micos000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 ΩΧ! Advanced system care είπες; Το δοκίμασα κι εγώ σε laptop με vista που είχαν κάτι θεματάκια με την ταχύτητα και στο τέλος έκανα φορμάτ γιατί μετά το "care" έκανε 15 λεπτά να φορτώσει και ο ff έκανε 2-3 λεπτά να ανοίξει μια σελίδα.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Ο micos ήταν κοντά. Κι όμως, αν έκανα Format ίσως το ξαναέβαζα το SystemCare, γιατί μπορεί να έχει όλες τις υπηρεσίες (ακόμη και Firewall νομίζω) σε μία. ΜΙΑ από τις 15 υπηρεσίες, ήταν ένα κλείδωμα φακέλων.Στην αρχή, όταν εγκαταστάθηκε έβγαλε μια λίστα πραγμάτων στα δεξί κλικ. Δεν ήταν κακά. Μετά το τόπικ, μας ήρθε ιδέα να τις βγάλουμε όλες αυτές οι επιλογές.. και τελικά ήταν η μία. Το "Protected Folder". Ε, έβγαλα την επιλογή, και πέταξε πάλι το right click.Δεν πήγε το μυαλό μου με τόσα.. τουλάχιστον κάλιο αργά..Πιστεύουν και άλλοι πως το SystemCare είναι κακό;
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Τι τα θες αυτά ; Άσε τα windows με ότι έχουν(Defender/Firewall). 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Το FW των Windows, δεν είναι τόσο πρακτικό. Χρειάστηκα stand-alone και τότε πήγα στον COMODO. Ήμουν "Το Kernel και η ασφάλεια των x64 W7, uber alles".. έλα που δεν είναι uber alles.Όσον αφορά το κομμάτι του AV νταξ, πακέτο πάνε. Εδώ έβγαλα και τα Essentials για να μη βαραίνουν (αν βάραιναν).
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ τα έχω ΟΛΑ κλειστά, τρέχω το malwarebytes μία στο τόσο και απλά δεν βρίσκει τίποτα
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 τρέχω το malwarebytes μία στο τόσο και απλά δεν βρίσκει τίποτα Το οποιο νομισμα εχεις δυο οψεις
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Σάυκο τότε είμαι νούμπ τι να σου πω.Έλεγα πάντα πως των W7 η Internal ασφάλεια είναι αδιαπέραστη, εφόσον ξέρεις τι installάρεις και τι πατάς.Έπεσα έξω, εγώ είχα Trojans. Το φοβερό είναι πως άνοιγα το PC σε ένα άλλο επικό τόπικ, και φόρτωνε η GPU από Virus.. και μόνο το COMODO το έφτιαχνε at this time. Σίγουρα όχι το WinDefender, και δυστυχώς τα Full Scan με Malwarebytes, δεν βοήθησαν.Άρα, ή βλέπω τσόντες σε κακά site, ή χρειάζεται boost η ασφάλεια των Windows, ακόμα. Gi0 MOD, ΕεΕεΕεΕεΕεε. Ελπίζω να μην θυμάσαι τα αστεία που έλεγα για τους Βόρειους. <3 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Gi0 MOD, ΕεΕεΕεΕεΕεε. Ελπίζω να μην θυμάσαι τα αστεία που έλεγα για τους Βόρειους. <3 Σε ειχα στην ignore list οποτε δεν τα διαβασα ποτε. <3 /back on topic
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Ώριμη φάση. Πόσοι Έλληνες έχουν να πουν τόσα περισσότερα από μια εγωκεντρική πιτσιρίκα. Χαμός φαιάς ουσίας είμαι, και εγώ σε μπλοκ θα κατέληγα με τη πάρτη μου. <3 Πάντως μου κάνει εντύπωση πως και δεν κατασταλάζουμε σε έναν μονόδρομο τουλάχιστον για τα 7/8.1. Σαφώς, έχει να κάνει και με τη χρήση, αλλά μάλλον θα έστεκε ένα solid-way για τους Powerusers.Π.χ Firewall το τάδε, AV του OS, Registry cleaners χρειάζονται/δε χρειάζονται κτλπ
karmen1983 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Ο poweruser δε θέλει firewall το τάδε, antivirus το τάδε. Eίναι απο μόνος του
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Karmen ή παραταύτα τρύπωσαν, ή είμαι στραβάδι όπως υποστηρίζει ο Walker σε άλλο νήμα.Up to you.
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Registry cleaners για κανένα λόγο, αυτά ανήκουν σε εποχές Win2000/XP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα