Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Update: στα 1.62 Volts οι ραμ για 10 ωρες κανένα σφαλμα στο memtest. Οπότε μάλλον το θέμα ηταν οτι η motheboard μου η τo CPU μου θελει τις ραμ >1.6 Volts για να ειναι stable..Πιστεύεται οτι θα έχω θέμα με τις ραμ που αντι για 1.5 V τις εχω 1.62V ?

Are you mad bro??? Θες να τις τιμωρησεις, τι φαση??

Οι υψηλες τασεις σκοτωνουν το chip, το λιωνουν επειδη ενεβαινει η θερμοκρασια..

Οταν ο κατασκευαστης λεει 1.5V δεν το λεει γιατι ετσι του καπνισε, το λεει επειδη εκαναν πολλα test και σε τοση ταση ειχε την βελτιστη αποδοση με χαμηλοτερη καταναλωση σε συνδυασμο με μικρη θερμοκρασια.

Πηγαινε τις πισω και ασε τους πειραματισμους. :P

Seriously :P

όταν αγοράζουμε μνήμες 2 μάρκες εμπιστευόμαστε corsair & kingston.

Δεν ξερω αν το λες ειρωνικα (?) παντως οι Crucial οπως και οι G.Skill ειναι εξισου καλες μαρκες! ;)

Δημοσ.

Νομίζει κίαλος οτι θα έχω πρόβλημα με 1.62V τάση στις ram ? (1.5V default)

10 ώρες memtest no errors / 8 ώρες Prime95 no errors.

Δημοσ.

μιλάω σοβαρά εγώ αυτές εμπιστεύομαι. Τώρα τι να σου πω για αυτές που λες δεν τις ξέρω. :whistle: :huh:

Και γω corsair εχω αλλα και αυτες καλες ειναι..Παντως εχουν lifetime εγγυηση..οποτε :P

Νομίζει κίαλος οτι θα έχω πρόβλημα με 1.62V τάση στις ram ? (1.5V default)

10 ώρες memtest no errors / 8 ώρες Prime95 no errors.

Πηγαινε τες πισω..Μπορει τωρα να δουλευουν και μετα απο 1 χρονο σε 1.62V να λιωσουν...!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σας,

Για όποιον ενδιαφέρεται, Έστειλα τις ΡΑΜ στο e-shop και μετα απο 2 εβδομαδες περίπου ( ειχαμε και τις γιορτες ) μου τις επιστρέψαν τις ίδιες και στο μνμ γράφαν οτι δεν εντοπίστικε πρόβλημα στο προιόν. Τις βάζω και δουλεύουν άψογα. Το πρόβλημα μου ήταν οτι μάλλον είχα πολυ O/C (3.9Ghz) και ο memory controller τον έπινε ( άτιμη Asrock p55 Extreme) Έριξα το BCLK και κλείδωσα στα 3.54Ghz και τωρα ειναι τέρας σταθερότητας το pc.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. ( Άυτο που μου κάνει εντύπωση είναι οτι με reset-CMOS και default BIOS settings παλι ειχα BSODS και έσκαγε το prime 95... who knows ... )

Cpu: i5 750

mobo: asrock p55 extreme (last bios updated)

vga: ati hd 6950

ssd : samsung 840 pro

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...