτι κάνει καλό και η πλοήγηση στο φόρουμ.

• Like 2
Δημοσ.

Ωραιο λαπτοπ το ιδιο εχω με i3 και χειροτερη gpu και και χΔ,απλα εμαθα οτι υποστηριζει μονο sata 2 και ξενερωσα ηθελα να του βαλω ssd δεν ξερω αν αξιζει πλεον ομως..

Δημοσ.

Όπως λένε οι γνώστες "once you go black you'll never go back" οπότε ασχέτως sata, μάτα εγώ απο εδώ και πέρα μόνο SSD. :-)

Δημοσ.

Ωραιο λαπτοπ το ιδιο εχω με i3 και χειροτερη gpu και και χΔ,απλα εμαθα οτι υποστηριζει μονο sata 2 και ξενερωσα ηθελα να του βαλω ssd δεν ξερω αν αξιζει πλεον ομως..

Θα δεις διαφορα με τον SSD μονο και μονο που δεν εχει μηχανικα κοινουμενα μερη ...

Δημοσ.

Μεχρι στιγμης δεν ειχα καποιο κολλημα απο αποψη ταχυτητας οποτε πιστευω προς το παρον θα μεινω με τον 1ΤΒ μιας και σε συστημα που θα παιζει και μερικα παιχνιδακια, καλο ειναι να 'χεις περισσοτερο απο 120GB.

Δημοσ.

Εχω ssd στο σταθερο που δεν το χρησιμοποιω πια γιατι εφυγα φοιτητης στην Λαρισα... Τωρα στις γιορτες που θα κατεβω λεω να αλλαξω τον hdd του laptop με τον ssd του desktop απλα μου ψιλοεφυγε η ορεξη με το που ειδα sata 2,το ξερω οτι και παλι η διαφορα θα ειναι μεγαλη αλλα κριμα ο Sammy 830 να δουλευει σε sata 2.

Δημοσ.

Το πηραααα!!!! Κάνει αναβαθμησεις τωρα σε λίγο θα βάλω και τα 8,1! Πολυ καλη ποιότητα σαν πρώτη ματιά και καλη οθόνη λίγο ο δίσκος σαν αρχή δουλεύει στο 90-100%λογο εργασιών την αναβαθμησης! Το θέμα δεν μπόρεσα να περάσω ελληνική γλώσσα :(

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Πολύ ωραίο μηχάνημα !Πρέπει να είναι από τις καλύτερες προσφορές ever!

Ήμουνα με το κλικ στο χέρι , αλλά δεν το πάτησα γιατί ήδη έχω λαπτοπ.

Αν το μετάνιωσα ; Μάλλον....

Καλορίζικο σε όσους το απόκτησαν!

• Like 2
Δημοσ.

Ηρθαν και τα αυτοκολλητακια, τα παρηγγειλα πριν 4 μερες και σημερα το πρωι ηταν στο γραμματοκιβωτιο! Πολυ ευκολα στην εγκαταταση και πολυ καλης ποιοτητας (ειναι vinyl stickers και δεν αφηνουν residues αν θες να τα βγαλεις και να τα ξαναβαλεις.. χρειαστηκε να το κανω μια φορα για ενα αυτοκολλητο, οποτε ειμαι σιγουρος  :-D). Επισης ειναι πολυ λεπτα και δεν νιωθεις καμια "ενοχληση" οσον αφορα το texture τους οταν πληκτρολογεις.  

temporary_zps08cdc38a.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάντως δε θα το παιρνα.

Consumer laptops με τέτοιο engineering ούτε για δώρο στυς εχθρούς μου δε τα θέλω.

Soldered RAM και CPU σε 15άρι? Σε ποιά εποχή ζούμε?

Μάλλον ο plpapadopoulos είχε δίκιο στο ότι το ένα dimmακι RAM είναι soldered.
printscreen του user manual http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201311/20131108084725078/Win8.1_Manual_eng.pdf

Screen%20Shot%202013-12-05%20at%2010.25.

Και το χαμε σιγουρο, αλλα σημερα μου ρθε να κοιταξω και μονος μου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ SOLDERED ΚΑΜΙΑ RAM. Good news for the Ativ People

temporary_zps846ddae8.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...