domigr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια!εχω το εξης προβλημα και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια λυση..εχω τα logitech x540 ηχεια και 2 καρτες ηχου..την creative soundblaster audigy se και την realtek alc 889..εδω και χρονια χρησιμοποιω την creative και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα..προσφατα ειπα να δοκιμασω την realtek γιατι υποτιθεται ειναι λιγο καλυτερη αλλα εχω καποια θεματα..εχω βαλει και τους drivers που εχει το site της μητρικης μου αλλα και τους τελευταιους απο το site της realtek και το προβλημα παραμενει..το προβλημα ειναι οτι οταν ακουω μουσικη ή βλεπω ταινια η φωνη βγαινει μονο απο το κεντρικο ηχειο και απο τα αλλα βγαινει μονο η μουσικη(μονο απο youtube παιζει σωστα) ενω στην creative δεν εχω τετοιο θεμα...ειμαι σε διαταξη 5.1 και παιζουν ολα μου τα ηχεια κανονικα(τα εχω συνδεσει σωστα) τι ακριβως παιζει?υποτιθεται οτι διορθωνεται μονο με speaker fill που εχω διαβασει?
WalkerSW Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Σε ταινίες , εφόσον η ταινία έχει 5.1 ήχο λογικό ειναι η φωνή να βγαίνει μόνο απο το κεντρικό , αυτο ειναι το σωστα. Τωρα στην μουσική αν αυτη ειναι στερεοφωνικό και οχι 5.1 δεν μπορω να φανταστώ γτ ακούγεται μόνο απο το κεντρικό. Το οτι η Realtek. Ειναι καλύτερη απο την audigy απο που το συμπεράνες ?
domigr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 οτι εχει 108db signal to noise ratio ενω η audigy 100db,το οτι εχει οπτικη εξοδο και το οτι βγαζει sample rate 192khz ενω η creative 96... ναι και εγω για τις ταινιες αυτο σκεφτηκα..το θεμα ειναι στην μουσικη γιατι παιζει η φωνη μονο απο το κεντρικο και απο ολα τα αλλα μονο η μουσικη..
domigr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 εφοσον εβαλα ολους τους δυνατους συνδιασμους που μπορουσα να βαλω στο control panel της realtek ειδα οτι δεν γινεται τιποτα και γυρισα στην creative
AMD Expert Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 εφοσον εβαλα ολους τους δυνατους συνδιασμους που μπορουσα να βαλω στο control panel της realtek ειδα οτι δεν γινεται τιποτα και γυρισα στην creative Δεν έχει να διαλέξεις κανάλια ήχου? Σ'εμένα,όταν χρησιμοποιούσα την ενσωματωμένη Realtek HD μου (τώρα χρησιμοποιώ μια Creative Sound Blaster Play! - Έτη μπροστά σε ποιότητα) μπορούσα να πάω στο προγραμματάκι της Realtek και από στερεοφωνικό να το γυρίσω σε τετραφωνικό,5.1 και 7.1! EDIT : λάθος κατάλαβα! καλή τύχη με το πρόβλημά σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα