nikospote Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα σας, Πριν κατι μερες πηγα να συνδεσω κατι ηχεια home cinema στο laptop αλλα χωρις αποτελεσμα. Τελος παντον το προβλημα δεν ειναι εκει.. Απο τοτε που το εκανα αυτο εχει σταματησει να παιζει ο ηχος στο λαπτοπ!Δεν παιζει τιποτα!!ΑΛΛΑ παιζει κανονικα στο ιντερνετ δηλαδη youtube κλπ..επισης οταν πατας το ηχηακι κατω δεξια για να δυναμοσης ο χαρακτηριστικος ηχος παιζει κανονικοτατα.. Εχω ψαξει τα παντα αλλα δεν βγαζω ακρη..λογικα θα πειραξα καποια ρυθμιση αλλα δεν βρισκω τι!! Εχω windows 8 Παρακαλω αν μπορειται βοηθηστε! Ευχαριστω.
Εναντια Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 ηχοι συστηματατος - αναπαραγωγη , εχεις παει εκει ?
nikospote Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Συγνωμη αλλα πως το βρισκω αυτο;; Μηπως ενοεις πινακας ελενγχου-υλικο και ηχος;; αν ναι,ναι τα εχω ψαξει ολα απο εκει!! Εχεις καμια ιδεα;; ευχαριστω
Εναντια Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 στι ηχειακι κατω δεξια σου βγαζειπιλογες να μπεις τους ηχους συστηματος ! κοιτα αν ειναι τικαρισμενα τα ηχεια του λαπτοπ ! πως παιζει στο ιντερνετ κανονικα κ δε παιζει αλλου ??
nikospote Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Ειναι κανονικα τικαρισμενα!! Ναι παιζει κανονικα στο ιντερνετ αλλα και οταν παταω το ηχειακι μου βγαζει τον χαρακτηριστικο ηχο!!Ειναι πολυ περιεργο..Στην ουσια δεν μου παιζει μουσικη-ταινιες(με κανενα προγραμα),το fl studio(προγραμα μουσικης παραγωγης) και γενικοτερα οτι εχει σχεση με ηχο! Οριστε ενα prsc απο τις συσκευες αναπαραγωγης!!(αν σε βοηθαει) Εχω κανει ολες τις επιλογες...αλλα τιποτα
Jason 93 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μια πιθανη λύση θα ήταν να ξαναπερασεις τους drivers της καrτας ηχοy με την λογικη οτι θα σου επαναφερει τις ρυθμισεις στο default.
me3ikan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Ορισμεμες εφαρμογες π.χ. skype σου επιτρεπουν να επιλεξεις που να στέλνουν ηχο ασχετα τι εχεις επιλεξει απο τις συσκευες αναπαραγωγης. Δες αν στις ρυθμισεις του frutty loops υπαρχει ρύθμιση και αν ναι βεβαιωσου οτι ειναι σωστη. Αποστολή από το XT910 με τη χρήση Insomnia App. Χρησιμοποιώ Swype οπότε τυχόν λάθος λέξεις στα post μου παρακαλώ να συγχωρεθούν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα