Προς το περιεχόμενο

[Laptop] Samsung Ativ Book 4 15" 3230M(i5, 8GB, Radeon 8750M, 1TB, win8) 410€ @Amazon.fr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως ή λύση του ανταλακτικού πληκτρολογίου είναι πολύ καλή και λογικά εξαλείφει το πρόβλημα στην ρίζα του.

kiros9, on 30 Nov 2013 - 02:01 AM, said:

πωπω..

εγώ δεν έχω μεταφορικά αλλά πραγματικά δεν παλεύεται το AZERTY. Το πήρα απόφαση, δεν το παίρνω. Δεν θα κάθομαι να κολλάω αυτοκόλλητα στο πληκτρολόγιο. Για τον ίδιο λόγο δεν έχω πάρει ακόμα laptop. πριν από κανένα μήνα είδα σε ένα με full HD + intel QM (quadcore) + μια πολύ καλή κάρτα γραφικών στα 599 ευρώ αλλά αυτό το πληκτρολόγιο μου τα χαλάει...

Που το είχες δει πάλι στο amazon ; ποιο ήταν ;

Δημοσ.

SILMARIEN σ' αγαπαω ρε! χααχαχαχ

προλαβα, στο τσακ, 410 με τα μεταφορικα! 

οσον αφορα το πληκτρολογιο λιγο με ενδιαφερει,

αλλα στην τελικη βαζω αυτα ή κατι παρομοιο

ακυρωνω και γω τον Κοτσο,

αν καποιος το θελει το λαπτοπ  απ'τον Κοτσο ας μου στειλει ΠΜ να μην ακυρωσω

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως ή λύση του ανταλακτικού πληκτρολογίου είναι πολύ καλή και λογικά εξαλείφει το πρόβλημα στην ρίζα του.

kiros9, on 30 Nov 2013 - 02:01 AM, said:

πωπω..

εγώ δεν έχω μεταφορικά αλλά πραγματικά δεν παλεύεται το AZERTY. Το πήρα απόφαση, δεν το παίρνω. Δεν θα κάθομαι να κολλάω αυτοκόλλητα στο πληκτρολόγιο. Για τον ίδιο λόγο δεν έχω πάρει ακόμα laptop. πριν από κανένα μήνα είδα σε ένα με full HD + intel QM (quadcore) + μια πολύ καλή κάρτα γραφικών στα 599 ευρώ αλλά αυτό το πληκτρολόγιο μου τα χαλάει...

Που το είχες δει πάλι στο amazon ; ποιο ήταν ;

Χάνεις όμως λογικά την εγγύηση με την αλλαγή του πληκτρολογίου. ACER ηταν, δεν θυμάμαι το μοντέλο  αλλά μου έκανε εντύπωση τα χαρακτηριστικά και η τιμή του(δεν ήταν εκθεσιακό). όπου και αν έψαξα δεν το βρήκα κάτω από 1000 ευρώ. Δεν ήταν στο amazon.fr, στα carrefour το είδα.

Δημοσ.

παιδιά δείτε και αυτό

il n'a pas de lecteur CD   - δεν έχει αναγνωστικό για cd!! (από ότι λέει κάποιος στα σχόλια)

Μικρο το κακο εν ετη 2013

Αν καποιος αλλος προλαβε και ψαχνει keypad stickers και βρει κατι καλο ας δωσει κανα λινκ, εγω μεχρι νομιζω ταιριαζουν καλυτερα αυτα εδω: http://www.ebay.com/itm/Stickers-Autocollants-de-clavier-QWERTY-US-English-US-layout-Keyboard-keys-/261336865642?pt=FR_JG_Informatique_Peripheriques_Claviers&hash=item3cd8e41b6a

Δημοσ.

παιδιά δείτε και αυτό

il n'a pas de lecteur CD - δεν έχει αναγνωστικό για cd!! (από ότι λέει κάποιος στα σχόλια)

Τα περισσότερα πλέον δεν έχουν για θέμα βάρους, μικρότερου μεγέθους-πάχους.
Δημοσ.

Μικρο το κακο εν ετη 2013

Αν καποιος αλλος προλαβε και ψαχνει keypad stickers και βρει κατι καλο ας δωσει κανα λινκ, εγω μεχρι νομιζω ταιριαζουν καλυτερα αυτα εδω: http://www.ebay.com/itm/Stickers-Autocollants-de-clavier-QWERTY-US-English-US-layout-Keyboard-keys-/261336865642?pt=FR_JG_Informatique_Peripheriques_Claviers&hash=item3cd8e41b6a

Τα περισσότερα πλέον δεν έχουν για θέμα βάρους, μικρότερου μεγέθους-πάχους.

προσωπικά για μένα καλό να έχει για αυτό και το βγάζω αν και ήρθε η σειρά μου

Δημοσ.

προσωπικά για μένα καλό να έχει για αυτό και το βγάζω αν και ήρθε η σειρά μου

Αν το χρειαζεσαι για την δουλεια σου το να εχει τοτε παω πασο, εγω προσωπικα ουτε στους σταθερους πλεον δεν βαζω οπτικο μεσο. 

Δημοσ.

Υπάρχει και αυτή η λύση

http://www.skroutz.gr/c/89/optical-drives/f/387134_391258/%CE%95%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%A4%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-Laptop.html

και όσον αφορά την εγγύηση με το άλλο πληκτρολόγιο αφού τώρα το ξέρετε το σύστημα όποτε χρειαστεί το service πτού πτού πτού πτού  που αχρείαστο να ναι στα όρη στα άγρια βουνά βάζετε πάλι το παλιό και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Δημοσ.

Αν το χρειαζεσαι για την δουλεια σου το να εχει τοτε παω πασο, εγω προσωπικα ουτε στους σταθερους πλεον δεν βαζω οπτικο μεσο. 

εκτός από δουλειά που χρειάζεται, παίρνεις ένα dvd ένα παιχνίδι κάτι, θα πρέπει να έχεις και ένα εξωτερικό dvd ?

Δημοσ.

εκτός από δουλειά που χρειάζεται, παίρνεις ένα dvd ένα παιχνίδι κάτι, θα πρέπει να έχεις και ένα εξωτερικό dvd ?

Όλα είναι downloadable πια. Γιατί να το αγοράσω σε φυσική μορφή? 

Anyways, είναι διάφορα θέματα το καθενός αυτά. Μακάρι να βγει καλό το μηχάνημα για όσους παραγγείλαμε! Πάντα τέτοια!

Δημοσ.

Έχει κανείς πρόχειρο σύνδεσμο από το μοντέλο του κώτσο γιατί είναι και η ώρα δύσκολη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...