Προς το περιεχόμενο

bricked PS3; λύση;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα παιδιά. Τις προάλλες πήγε ο κολλητός μου να κάνει update στο 4,50 μεσω ιντερνετ αλλά στο 98% κόλλησε και μπρίκαρε το PS3. Μολις ξαναανοιξε το ps3, έβγαλε στην οθονη ότι κάτι πηγε στραβά και μου έλεγε να βάλω σε ένα στικάκι το firmware (4.46 or later) και να πατήσω start + select για να ξαναπεράσει το firmware. δοκίμασα κ το 4.46 κ το 4.50 βαζωντας τα στον σωστό φάκελο σε ένα στικάκι αλλά μου έγραφε ότι δεν βρίσκει αναβάθμιση. Δοκίμασα και σε factory mode με τον συνδιασμό κουμπιων αλλά τπτ. δοκιμασα όλες τις επιλογές αλλα το μονο που καταφέρνω είναι μου βγαζει σφάλμα 8001002B. δοκίμασα κάνοντας σε pc format τον σκληρό του Ps3 αλλά πάλι τα ίδια. καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Εχεις αλλο σκληρο δισκο να δοκιμασεις;

Στο pc ειναι λειτουργικος ο δισκος;

Αν ειναι bricked επαναφερεται μονο Ε3 flasher εαν το υποστηριζει η κονσολα

Δημοσ.

εχω έναν 80αρι που είχα βγάλει απο το δικό μου ps3. στο pc ο δίσκος του φαίνεται κανονικά κ δουλεύει κανονικα (νομιζω, δεν τον δοκιμασα απλα τα windows 7 τον αναγνώρισαν κανονικά  κ δεν μου έβγαλαν κάποιο σφάλμα). το Ps3 του φίλου μου ειναι slim με 240αρι σκληρό αν θυμάμαι καλα. Θα κοιτάξω μοντέλο και θα σας πω. Πόσο θα του πάρουν για να του φλασάρουν το firmware; Μήπως με συμφέρει να του το κάνω μόνος μου.

το start+select που βγάζει κ μου ζητάει να συνδέσω με usb το ps3 controller, software bricked δεν είναι;

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι brick αυτο. Brick = Μαυρη Οθονη να μη βλεπεις τιποτα και πρασσινο λαμπακι

το Start+Select ειναι το recovery menu

Δοκιμασε τον αλλο δισκο πανω αφου τον κανεις φορματ στο PC πρωτα σε FAT32  και ξαναπερνα του το firmware απο στικακι αφου το κατεβασεις

Το βαζεις σε καθαρο στικακι φατ32 στη διαδρομη υπο τη μορφη:

PS3/UPDATE/PS3UPDAT.PUP

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι brick αυτο. Brick = Μαυρη Οθονη να μη βλεπεις τιποτα και πρασσινο λαμπακι

το Start+Select ειναι το recovery menu

Δοκιμασε τον αλλο δισκο πανω αφου τον κανεις φορματ στο PC πρωτα σε FAT32  και ξαναπερνα του το firmware απο στικακι αφου το κατεβασεις

Το βαζεις σε καθαρο στικακι φατ32 στη διαδρομη υπο τη μορφη:

PS3/UPDATE/PS3UPDAT.PUP

όσα firmware και αν δοκιμασα σε αυτη την διαδρομή και είτε σε recovery menu είτε σε factory mode, αρνείται να ξεκινήσει update από το στικάκι. βγάζει οτι δεν υπάρχει υποστηριζόμενο firmware.. έχω κάνει άπειρες φορές φορματ σε Ps3 και σίγουρα το στικάκι είναι σωστά φτιαγμενο (fat32 και στο PS3/UPDATE/PS3UPDAT.PUP)

Δημοσ.

Βαλε τον αλλο δισκο και καντο

Ξερεις τι ειναι Factory Mode? Η μηπως εννοεις το ΧΜΒ

Με official Firmware δεν μπορεις να μπεις Factory Service mode με τιποτα. Χρειαζεσαι Ε3 για να μπεις εκει.

Δημοσ.

Με official Firmware δεν μπορεις να μπεις Factory Service mode με τιποτα. Χρειαζεσαι Ε3 για να μπεις εκει.

αυτό εννοώ factory mode

recovery425ps3.jpg

και μου μπαινει κανονικά με τον κλασσικό τρόπο που μου μπαινει κ στο cfw fat ps3 μου, με το πατατεταμενο πατημα του on/off μεχρι να ακουσω τα 2 μπιπ.

Δημοσ.

αυτό εννοώ factory mode

recovery425ps3.jpg

και μου μπαινει κανονικά με τον κλασσικό τρόπο που μου μπαινει κ στο cfw fat ps3 μου, με το πατατεταμενο πατημα του on/off μεχρι να ακουσω τα 2 μπιπ.

Αυτό που έχεις παραθέσει στη φωτογραφία είναι το recovery mode..
Δημοσ.

δοκιμασε ενα αλλο στικακι να δεις αν θα στο δει τοτε

ειμαι πειραια και εσυ αν δεν κανω λαθος σωστα?

αν θες μπορω να ριξω μια ματια

Δημοσ.

εχετε δικιο ονομαζεται safe mode. λοιπον σημερα είχα χρόνο και δοκιμασα εναν δικο μου σκληρο που είχα και πάλι τα ίδια.. αρνειται να κανει UPDATE. Μου βγάζει error 8002F281... Καπου διαβασα να βγαλω την μπαταρια απο την μητρικη κ μετα να ξαναδοκιμασω αλλα τπτ... το μοντελο  ειναι CECH-2004B.

Δημοσ.

αν θες φερτο να το πασπατεψω λιγο και βλεπουμε

Σα δεν ντρέπεσαι πρόστυχε :P

Υπάρχουν πολλές εκδοχές, είτε δεν παίρνει αρκετό ρεύμα από τις usb για να δουλέψει, είτε δεν δουλεύουν οι θύρες usb, ή έχει χαλάσει η Nor.

Δημοσ.

χαχαχα! εδω βρηκα λιγο χρονο με το ζορι, ειναι κ ξενο το ps3 οποτε δυσκολο να τα πουμε απο κοντα panbil. Τελικα τα usb δουλευουν αλλα όταν πάω να κάνω το update με usb stick, βγαζει το σφάλμα 8002F281. οι επιλογες του safe mode δεν κανουν δουλεια. καμια αλλη ιδεα να δοκιμασω τπτ αλλο; ή η μόνη λύση είναι e3 flasher; το μοντελο  ειναι CECH-2004B. Αν η μόνη λύση είναι e3 flasher, ποιον προτεινεται να μου κάνει την δουλεια; (πμ το τελευταιο :P )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...