Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για φωτογραφικές Samsung NX..

Doc1355

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,θα ήθελα την γνώμη σας για την συγκεκριμένη σειρά.

Έπιασα στα χέρια μου την NX1000 πριν 4-5 μέρες και μου φάνηκε αρκετά καλή για τα χρήματα της!

Για πείτε μου τι παίζει και αν αξίζουν :)

Επεξ/σία από Doc1355
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολυ καλη μηχανη,πολυ καλες φωτο,αριστη αποδοση χρωματων,οξυτητα,αρκετα μεγαπιξελ για κροπαρισμα,μικρη και ελαφρια,το φλας της δυνατο αν και δινει εξτρα ογκο,μικρο αλλα υπαρκτο ογκο,οταν το φορας.πολυ καλη αυτονομια,συνδεση ασυρματη και ελεγχος της μηχανης απο κινητα-ταμπλετ με 4.1 και ανω(μονο για φωτο),βιντεο καλο μονο υπο καλο φως..........δεχεται και εξωτερικο φλας.πολλα φιλτρα για ατελειωτο παιχνιδι,βγαζει και 3δ φωτο.πανοραμα,

αργη εστιαση στον χαμηλο φωτισμο,πρεπει να δει κατι με εντονο κοντραστ για να λοκαρει.εχει λαμπακι  βοηθιτικο αλλα δεν κανει και πολλα.χειροκινητη εστιαση ζορικη και με τους ηλεκτρονικους φακους αλλα και με παλιους χειροκινητους.μην περιμενεις να κουμπωσεις καναν 18-200 ή μεγαλυτερους-βαρυτερους-ογκοδεστερους.......δεν μπορεις να ζυγισεις το συνολο...αυτο ισχυει για ολες τις ακαθρεπτες.βιντεο που ψαρευει πολυ ,οταν ο φωτισμος ειναι χαμηλος.

στην τιμη της ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις για τετοια ποιοτητα φωτο.δεν υπαρχει αντιπαλος.

υγ παρε μια καλη καρτα κλασης 10 γιατι τα αρχεια της μηχανης ειναι μεγαλα σε μεγεθος,ειδικα τα ρο,και θα αργει να τα αποθηκευσει αν η καρτα ειναι αργη.ειδικα στις ριπες και σε ληψη ρο

Επεξ/σία από LOULATRANS
  • Like 1

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Θα ηθελα να ενημερωσω οτι σημερα παρελαβα την nx1000 και ειμαι παααρα πολυ ευχαριστημενος!!!

Φοβερη επιλογη για τα χρηματα της,θα ανεβασω και καποιες φωτο απο αυριο για οποιον ψαχνει πληροφοριες για την συγκεκριμενη :)

Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App

• 2 εβδομάδες αργότερα...

https://www.skroutz.gr/s/2346626/Samsung-NX1000-Kit.html?keyphrase=nx1000

έχει πέσει αρκετά η τιμή και είδικά για mirrorless είναι νομίζω το πιο vfm που υπάρχει αυτή τη στιγμή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.skroutz.gr/s/2346626/Samsung-NX1000-Kit.html?keyphrase=nx1000

έχει πέσει αρκετά η τιμή και είδικά για mirrorless είναι νομίζω το πιο vfm που υπάρχει αυτή τη στιγμή

καλά έκανες και το έβαλες το link αλλά μπορεί να έχει πέσει και περισσότερο η τιμή ( ποτέ δεν ξέρεις εκτός και να ρωτήσεις! ;) )  αυτό το 30€ μου τα χαλάει κάπως ρε γαμώτο.

Επεξ/σία από maxdore217

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιπλέον η Samsung ανακοίνωσε και έναν μάλλον εκπληκτικό ζουμ 16-50 f2-2.8!!!! και νέα βελτιωμένη σε όλα (αλλά και λιγο πιο μεγάλη μηχανή).

Επεξ/σία από TAKE5

Στα χρηματα της ειναι top εχω να πω..ειναι πολλα παραπανω απο οτι περιμενα η μηχανη.

Εχω μεινει λακαμας με τις δυνατοτητες και την ποιοτητα της και ακομα δεν εχω μαθει τιποτα! Απο τις αγορες που εχω καταευχαριστηθει.

Σε οσους δεν εχουν τρελη εμπειρια και ειναι νεοι στον χωρο εχω να πω οτι ειναι το απολυτο vfm..μεγαλο σχολειο για να μπεις βαθια στον χωρο!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχουμε καμιά θήκη να προτείνουμε για την nx1000?   :)

Να χωράει με τον stock 20-50mm. ( ok κομπλέ! είμαι)

Επεξ/σία από maxdore217

Εγω επειδη δεν με απασχολει αν η θηκη θα λεει πανω samsung,nikkon ή Μητσος ο νταλικερης..πηρα μια της olympus pen και χωραει την καμερα μαζι με τον φακο στην μια πλευρα και εναν ακομα εξτρα φακο ορθιο στην αλλη!!!

Olympus pen street case,ειναι η M αυτη που σου λεω και υπαρχει και Large αν θες κατι μεγαλυτερο..

Εγω επειδη δεν με απασχολει αν η θηκη θα λεει πανω samsung,nikkon ή Μητσος ο νταλικερης..πηρα μια της olympus pen και χωραει την καμερα μαζι με τον φακο στην μια πλευρα και εναν ακομα εξτρα φακο ορθιο στην αλλη!!!

Olympus pen street case,ειναι η M αυτη που σου λεω και υπαρχει και Large αν θες κατι μεγαλυτερο..

Ούτε εμένα με απασχολεί τι λέει, σε λογικά πλαίσια πάντα :) την είχα δει αυτή που λες στον kotso μαζί με μια άλλη caselοgic( έχει κάπου 15-20€ πάνω κάτω με κουπόνι ) απλά επειδή πέρναγα από καρφουρ σήμερα βρήκα μια εκεί ( πολύ καλή κιόλας) ταιριάζει ακριβός η nx1000 ...βέβαια δεν χωράει άλλο φακό αλλά οκ για 7€ που είχα ,είχα και το κουπόνι απ το θέμα :). ευχαριστώ πάντως.   

• Like 1

Η διαφορα τους ειναι οτι η 2000 εχει καλυτερο sharing κτλ με το wifi και οτι εχει οθονη αφης..

Δεν νομιζω να βρεις καμια ουσιαστικη διαφορα! Εγω προσωπικα δεν πηρα την nx2000 γιατι την δοκιμασα και η αφη μου φανηκε πολυ πιο δυσχρηστη..

Αν μπορεις πηγαινε να την δοκιμασεις πριν κανεις την παραγγελια και δεις εκ των υστερων οτι δεν σε βολευει ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...