Προς το περιεχόμενο

format se laptop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

32 θα βαλω τελικα, τα μαμισια που λες φιλε ηταν τα 32 και μετα απο ενα φορματ βαλανε 64, το λαπτοπ ειναι φιλης οποτε εγω τις ειπα να της βαλω 32 να πηγαινει πιο χαλαρα ετσι κ αλλιως 3 gb ram εχει

Δημοσ.

καλημερα παιδια.για να μην ανοιγω καινουριο θεμα ειπα να γραψω εδω...εχω ενα λαπτοπ της γυναικας μ το οποιο ειναι μαρκα turbo-x...το ειχε αγορασει πριν 4 χρονια....ταχαρακτηριστικα του ειναι αυτα....

cpu       - Intel Pentium @ 2.00GHz

ram      -  4,00 GB Single-Channel DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15)

mb        - clevo M7x0S (uPGA 479M

graphic card - Generic PnP Monitor (1280x800@60Hz) SiS Mirage 3 Graphics

hard drive -  149GB SAMSUNG HM160HI ATA Device (SATA)

το συγκεκριμενο φορουσε τα vista.μετα απο ενα φορματ που ειχε κανει σε εναν τσαμπατζη τεχνικο της περασε τα 7αρια.απο τοτε τρωει κατι κολληματα...εκει που εισαι στο fb ας πουμε ξαφνικα κολλαει η οθονη και το ποντικι και μονη λυση ειναι να κρατησω πατημενο το κουμπι για να κλεισει...για αυτο το λογο σκευτομαι να κανω αλλο ενα φορματ...τι να περασω? ξανα 7αρια η να βαλω τα βιστα που ειχε απο την μανα του? τωρα εχει 32bit 7αρια...και δεν την βλεπει ολη την ραμ σωστα?να περασω 64bit 7αρια ? ετσι κι αλλιως εγω το μονο που θελω ειναι να κανει σωστα και γρηγορα την δουλεια του χωρις να κολλαει....τα προγραμματα πυ τρεχει ειναι τα office microsoft και οχι πολυ εξειδικευμενα...και ουτε παιχνιδια...τωρα αν μελλοντικα θελει να βαλει κατι δεν νομιζ ω πως θα εχουμε θεμα αφου ολα τα apps βγαινουν και σε 64bit εκδοση...

Δημοσ.

καλημερα παιδια.για να μην ανοιγω καινουριο θεμα ειπα να γραψω εδω...εχω ενα λαπτοπ της γυναικας μ το οποιο ειναι μαρκα turbo-x...το ειχε αγορασει πριν 4 χρονια....ταχαρακτηριστικα του ειναι αυτα....

cpu       - Intel Pentium @ 2.00GHz

ram      -  4,00 GB Single-Channel DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15)

mb        - clevo M7x0S (uPGA 479M

graphic card - Generic PnP Monitor (1280x800@60Hz) SiS Mirage 3 Graphics

hard drive -  149GB SAMSUNG HM160HI ATA Device (SATA)

το συγκεκριμενο φορουσε τα vista.μετα απο ενα φορματ που ειχε κανει σε εναν τσαμπατζη τεχνικο της περασε τα 7αρια.απο τοτε τρωει κατι κολληματα...εκει που εισαι στο fb ας πουμε ξαφνικα κολλαει η οθονη και το ποντικι και μονη λυση ειναι να κρατησω πατημενο το κουμπι για να κλεισει...για αυτο το λογο σκευτομαι να κανω αλλο ενα φορματ...τι να περασω? ξανα 7αρια η να βαλω τα βιστα που ειχε απο την μανα του? τωρα εχει 32bit 7αρια...και δεν την βλεπει ολη την ραμ σωστα?να περασω 64bit 7αρια ? ετσι κι αλλιως εγω το μονο που θελω ειναι να κανει σωστα και γρηγορα την δουλεια του χωρις να κολλαει....τα προγραμματα πυ τρεχει ειναι τα office microsoft και οχι πολυ εξειδικευμενα...και ουτε παιχνιδια...τωρα αν μελλοντικα θελει να βαλει κατι δεν νομιζ ω πως θα εχουμε θεμα αφου ολα τα apps βγαινουν και σε 64bit εκδοση...

Τα 7 64αρια να περάσεις φυσιολογικά δεν πρέπει να εχει κανενα θέμα το pc με τα 7 κατι αλλο συμβαίνει , καλύτερα ομως κανε ενα backup τα πράγματα σου και ξανα πέρνα τα

Δημοσ.

Τι είναι ο "τζαμπατζής τεχνικός" ; Έκανε δουλεια και δεν σας πλήρωσε;

καλοοοο....να μεταφερθεις μαζι με το θεμα στα ανεκδοτα

Τα 7 64αρια να περάσεις φυσιολογικά δεν πρέπει να εχει κανενα θέμα το pc με τα 7 κατι αλλο συμβαίνει , καλύτερα ομως κανε ενα backup τα πράγματα σου και ξανα πέρνα τα

ευχαρισρτω πολυ φιλε ....θα προχωρησω και βλεπουμε

Δημοσ.

Τι εννοεις φιλε μ??

φιλος που ειχε turbo-x εψαχνε drivers και δεν εβρισκε.ειχε μια motherbord κινεζικη μεσα και δεν εβρισκε μεσω τον γνωστον τροπων drivers οπως slim drivers - driver max κτλ και επρεπε να βρει την σελιδα του κατασκευαστη.κανε εσυ το φορματ και αν εχεις κολληματα παλι πες και βλεπουμε

Δημοσ.

κοιτα να δεις...εκτος του οτι τα 7αρια μ βρισκουν μονα τους τα drivers και ολα καλα...δεν ξερω ομως αν αυτα τα drivers που βρισκει ειναι τα ιδανικοτερα για την μητρικη μ...βεβαια δεν εχω θεμα στο να τα βρω απο το σαιτ της μητρικης οπως εκανα και παλαιοτερα οταν χρειαστηκα να κανω migrate στα drivers της καρτας ηχου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...