atalanta Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 καλησπέρα! Μόλις μετακόμισα σε ένα σπίτι σε παλιά πολυκατοικία αλλά ανακαινισμένο και συνειδητοποίησα ότι στο σπιτι δεν έχει πριζα τηλεφωνου(τουλαχιστον αυτή που μπαινει το συνηθησμένο κλιψακι), ουτε καλωδια στο τυχο ωστε να μπει πριζα. Ρώτησα τον ιδιοκτήτη και μου ειπε οτι ο προηγούμενος είχε τηλεφωνο. Παιζει να μην εχει ή απλα δεν βρισκω εγω?!
άδικος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Η δε τη βρίσκεις ή σου λέει ψέματα (και ο ηλεκτρολόγος ξέχασε να βάλει). Ποιό είναι πιο πιθανό; 1
NikosKallithea Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Τα παλιά σπίτια δεν ειχαν πρίζες, τα καλώδια έβαιναν μεσα απο τον τοίχο χύμα. 1
veteranos123 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Τα παλιά σπίτια δεν ειχαν πρίζες, τα καλώδια έβαιναν μεσα απο τον τοίχο χύμα. Αφού λέει ότι είχε τηλέφωνο ο προηγούμενος κάπου δεν θα υπάρχει πρίζα? Εκτός αν τα καλώδια ήταν μεταξύ τους ενωμένα.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Το οτι είχε τλφ δεν σημαίνει οτι εχει και πρίζα Μετά αν το καλώδιο ηταν εξωτερικό (καρφωμένο στον τοίχο) τοτε ενδέχεται να το έχουν ξηλώσει ή αν ηταν εσωτερικό να το έχουν στοκάρει και αυτό μαζι με τον τοίχο μπογιατζήδες και λοιποί μαστόροι Σε αυτήν την περίπτωση θέλεις ηλεκτρολόγο με αρχ..... για να στο βρει, επίσης πρεπει να μάθεις απο που παίρνεις γραμμη, δηλαδή εχει εισαγωγή η πολυκατοικία, παίρνει κατ΄ευθείαν απο μποξάκι κλπ 1
atalanta Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δες μήπως έχει καμιά τέτοια πρίζα. τετοια πριζα δεν έχει.. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Άρα να του πω αναγκαστικα να φέρει ηλεκτρολόγο γιατι εχω κάνει και αίτηση για μεταφορα τις προηγουμενης συνδεσης μου σε αυτο το σπίτι?
poulinos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 συνηθως η πρωτη πριζα ειναι με το που μπαινουμε στο σπιτι.τσεκαρε μηπως εχουν κοψει οπως ειπαν τα καλωδια συριζα απο τον τοιχο η τσεκαρε μηπως φαινετε πουθενα κανα στοκαρισμα η καμια ανωμαλια στον τοιχο οποτε ισως να ειναι εκει πισω τα καλωδια.αν ειναι εκει πισω(το εχω πετυχει) θελει λιγο σκαψιμο ο τοιχος για να βαλεις επεκταση στο καλωδιο και να βαλεις και πριζακι.
poihths Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 λιγο offtopic τα καλωδια πανω στη πριζα του οτε ειναι επικινδυνα για ηλεκτροπληξια ?? γενικως τι πρεπει να προσεχουμε ? υ.γ (ειχα ρωτησει και σε αλλο ποστ το ιδιο ερωτημα αλλα δεν θυμαμαι ποιο ηταν :Ρ)
vasilisbilias Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 λιγο offtopic τα καλωδια πανω στη πριζα του οτε ειναι επικινδυνα για ηλεκτροπληξια ?? γενικως τι πρεπει να προσεχουμε ? υ.γ (ειχα ρωτησει και σε αλλο ποστ το ιδιο ερωτημα αλλα δεν θυμαμαι ποιο ηταν :Ρ) Τα καλώδια που είναι μέσα στο σπίτι δεν μπορούν να σε βλάψουν... για έξω απο το σπίτι, κολώνες οτέ κλπ δεν ξέρω τι παίζει.
veteranos123 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 λιγο offtopic τα καλωδια πανω στη πριζα του οτε ειναι επικινδυνα για ηλεκτροπληξια ?? γενικως τι πρεπει να προσεχουμε ? υ.γ (ειχα ρωτησει και σε αλλο ποστ το ιδιο ερωτημα αλλα δεν θυμαμαι ποιο ηταν :Ρ) Όχι. Μπορεί να έχουν υψηλή τάση αλλά τα ampere είναι ελάχιστα με αποτέλεσμα να μην νιώθεις κάτι.
άδικος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Υπολόγισε 48v περίπου για pstn γραμμή. Όσο να'ναι δαγκάνε...
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 λιγο offtopic τα καλωδια πανω στη πριζα του οτε ειναι επικινδυνα για ηλεκτροπληξια ?? γενικως τι πρεπει να προσεχουμε ? υ.γ (ειχα ρωτησει και σε αλλο ποστ το ιδιο ερωτημα αλλα δεν θυμαμαι ποιο ηταν :Ρ) οχι εκτος αν ακουμπησεις την γλωσσα σου οποτε ναι εκει θα το νιωσεις. Τα καλώδια που είναι μέσα στο σπίτι δεν μπορούν να σε βλάψουν... για έξω απο το σπίτι, κολώνες οτέ κλπ δεν ξέρω τι παίζει. Η ιδια ταση απο το αστικο κεντρο μεχρι το σπιτι Όχι. Μπορεί να έχουν υψηλή τάση αλλά τα ampere είναι ελάχιστα με αποτέλεσμα να μην νιώθεις κάτι. εκτος αν χτυπησει το τηλεφωνο εκεινη την στιγμη η ακουμπησεις τα καλωδια σε κανα πιο ευαισθητο σημειο η ακουμπησεις πολλα ζευγαρια μαζι ειδικα isdn οποτε ναι θα καταλαβεις κατι.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 οχι εκτος αν ακουμπησεις την γλωσσα σου οποτε ναι εκει θα το νιωσεις. Η ιδια ταση απο το αστικο κεντρο μεχρι το σπιτι εκτος αν χτυπησει το τηλεφωνο εκεινη την στιγμη η ακουμπησεις τα καλωδια σε κανα πιο ευαισθητο σημειο η ακουμπησεις πολλα ζευγαρια μαζι ειδικα isdn οποτε ναι θα καταλαβεις κατι. Οποτε αν συνδυάσουμε το τιτλο του θέματος με το δευτερο θέμα, μπορούμε ευκολα να βρούμε που ειναι τα σύρματα του τηλεφώνου γλείφοντας με την γλώσσα ολο τον τοιχο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα