abeness Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Περιγραφή: Θέλουμε στο κελί Β1 να είναι το αποτέλεσμα της πρόσθεσης των αριθμών που είναι στα κελιά Β3 και Β4 Οπότε η συνάρτηση είναι =B3+B4 Το πρόβλημα… Το θέμα είναι ότι στο Β1 ΜΑΖΙ με το αποτέλεσμά να μου έχει και τον χαρακτηρισμό του αποτελέσματος π.χ “Κολοκύθια» Οπότε πως προσθέτουμε την λέξη “Κολοκύθια» ώστε να βγαίνει στο ίδιο κελί με το αποτέλεσμα της πρόσθεσης στο κελί Β1;;; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας
vaiosgtr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 απλα γραψε την λεξη διπλα απο την συναρτηση
abeness Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 απλα γραψε την λεξη διπλα απο την συναρτηση Το δοκίμασδα αλλά μου βγάζει...
karmen1983 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Αυτό πρέπει να θέλεις μετά τη συνάρτηση το & αυτάκια και μέσα σε αυτά τη λέξη
ADHD Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 & "κολοκυθια" Αλλά γίνεται text μετά εχε υποψιν..
abeness Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 ΩΠΑ μάγκες… άλλο πρόβλημα δημιουργήθηκε… Εγώ ναι μεν θέλω αυτό και μια χαρά όλα αυτά, αλλά ταυτόχρονα χρειάζομαι το αποτέλεσμα από τα «κολοκύθια» να το προσθέτω ΜΑΖΙ με άλλο κελί και το τέταρτο κελί να το ονομάσω π.χ. μαναβική…. Άλλα σε αυτή την περίπτωση που βγάζει….
micos000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Σου το είπε πριν ο adhd. & "κολοκυθια"Αλλά γίνεται text μετά εχε υποψιν.. Δεν σε βολεύει να βάλεις το κείμενο στο διπλανό κελί και να τελειώνεις; EDIT: Σκέφτηκα έναν περίπλοκο τρόπο και δεν ξέρω αν σε βολεύει αλλά θα στον πω. Σε ένα κρυφό κελί π.χ. στο d1 ξανακάνε την πράξη αλλά όρισε χρώμα κειμένου λευκό για να μην φαίνεται. Επανέλαβε σε όσα χρειάζεσαι και στο τέλος κάνε την πρόσθεση από αυτά τα κελιά π.χ. στο κελί F1 και βάλε: "Μαναβική: "&F1 Μια ακόμα πιο περίπλοκη προσέγγιση είναι να χρησιμοποιήσεις τον παρακάτω τύπο για να πάρεις πάλι πίσω το αριθμητικό μέρος από το κελί C1. ="Μαναβική: "&VALUE(LEFT(C1;LEN(TEXT(A1+B1;"0"))))
abeness Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Φιλε μου ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ χα χα χα Αυτό με το λευκό κελί είναι απίθανη ιδέα!!! ΜΠΡΑΒΟ βρε φιλε ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
micos000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Καμιά φορά η λύση είναι ακριβώς μπροστά μας και είναι απλή αλλά δεν την βλέπουμε (είναι γραμμένη με λευκά γράμματα σε άσπρο φόντο). 1
ADHD Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μπορεις να κανεις και κατι αλλο τωρα που το σκέφτηκα, μπορεις να βαλεις custom number formatting για συγκεκριμενα κελια πχ πας στο κελι που θες να προσθετεις τα κολοκυθια πατας ctrl+1 να σε παει στο formatting πας number>>custom και εκει που λεει type γραφεις 0(κενο)"κολοκυθια" στο κραταει επισης για μελλοντικη χρηση το formatting.. Οτι προσθεσεις μετα θα στο βγαζει κολοκυθια αλλα μπορεις να το αλλαξεις φυσικα γιατι το καταλαβαινει σαν νουμερο κανονικα, αλλα ετσι και αλλιως δεν νομιζω να θες να προσθεσεις κολοκυθια με αγγουρια ξερω γω..
micos000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 [...] αλλα ετσι και αλλιως δεν νομιζω να θες να προσθεσεις κολοκυθια με αγγουρια ξερω γω.. Μάλλον θέλει, γιατί στο τέλος είπε ότι θέλει να τα προσθέσει και να πάρει αποτέλεσμα "Μαναβική"
ADHD Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μπορεί να κάνει format το κελί με τον ίδιο τροπο και να λέει "μαναβική" η "σαλάτα" ξέρω γω.. το καλό με αυτό είναι ότι λόγο formatting κρατάει το value και μπορείς να το αλλάξεις οπότε θες πανευκολα..
tstavrou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Λιγο τη βοηθεια σας σε 'παρομοιο' προβλημα για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα: Εχω μια στηλη πχ την Α με 4ψηφιους αριθμους σε custom formatting: 0000 τους οποιους τους χρησιμοποιω σε αλλα κελια μεσα σε προτασεις: &"Α1". Το προβλημα ειναι οτι αν ο 4ψηφιος ξεκιναει απο μηδεν (πχ 0564, ενω φαινεται κανονικα στη Α στηλη, στη προταση μεσα χανεται το 0 (εμφανιζει 564) το οποιο το θελω. Ευχαριστω. Αποστολή από το κινητό με τη χρήση Insomnia App
kyriakh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Φιλε μου ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ χα χα χα Αυτό με το λευκό κελί είναι απίθανη ιδέα!!! ΜΠΡΑΒΟ βρε φιλε ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ o Micos000 είναι τσακάλι, γνωστό
ADHD Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Λιγο τη βοηθεια σας σε 'παρομοιο' προβλημα για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα: Εχω μια στηλη πχ την Α με 4ψηφιους αριθμους σε custom formatting: 0000 τους οποιους τους χρησιμοποιω σε αλλα κελια μεσα σε προτασεις: &"Α1". Το προβλημα ειναι οτι αν ο 4ψηφιος ξεκιναει απο μηδεν (πχ 0564, ενω φαινεται κανονικα στη Α στηλη, στη προταση μεσα χανεται το 0 (εμφανιζει 564) το οποιο το θελω. Ευχαριστω. Αποστολή από το κινητό με τη χρήση Insomnia App Χρησιμοποιησε την text, =text(564,"0000")
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα