Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά, συχνά πυκνά όταν έχει μείνει φορτωμένο το PC.. ξεκινάει και μου κολλάει στο κάθε δεξί κλικ μου. Να αναφέρω, ανεξάρτητα αν τρελαίνεται για τους περισσότερους μας το Chrome, πως και αυτό κολλάει και μου προλαβαίνει να μου δείξει ένα "Not Responding" στο title bar, ίσα πριν ξεκολλήσει. Επίσης έχουμε δει ένα βράδυ να φορτώνει τον Adobe Flash Player δίπλα σε άλλο παραθυράκι, πράγμα που θα έπρεπε να τρέχει σαν ghost.Το δεξί κλικ μου που λέτε, κρατάει και 5s. Το κάνει σε όλους τους δίσκους, και σε όλα τα αρχεία. Δεν το κάνει π.χ στην επιφάνεια εργασίας, μονάχα σε αρχεία.Επίσης και το Winamp έχει μεγαλύτερο delay στην αλλαγή των 45k τραγουδιών, και να αναφέρω πως πρόγραμμα βιντεοσκόπισης σαν το Fraps (bandicam) εδώ και 1-2 μηνάκια μου ρίχνει αισθητά τα FPS και δεν μπορώ να συνεχίσω να τραβάω.Λες και έχουν πρόβλημα οι σκληροί ρε φίλε.. Αλλά μετά από ένα γρήγορο Restart, στρώνει.. και σκέφτομαι είναι δυνατόν να φταίει σκληρός δίσκος;Έχω 5 σκληρούς. Ο ένας από τους 5 βάση HDSentinel είναι κίτρινος με περίπου 25%, και απλά μου προτείνει backup η μούφα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν: Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα. Κριμα θα ναι να κλειδωθει για τετοιο λογο.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Back it up κοπελια, και πετα τον δισκο!!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 @Gi0 Ας αλλάξουν τον τίτλο σε:Δεν ξέρω τι φταίει, μάλλον ένας ή περισσότεροι σκληροί - αλλά μπορεί να είναι και Software Conflict.Κάτι πιο σπεσιφικέ δεν έχω.@Ntinaras Windows 7 64bit@Σαρκ Τι να μπακάρω όμως ρε μωρό μου.. τα 3.3TB; 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 @Gi0 Ας αλλάξουν τον τίτλο σε: Δεν ξέρω τι φταίει, μάλλον ένας ή περισσότεροι σκληροί - αλλά μπορεί να είναι και Software Conflict. Κάτι πιο σπεσιφικέ δεν έχω. @Ntinaras Windows 7 64bit @Σαρκ Τι να μπακάρω όμως ρε μωρό μου.. τα 3.3TB; Ouch!!!!!!! 3.3TB, ξεκινα να σπας απο δω και απο κει γιατι αν χασεις τοσα πραγματα θα ειναι γερο το χτυπημα, εκτος αν ειναι μονο ταινιες οποτε δεν ειναι και η τρελη απωλεια! Τι δισκοι ειναι; Συνηθως ο δισκος δεν παιζει ρολο στα fps σε παιχνιδια, αν δεν τρεχεις καποιο μεσα απο τον δισκο με 25% health τοτε ψαξε μηπως ειναι κατι αλλο, στην θεση σου θα αποσυνδεα εναν εναν τους σκληρους για 2ημερα testακια
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Αυτό που λες είναι τεστ, indeed. Και διαγράφω έναν - έναν.Άρα συμφωνούμε πως είναι σκληρός και δε μπορεί να είναι registry ή κάτι άλλο, ε;Virus/Trojan δε παίζει, το έχω λιώσει στο ψάξιμο.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Υ.Γ: Είναι πάντως οι Mods μας.. Δεν γνωρίζω αν πληρώνονται (δεν ρώτησα ποτέ), αλλά ο επαγγελματισμός δεν τους λείπει.
karmen1983 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 φήμες λένε ότι περνάει ο μισθός τους αυτόν ενός PR εταιρίας τύπου Corsair/Cooler Master. Αλλες πιο αναξιόπιστες -δυστυχώς- λένε ότι η μούφα το sentinel σου έλεγε πέτα το δίσκο και δε το άκουσες. Δε δοκιμάζεις να τον αποσυνδέσεις μπας και δεις χαΐρι; 1
micos000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Το sentinel σου δίχνει τις πληροφορίες που συλλέγει ο δίσκος από το SMART. Δεν τις βγάζει μόνο του, οπότε αν είναι μούφα οι πληροφορίες γι' αυτό θα ευθύνεται ο ίδιος ο σκληρός και όχι το πρόγραμμα. Αν σου βγάζεις 25% health καλύτερα να σκεφτείς την αντικατάσταση του. Πάντως συμφωνώ με την karmen στο να αποσυνδέσεις τον δίσκο αυτόν και να δεις αν στρώσει. Μπορεί όμως και να θέλει και ένα φορμάτ να στρώσει.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Τον αποσύνδεσα. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στο 100%, και όλοι WD.Μάλλον δεν έχει να κάνει με αυτό. Τα δεξί κλικ, όπου και αν βρίσκονται (απλά σε κάποιο αρχείο - όχι κλικ στην επιφάνεια όπως είπα) μου διαρκούν 4-5s. Τώρα όντως σε Format καταλήγουμε; Το φελέκι μου και αγνόησα εκείνο το Topic με τον 840 Evo SSD στα 74€. Γ$^ώ.
Gtr34 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Ποιο antivirus έχεις ; Ti health έχει ο δίσκος με το λειτουργικό και πόσο ελεύθερο χώρο :
thomasG4 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δοκίμασε να κάνεις εκκίνηση το pc μόνο με τα windows services. Τρέξε το msconfig, πήγαινε στη καρτέλα εκκίνηση και κάνε hide τα microsoft entries. Βγάλε όλες τις επιλογές και δες άμα βελτιώθηκε η κατάσταση. Άμα είναι καλύτερα, ξεκίνα να επιλέγεις ένα ένα τα αντικείμενα μέχρι να βρεις ποιο δημιουργεί το πρόβλημα. Επιλέγεις το πρώτο κάνεις επανεκκίνηση, βλέπεις πόσο καθυστερεί το σύστημα και πράττεις αναλόγως. Επίσης, κάνε μια εξέταση δίσκων, μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Τώρα έχω αφήσει install'd τον COMODO επειδή ο Windows Installer μου τα έχει παίξει.. αλλά δεν είναι Live.Έχω το Advanced SystemCare.O W7 Disc είναι 160GB συνολικά, περίπου 80GB ελεύθερα.
Gtr34 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δοκίμασε με τα προγράμματα προστασίας απενεργοποιημένα να δεις πως θα τα πάει , μερικά μπορεί να προκαλέσουν καθυστέρηση στο δεξί κλικ και στο άνοιγμα, περιήγηση στα αρχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα