Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους σας,εχω το εξης θεμα...Ανοιξα σημερα το απογευμα το laptop και διαπιστωσα το εξης..Το internet δουλευει κανονικα αλλα μονο ΑΣΥΡΜΑΤΑ....Μολις αλλαζω την κατασταση να γινει ενσυρματο τζιφος..Πηρα τηλ την εταιρια μιλησα με τεχνικο αλλαξαμε κατι ρυθμισεις και παλι τιποτε...αλλαξα καλωδιο μηπως εφταιγε αυτο,παλι τζιφος..Στην αντιμετωπιση προβληματων με ανεφεραν τα windows το εξης..."Ο προσαρμογεας "τοπικη συνδεση" δεν εχει εγκυρη ρυθμιση παραμετρων ip"...Ο τεχνικος με ειπε θα το ψαξουν και θα με πουνε σχετικα αλλα ακομη περιμενω..Ξερει καποιος να με βοηθησει;...Ευχαριστω πολυ...

Δημοσ.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον και την απαντηση,τελικα το θεμα λυθηκε,με πηραν τηλ απ την εταιρια και αλλαξαμε χειροκινητα τις ρυθμισεις του δικτυου με τον τεχνικο μεσω τηλεφωνου...Ολα καλα...

Δημοσ.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον και την απαντηση,τελικα το θεμα λυθηκε,με πηραν τηλ απ την εταιρια και αλλαξαμε χειροκινητα τις ρυθμισεις του δικτυου με τον τεχνικο μεσω τηλεφωνου...Ολα καλα...

τελος καλα ολα καλα.απλα να ξερεις οτι πολλες φορες η επανεγκατασταση της καρτας βοηθαει γιατι φερνει ολες τις ρυθμισεις στα default

Δημοσ.

Αν είσαι στη wind και έχεις το ZTE zxv10 πρέπει να σου γίνει αντικατάσταση ρούτερ

το ελυσε το προβλημα εκτος αν εννοεις αντικατασταση ρουτερ για αλλο λογο.

Δημοσ.

το ελυσε το προβλημα εκτος αν εννοεις αντικατασταση ρουτερ για αλλο λογο.

Απλά με το συγκεκριμένο ρούτερ,  συμβαίνει τελευταία το πρόβλημα που ανέφερε.

Δε ξέρω τι λύση του έδωσαν, ίσως χειροκίνητη IP/DNS. Κανονικά όμως γίνεται αντικατάσταση γιατί είναι πρόβλημα του ρούτερ.

Δημοσ.

Απλά με το συγκεκριμένο ρούτερ,  συμβαίνει τελευταία το πρόβλημα που ανέφερε.

Δε ξέρω τι λύση του έδωσαν, ίσως χειροκίνητη IP/DNS. Κανονικά όμως γίνεται αντικατάσταση γιατί είναι πρόβλημα του ρούτερ.

Να ειναι hardware προβλημα λογικα δεν ειναι αφου λυνεται.αν ειναι software γιατι δεν ζητανε firmware update?wtf??

Δημοσ.

Να ειναι hardware προβλημα λογικα δεν ειναι αφου λυνεται.αν ειναι software γιατι δεν ζητανε firmware update?wtf??

Ίσως να είδαν πως και με firmware update δεν λύνεται και πάλι, γι'αυτό πλέον έχει δωθεί ενημέρωση πως όποιος έχει zxv10 με αυτό το πρόβλημα θα αντικαθιστάτε με zxhn. 

Δημοσ.

κατι τετοια ρουτερ πανε και παιρνουν οι εταιρειες και οτι λεφτα γλυτωσουν απο τα ρουτερ μετα τα σκανε για να δωσουν δευτερο ρουτερ και σε τεχνικους (χρονος,χρημα,εξοδα)για να πηγαινουν για αντικαταστασεις ,ελεγχους κτλ.

Δημοσ.

Γεια σας φιλοι μου...Οπως ανεφερα το θεμα λυθηκε απ τον τεχνικο που με πηρε τηλ απ την εταιρια..Ειμαι στην forthnet και το ρουτερ ειναι της thomson.Οπως σωστα ανεφερε ο blazar με εδωσαν χειροκινητη ip/dns...Οσο για το ρουτερ εχει ηδη δεχτει firmware update..Ζητω συγγνωμη που δεν τα ανεφερα σε προηγουμενο post...

Δημοσ.

Γεια σας φιλοι μου...Οπως ανεφερα το θεμα λυθηκε απ τον τεχνικο που με πηρε τηλ απ την εταιρια..Ειμαι στην forthnet και το ρουτερ ειναι της thomson.Οπως σωστα ανεφερε ο blazar με εδωσαν χειροκινητη ip/dns...Οσο για το ρουτερ εχει ηδη δεχτει firmware update..Ζητω συγγνωμη που δεν τα ανεφερα σε προηγουμενο post...

σε thomson Παντως επειδη εχω δοκιμασει αρκετα μοντελα 530,536,546,585,5130,784.780.787,788 δεν ειχα ποτε θεμα να μην μου δωσει ip ο dhcp και να πρεπει να δωσω καρφωτα σε Pc.ουτε μου εχει τυχει τετοιο προβλημα σε Thomson οσο μπορω να θυμηθω.thomson,speedtouch,technicolor

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Το ξεθάβω γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα στα ξαφνικά

Για ένα περίεργο λόγο το θέμα λύνεται απο μόνο του αλλά επανέρχεται αν κλείσω το pc

Ίσως να είδαν πως και με firmware update δεν λύνεται και πάλι, γι'αυτό πλέον έχει δωθεί ενημέρωση πως όποιος έχει zxv10 με αυτό το πρόβλημα θα αντικαθιστάτε με zxhn. 

Αυτό είναι η επίσημη γραμμή της εταιρίας με κάποια ανακοίνωση;Το πάω στο κατάστημα και το αλλάζουν με άλλο;

zxv10h108l έχω

Δημοσ.

Internet απο Wind σε εργασιακο χωρο, ξαφνικα χανουμε την προσβαση στο web μονο απο τους σταθερους υπολογιστες μεσω LAN, ενω οι ασυρματες συσκευες εχουν πληρη προσβαση.

Το μηνυμα στους browsers ειναι DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN ή DNS_PROBE_FINISHED_BAD_CONFIG, ενω τα υπολοιπα προγραμματα (εκτος browsers) και στους σταθερους επικοινωνουν κανονικα με το internet.

Το λυνουμε με καποιες αλχημειες (netsh int ip reset και κατι τετοια), αλλα αν ειναι πιθανο θεμα του ρουτερ να το ψαξω με την Wind.

Που υπαρχουν περισσοτερες πληροφοριες για τα ρουτερ που εχουν προβλημα και την διαδικασια αντικαταστασης;

Δημοσ.

Το ξεθάβω γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα στα ξαφνικά

Για ένα περίεργο λόγο το θέμα λύνεται απο μόνο του αλλά επανέρχεται αν κλείσω το pc

Αυτό είναι η επίσημη γραμμή της εταιρίας με κάποια ανακοίνωση;Το πάω στο κατάστημα και το αλλάζουν με άλλο;

zxv10h108l έχω

προσωπικη αποψη.αν θες ρωτησε τους μεν αν το αλλαζουν αλλα εγω θα πηγαινα να παρω ενα ρουτερ απο το εμποριο παρα να ασχολουμε με τα zte.δηλαδη απο το ενα σαπιδο Zte στο αλλο σαπιδο zte.εκτος αν θες να κατσεις να περασεις καρφωτες Ip/dns μπας και λυθει.

Internet απο Wind σε εργασιακο χωρο, ξαφνικα χανουμε την προσβαση στο web μονο απο τους σταθερους υπολογιστες μεσω LAN, ενω οι ασυρματες συσκευες εχουν πληρη προσβαση.

Το μηνυμα στους browsers ειναι DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN ή DNS_PROBE_FINISHED_BAD_CONFIG, ενω τα υπολοιπα προγραμματα (εκτος browsers) και στους σταθερους επικοινωνουν κανονικα με το internet.

Το λυνουμε με καποιες αλχημειες (netsh int ip reset και κατι τετοια), αλλα αν ειναι πιθανο θεμα του ρουτερ να το ψαξω με την Wind.

Που υπαρχουν περισσοτερες πληροφοριες για τα ρουτερ που εχουν προβλημα και την διαδικασια αντικαταστασης;

το ιδιο και για σενα.εργασιακος χωρος με zte = .......

Μπορει και βεβαια να μην ειναι θεμα του ρουτερ αλλα κατι αλλο αφου λες οτι ασυρματα παιζει οπως και εκτος browser παιζει ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ ETHERNET αλλα αμα εχεις zte(Που λογικα εχεις για αυτο εγραψες σε αυτο το θεμα) σιγουρα θα ξεκιναγα με μια αλλαγη σε αυτο.δεν νομιζω να δεις στο site να σου γραφουν οτι αμα εχεις θεμα με αυτο το προβλημα το συγκεκριμενο στο αλλαζουμε.πιο πιθανο ειναι να εχει δωθει αυτη η οδηγια στους τεχνικους παρα να το σηκωσουν στο νετ.ή οι τεχνικοι μπορει να ξερουν οτι δεν λυνεται ευκολα και οτι γινεται σε καποιους και να λενε οκ σας το αλλαζουμε.Η μπορει να μην ξερουν συγκεκριμενα οτι γινεται αυτο αλλα αφου δεν βγαινει ακρη και το κανει αρκετες φορες να σου λενε οκ στο αλλαζουμε.αλλα παλι zte θαπαρεις.και αν το αλλαξουν πλεον και δεν πουν οτι ειναι τιποτα εκτος εγγυησης γιατι καποιοι παροχοι wind,hol δεν δινουν πλεον ρουτερ δωρεαν.τωρα σε θεματα αντικαταστασης λογω εγγυησης εκει κατι αλλο θα ισχυει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...