silmarien Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Σαν specs το δέχομαι. Είσαι όμως 100% σίγουρος ότι δε θυσιάζεις specs ώς προς την αξιοπιστία? Γιατί από ένα μηχάνημα που είναι loaded με κάρτα γραφικών καλύτερη, αλλά έχει κακό engineering, θα προτιμούσα ένα με πιό αδύναμη, αλλά με πιο εξασφαλισμένη αξιοπιστία και support. Π.Χ. αν η Dacia βγάλει αυτοκίνητο 1800cc Turbo με Navigator και DVD, θα το προτιμήσεις έναντι ενός Opel 1800cc που βγαίνει στην ίδια τιμή χωρίς Turbo, Navigator και DVD? Ή θα φοβάσαι σε κάποια στροφή μή ψάχνεσαι ή μή παραδώσει πνεύμα σε οποιοδήποτε ταξίδι το ζορίσεις? Απλή υπόθεση κάνω. Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα τώρα. Άλλο ένα αμάξι και άλλο ένας υπολογιστής. Ας Ξαναλέω ότι αυτός ο υπολογιστής σε αυτά τα χρήματα ήταν απίστευτη ευκαιρία. Από εκεί που πηγαίναμε για τον Dell την προηγούμενης προσφοράς μας έκατσε κάτι πολύ καλύτερο με 25 ευρώ έξτρα. Επίσης το Ativ Book 4 ανήκει πιο πολύ στην κατηγορία Ultrabook. Δεν νομίζω ότι θα είναι τόσο τραγική η ποιότητα κατασκευής του και επίσης είναι από αλουμίνιο το περίβλημα του σε σχέση με τα πλαστικά που λες με τα 500-600 ευρώ. Μένει να δούμε και στην χρήση.
sattack Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 εδω μιλαμε για μια μεγαλη προσφορα με τεραστια εκπτωση ωστε να παρει ο κοσμακης επωνυμο φορητο με πολυ καλη καρτα γραφικων και τουμπανο σε ολα, και θα το ψειρισουμε γιατι δεν ειναι 100% ταιριαστο για εναν που θελει επαγγελματικη επεξεργασια video? εισαι σε λαθος θεμα φιλε, σε λαθος budget, σε λαθος hardware απαιτησεις, λαθος ολα. εχω 2 λαπτοπ και αμα το προλαβαινα μπορει και να εμπαινα στον πειρασμο να το παρω. οποιος το πηρε μεγεια, πολυ καλη αγορα, μακαρι να σας βγει και στην πραξη οπως ακουγεται σαν χαρακτηριστικα. ειδικα για παιδια απο ελλαδα με περιορισμενο budget ηταν προσφορα λουκουμι.
PETROS13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 εδω μιλαμε για μια μεγαλη προσφορα με τεραστια εκπτωση ωστε να παρει ο κοσμακης επωνυμο φορητο με πολυ καλη καρτα γραφικων και τουμπανο σε ολα, και θα το ψειρισουμε γιατι δεν ειναι 100% ταιριαστο για εναν που θελει επαγγελματικη επεξεργασια video? εισαι σε λαθος θεμα φιλε, σε λαθος budget, σε λαθος hardware απαιτησεις, λαθος ολα. εχω 2 λαπτοπ και αμα το προλαβαινα μπορει και να εμπαινα στον πειρασμο να το παρω. οποιος το πηρε μεγεια, πολυ καλη αγορα, μακαρι να σας βγει και στην πραξη οπως ακουγεται σαν χαρακτηριστικα. ειδικα για παιδια απο ελλαδα με περιορισμενο budget ηταν προσφορα λουκουμι. Άσε και το μετάνιωσα ενώ το χα στο καλάθι.......
silmarien Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Η αποστολή έγινε με πιθανή άφιξη την επόμενη Δευτέρα.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Και έμενα εστάλη με το ίδιο delivery estimate στις 9 του μηνός!
giorginho Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μπραβο παιδια οσοι το προλαβατε, τρομερη προσφορα. 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μπραβο παιδια οσοι το προλαβατε, τρομερη προσφορα. Να δουμε τι θα κανουμε τελικα και με το πληκτρολογιο και μετα ολα κομπλε!
Captain Nemo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μάλλον έπρεπε να κλείσουν δυο τρία ακόμα και για τους υπόλοιπους.Η είμαστε ομάδα ή δεν είμαστε. Έτσι και αλλιώς δεν χρειάζονται χρήματα.
sattack Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Να δουμε τι θα κανουμε τελικα και με το πληκτρολογιο και μετα ολα κομπλε! κοιτα, επειδη εχω δουλεψει με γαλλικο πληκτρολογιο, δεν ειναι και τοσο τραγικο, εννοειται οτι αν βαλεις στα win ρυθμιση αγγλικου πληκτρολογιου (US), δουλευει οπως αυτο που εχεις συνηθισει. οποτε τα δαχτυλα σου θα πηγαινουν αυτοματα στα σωστα πληκτρα. απο γραμματα, μονο το το az με το qw ουσιαστικα εχουν αλλαξει, οποτε ακομα και οπτικα δεν θα πολυμπερδευτεις. μετα αγοραζεις και κανενα αυτοκολλητο.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Ναι δεν θα έχω πρόβλημα επί της ουσίας.. Έτσι κι αλλιως με τυφλό σύστημα γραφω. Αλλα είναι ψυχολογικό το θέμα! Μόλις βρω αυτοκόλλητα για το πληκτρολόγιο που να μου αρέσουν και να ναι και σε καλή τιμή, θα τα προτιμήσω
Konstantin77 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 τα πλήκτρα βγαινουν και κουμπώνουν όπου θες. δεν υπάρχει πρόβλημα, το πρόβλημα είναι στα σύμβολα που δεν τα θυμασαι και δεν είναι σωστα ζευγαρια για να τα ξεκουμπωσεις και αυτα και να τα κουμπωσεις εκει που θες. 1
thanos3 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 παιδιά οποίος το μετάνιωσε για το πληκτρολόγιο πάντως ας μην στεναχωριεται, του το αγοράζω εγω μόλις το παραλάβει! εχω δουλέψει με τουρκικό πληκτρολόγιο και κει να δεις γλέντια! δεν νομιζω ότι ειναι πρόβλημα αυτο ! Sent from my iPhone using Insomnia 1
silmarien Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μάλλον ο plpapadopoulos είχε δίκιο στο ότι το ένα dimmακι RAM είναι soldered.printscreen του user manual http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201311/20131108084725078/Win8.1_Manual_eng.pdf
Captain Nemo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Κάποιου του χάριζαν έναν γάιδαρο και τον κοίταζε στα δόντια 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα