maxdore217 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Doc1355 από τρίποδο έχεις πάρει κάποιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Ναι έχω ένα KONIG KN-TRIPOD 30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μια χαρά είναι αυτό αλλά εγώ είδα κάτι κούτσικα που υπάρχουν στο εμπόριο και μάλλον θα πάρω κάτι τέτοιο. (λένε τίποτα ξέρεις ή είναι τσάμπα λεφτά και κόπος ?) ....με ενδιαφέρει να είναι και φορητό όσο γίνεται γιαυτό. Ναι έχω ένα KONIG KN-TRIPOD 30 Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2014 από maxdore217 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μια χαρά είναι αυτό αλλά εγώ είδα κάτι κούτσικα που υπάρχουν στο εμπόριο και μάλλον θα πάρω κάτι τέτοιο. (λένε τίποτα ξέρεις ή είναι τσάμπα λεφτά και κόπος ?) ....με ενδιαφέρει να είναι και φορητό όσο γίνεται γιαυτό. Αν εννοείς αυτά με τα εύκαμπτα πόδια θα σου έλεγα να μην μπεις στον κόπο καθώς είναι πολύ κοντά και όσο πιο βαριά η κάμερα τόσο πιο πολύ αστάθεια θα έχεις.. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2014 από Doc1355 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα