poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Οποτε αν συνδυάσουμε το τιτλο του θέματος με το δευτερο θέμα, μπορούμε ευκολα να βρούμε που ειναι τα σύρματα του τηλεφώνου γλείφοντας με την γλώσσα ολο τον τοιχο προσεξε μην γλυψεις της δεη ομως .χχαχα.γιατι θα βγαζεις καπνους. παραθετω και το αναλογο video http://www.youtube.com/watch?v=c-yAi98Gyqg
άδικος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 οχι εκτος αν ακουμπησεις την γλωσσα σου οποτε ναι εκει θα το νιωσεις. Η ιδια ταση απο το αστικο κεντρο μεχρι το σπιτι εκτος αν χτυπησει το τηλεφωνο εκεινη την στιγμη η ακουμπησεις τα καλωδια σε κανα πιο ευαισθητο σημειο η ακουμπησεις πολλα ζευγαρια μαζι ειδικα isdn οποτε ναι θα καταλαβεις κατι. Βασικά είναι ανάλογα τη στιγμή εκτός από ευαίσθητο σημείο. Λόγω εφίδρωσης την ακούς και στο χέρι καμιά φορά. Για isdn δε το συζητώ.
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Βασικά είναι ανάλογα τη στιγμή εκτός από ευαίσθητο σημείο. Λόγω εφίδρωσης την ακούς και στο χέρι καμιά φορά. Για isdn δε το συζητώ. οπως και αν εχεις καμια γρατζουνια στο χερι δηλαδη λιγοτερη στοιβαδα απεξω παλι νομιζω την ακους περισσοτερο.και σε boxaki την εχω ακουσει που ακουμπησα στο μεταλλικο απεξω (οπως καταλαβες τα μεταλλικα box ειναι ποιοτικα γειωμενα).
άδικος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 χαχαχα λιωνω ευχαριστω πολυ παιδια Δοκίμασε αυτό, έχω τις αμφιβολίες μου. οχι εκτος αν ακουμπησεις την γλωσσα σου οποτε ναι εκει θα το νιωσεις.
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δοκίμασε αυτό, έχω τις αμφιβολίες μου. κανε εσυ την δοκιμη πρωτα και πες μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα