Προς το περιεχόμενο

Provlima me refresh sto forum

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

An kai i arxiki selida einai refresharismeni,molis mpainw se kapoio forum,as poumeKinimatografos,den exei simasia afou symvainei se ola,ta post einai update mexri kapoia mera,nomizw 25Augoustou.Kaiayto isxyei gia olla.To provlima parousiastike xtes.Loipon,me ena refresh tis selidas lynetai alla kathe fora pou diavazw ena topic kai meta thelw na paw pisw,i akoma kai na paw pisw na allaxw forum prepei na kanw diplasio xrono-1 kanoniko kai 1 o xronos tou refresh se kathe allagi.Den einai katastasi ayti,xerete ti paizei?

Δημοσ.

Εμένα μου βγάζει άλλο πρόβλημα!!!

Μπάινω για παράδειγμα το πρωί κοιτάω στο forum αυτά που είναι σημασμένα ως μη αναγνωσμένα και όλα είναι ok. Μπαίνω το μεσημέρι για να δω το forum και είναι όλα σημασμένα ως αναγνωσμένα, αν και υπάρχουν καινούριες δημοσιεύσει! Λες και κάποιος χρησιμοποιεί το username μου...

Συμβαίνει και σε σας ή μονο σε μενα;

Δημοσ.
Εμένα μου βγάζει άλλο πρόβλημα!!!

Μπάινω για παράδειγμα το πρωί κοιτάω στο forum αυτά που είναι σημασμένα ως μη αναγνωσμένα και όλα είναι ok. Μπαίνω το μεσημέρι για να δω το forum και είναι όλα σημασμένα ως αναγνωσμένα' date=' αν και υπάρχουν καινούριες δημοσιεύσει! Λες και κάποιος χρησιμοποιεί το username μου...

Συμβαίνει και σε σας ή μονο σε μενα;[/quote']

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει _συνεχώς_ και σε μένα. Αρκεί να μείνεις για λίγο ανενεργός όταν είσαι μέσα στό φόρουμ ή αν πέσει η σύνδεσή σου και ξανασυνδεθείς, μετά, κάνοντας ξανά login στο φόρουμ, αυτά που έβλεπες πριν ως μη αναγνωσμένα, τώρα φαίνονται ως αναγνωσμένα (με την ανάλογη σήμανση).

Hal γιατί συμβαίνει αυτό;

Δημοσ.

Δυστυχώς αυτο είναι ένα άκρως εκνευριστικό feature του phpBB και όχι κάποιο λάθος. Τώρα, αν υπάρχει κάποια ρύθμιση που αλλάζει αυτή τη συμπεριφορά, θα ήταν άκρως καλοδεχούμενη μια αλλαγή...

Δημοσ.

Μήπως - λέω μήπως, δεν χρησιμοποιείτε τα Link του φόρουμ άλλα το Back του browser διότι όταν χρησιμοποιείτε το back του browser, η σελίδα δεν γίνετε refresh από τον server, αλλά την διαβάζει από την τοπική cache...

Δημοσ.

Και μία απόλυτα εκνευριστική (γιατι το πρώτο συνηθίζεται...) συνέπεια αυτόυ του προβλήματος:

Στην κεντρική σελίδα του http://www.insomnia.gr υπάρχει το link στο forum και από κάτω, τα links σε 3-4 από τα τελευταία posts που έγιναν. E λοιπόν, αν ανοιξω σε ξεχωριστό παράθυρο ένα από αυτά τα threads, το διαβάσω και το κλείσω, και μετά πάω να μπω από το link στο κυρίως forum, εμφάνιζονται τα πάντα ως αναγνωσμένα. Αυτό επειδή κλείνωντας το παράθυρο του thread, θεωρούμαι ότι εγκταλείπω το forum στο οποίο θεωρήθηκα ότι μπήκα όταν άνοιξα το thread (ανάλογο με το κλείσιμο του browser ή το να πέσει η σύνδεση).

Να σημειώσω ότι δεν γνωρίζω php και δεν έχω στήσει ποτέ forum, οπότε αυτά που λέω είναι υποθέσεις που γίνονται βάσει αυτών που βλέπω...

Δημοσ.

Όπως λέει και ο Marcos_Aurilius όλα αυτά είναι συνέπεια του phpbb και όχι κάποιου προβλήματος στο forum. Θα το ψάξω περισσότερο πάντως να δω αν γίνεται κάποια αλλαγή

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...