moustos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Θέλω να αγοράσω οθόνη 24" και είμαι ανάμεσα σε Asus VS248H και LG 24EN33V Παλιότερα ήμουν πιο πολύ φαν της LG αλλά τώρα που βλέπω την Asus, σαν να μου αρέσει. Νομίζω ότι είναι καλύτερη σε κάποια χαρακτηριστικά αλλά δεν ξέρω. Οι οθόνες Asus από εικόνα πως τα πάνε? Έχει αντιμετωπίσει γενικότερα κάποιος πρόβλημα? Έχω δει και την LG 24EA53VQ-P IPS Να συμπληρώσω ότι πιο πολύ την θέλω για "να ρίχνω διάβασμα" (προγραμματισμός) και επεξεργασία εικόνων. Πιο λίγο για gaming χρήση που έρχεται δεύτερη και αν... Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη Ευχαριστώ Νίκος Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2013 από moustos
moustos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μέχρι 200 ευρώ Πιο πολύ σε αυτές τις τρεις θέλω γνώμες που τις έχω βρει άμεσα διαθέσιμες. Δεν θέλω καμιά τρομερή για αυτό κοιτάω σε τέτοιο κόστος. Έχω ήδη μια καλή 27" και χρειάζομαι μια 24" για λίγο πιο απλή χρήση
moustos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Ωραία οπότε θα προχωρήσω σε αγορά της LG 24EA53VQ-P Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου!
icenex Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Απο εμένα σε αυτά τα λεφτά πάρε αυτή http://www.skroutz.gr/s/3047971/LG-24EA53VQ.html την πήρα πρόσφατα κ δεν ξεφέυγεις πολύ σε χρήματα κ έχει ips panel.Εγώ πάντως ειμαι ευχαριστημένος κ δεν χρειάστηκε να βάλω βαθιά το χέρι στην τσέπη για την αντίστοιχη dell που κάνει 75 ευρώ παραπάνω.Να σημειώσω οτι η dell έχει καλύτερη βάση κ 3 χρόνια εγγύηση στα χαρτιά γιατί ποιοτικά τις διαφορές εγω προσωπικά δεν τις είδα τις οθόνες δίπλα δίπλα για να κάνω σύγκρισεις.Επίσης για την ιστορία επειδή ακούω ασχήμα λόγια για την LG να πώ το εξής μετά απο ψάξιμο κάπου διάβασα οτι η dell απο την Lg δανείζεται το panel αρα δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να είναι καλύτερη ποιοτικά η Dell τι στιγμή που δανείζεται το πανελ της LG. Εν ολίγοις για μένα η Lg είναι best value for money.
Millennium Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Που ακούς άσχημα λόγια για τις LG; Σε αυτό το forum οι LG προτείνονται συνεχώς.Όλα τα IPS panels δεν είναι ίδια,ούτε τα ηλεκτρονικά και τα backpanel των οθονών,ούτε και το calibration (στις ακριβές).
icenex Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Που ακούς άσχημα λόγια για τις LG; Σε αυτό το forum οι LG προτείνονται συνεχώς.Όλα τα IPS panels δεν είναι ίδια,ούτε τα ηλεκτρονικά και τα backpanel των οθονών,ούτε και το calibration (στις ακριβές). γενικά μίλησα για τα ασχήμα λόγια, οχι εδώ μέσα.δεν αντιλέγω οτι δεν είναι ίδια όλα άπλα λέω πως γίνεται να είναι κάτι κατώτερης ποιότητας τι στιγμή που χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία στα πανελ αφου είναι της ίδιας εταιρείας.anyway αυτά είναι βλακείες εγώ είδα την μέρα με την νύχτα σε σχέση με την παλιά οθόνη κ έδωσα μονο 165 ευρω οπότε είναι τι καλύπτει τον καθένα.Για μένα ήτανε η καλύτερη επιλογή κ γλύτωσα κ 75 ευρω.
Millennium Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Ναι βέβαια αν μιλάς για την U2412M είναι 1200p και είναι συνολικά καλύτερη οθόνη.
icenex Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Ναι βέβαια αν μιλάς για την U2412M είναι 1200p και είναι συνολικά καλύτερη οθόνη. εξού κ η φράση οτι πληρωνεις παίρνεις. για αυτό είπα αυτά είναι βλακείες γιατί ο καθένας αγοράζει κάτι αναλόγως τις ανάγκες-τσέπη-τρόπο σκέψης.του.Και εξηγούμαι εγώ γλύτωσα 75 ευρώ παίρνοντας μια οθόνη που άντε να είναι ενα σκαλοπάτι κατω απο την dell που και παλι δεν έχω άποψη γιατί δεν τις έχω δει δίπλα δίπλα να κάνω την σύγκριση.Και έστω μετά τα 2 χρόνια τα παίξει η οθόνη αυτή τότε θα αναγκαστώ να βάλω το χέρι στην τσέπη άλλα θα έχω ήδη εξοικονομήσει 75 ευρώ. Οπότε θα αναγκαστώ να βάλω άλλα τόσα αν υποθέσω οι τιμές κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα και να πάρω κάτι καινούριο που σίγουρα μετά απο 2 χρόνια με τον ρυθμό της τεχνολογίας θα έχω μια οθόνη 2-3 σκαλοπάτια απο την αντίστοιχη dell που μου λες τώρα άρα κερδισμένος είμαι δεν χρειάζεται να πάρω το καλύτερο σε θέματα τεχνολογίας γιατί σήμερα παίρνεις το καλύτερο κ άυριο βγαίνει κατι πιο καλό.και αυτο είναι true story. Απλά μεταδίδω τον τρόπο σκέψης τίποτα παραπάνω για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις δεν το κάνω για να θίξω κατι η κάποιον.
Millennium Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Οι ρυθμοί βελτίωσης στις οθόνες είναι πιο αργοί σε σχέση με άλλα μέρη του υπολογιστή όμως.Αυτό δε σημαίνει πως διαφωνώ στο θέμα της τιμής και της εξοικονόμησης.
icenex Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Οι ρυθμοί βελτίωσης στις οθόνες είναι πιο αργοί σε σχέση με άλλα μέρη του υπολογιστή όμως.Αυτό δε σημαίνει πως διαφωνώ στο θέμα της τιμής και της εξοικονόμησης. όντως ισχύει αλλά να μιλήσουμε συγκεκριμένα μέσα σε 2 χρόνια δεν θα έχει βγει πολύ καλύτερη οθόνη απο την Dell U2412M..???Εγώ πιστεύω θα βγεί κ μάλιστα θα είναι καλύτερη σε όλους τους τομείς,δεν κολλάω στην μάρκα μπορεί να είναι ένα μοντέλο της Dell που απλά θα έχει πολύ περισσότερα να προσφέρει κ με ακόμη καλύτερη τιμή.
Rizas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Όχι απαραίτητα αν υπολογίσεις πως η οθόνη που λές έχει βγεί κάπου τον ιούνιο-ιούλιο του 2011 και ήταν και είναι ακόμα καλή για την τιμή της και θα είναι για καιρό ακόμα!! Για ψάξε 1920χ1200 στην τιμή και τα χαρακτηριστικά της.... δεν νομίζω να βρείς κάτι παρόμοιο αυτήν την στιγμή και σε 2 χρόνια απο τώρα θα χει κλείσει ήδη 4-4.5 χρόνια στην πλάτη της η κακομοίρα(για να την συγκρίνεις τότε με κάποια άλλη)!!! Οπότε δεν είναι τόσο γρήγοροι οι ρυθμοί εξέλιξης στις οθόνες όσο νομίζεις....... για μένα η καλύτερη σκέψη είναι να πάρεις κάτι καλό και αξιόπιστο γιατί την οθόνη ουτε την πετάς αλλά ούτε την αλλάζεις ανα 1.5 με 2 χρόνια!!! Η οθόνη είναι επένδυση και την κρατάς για πολλά περισσότερα χρόνια απο οτιδήποτε άλλο!!! Μιλώντας πάντα για τον μέσο όρο ανθρώπων. 1
icenex Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Όχι απαραίτητα αν υπολογίσεις πως η οθόνη που λές έχει βγεί κάπου τον ιούνιο-ιούλιο του 2011 και ήταν και είναι ακόμα καλή για την τιμή της και θα είναι για καιρό ακόμα!! Για ψάξε 1920χ1200 στην τιμή και τα χαρακτηριστικά της.... δεν νομίζω να βρείς κάτι παρόμοιο αυτήν την στιγμή και σε 2 χρόνια απο τώρα θα χει κλείσει ήδη 4-4.5 χρόνια στην πλάτη της η κακομοίρα(για να την συγκρίνεις τότε με κάποια άλλη)!!! Οπότε δεν είναι τόσο γρήγοροι οι ρυθμοί εξέλιξης στις οθόνες όσο νομίζεις....... για μένα η καλύτερη σκέψη είναι να πάρεις κάτι καλό και αξιόπιστο γιατί την οθόνη ουτε την πετάς αλλά ούτε την αλλάζεις ανα 1.5 με 2 χρόνια!!! Η οθόνη είναι επένδυση και την κρατάς για πολλά περισσότερα χρόνια απο οτιδήποτε άλλο!!! Μιλώντας πάντα για τον μέσο όρο ανθρώπων. Κοίτα δεν θέλω να υποβαθμίσω την αξία της συγκεκριμένης οθόνης.Απλά ανάφερα τον τρόπο σκέψης μου πιο πάνω τίποτα παραπάνω.Εσύ θεωρείς οτι για οθόνη πρέπει να επενδύσεις για να πάρεις κάτι πολυ καλό και αξιόπιστο και σε αυτο συμφωνώ απλά εγώ θέλω να έχει κ σπουδαία τιμή. Πριν 6-7 χρόνια έδωσα για μια samsung 17" 240 ευρώ που ήτανε ένα αξιοπρεπές μοντέλο κ να ειμαι ειλικρινής ούτε καμμένο πίξελ δεν έχω ακομή κ τώρα, κ δεν πήγε ούτε μια φορά στο μάστορα.Πριν λίγες μέρες πήρα αυτήν http://www.skroutz.gr/s/3047971/LG-24EA53VQ.html Μετά απο 6-7 χρόνια έδωσα 165 ευρώ κ πήρα μια οθόνη καλύτερης τεχνολογίας κ μεγαλύτερη κ γενικά σε όλους τους τομείς καλύτερη ακόμη κ σε τιμη.Δηλαδή γιατί να ξαναμπώ στη διαδικασία να πάρω μια οθόνη με 80-100 ευρώ πάνω κ να μην τα κρατήσω αυτά τα 80-100 για την επόμενη οθόνη που θα την πάρω μετα απο 2 ή 5 χρόνια. Αυτο πάει σε παρόμοιες περιπτώσεις σαν εμένα κ να μιλήσω συγκεκριμένα δεν με ένοιαξε η παραπάνω ανάλυση της dell-ποιότητα-εγγύηση γιατί πήρα μια οθόνη πολύ καλύτερη κ σε χαμηλότερη τιμή απο την samsung που είχα κ ήδη είδα τραγικη διαφορά σε ανάλυση.Μετά απο αυτήν την εμπειρία θέλησα να μοιραστώ αυτον τον τρόπο σκέψης οτι δεν χρειάζεται σε θέματα τεχνολογίας να πας στο κάτι παραπάνω εκτος αν το θελει ο καθένας για τους προσωπικούς λόγους είτε δουλειάς ειτε απλά διασκέδασης.Για μένα πετάμενα λεφτά. Ps Ελπίζω να κάταλαβες πως τα λέω κ σταματάω κάπου εδώ γιατί το γαμήσαμε λίγο το θέμα.Δικαίο η όχι έτσι πάει η τεχνολογία προχωράει κ για μένα απο εδω κ περα θα προτιμω κατι που τα συνδυάζει όλα, τιμη αξιοπιστια κτλ αλλα με πρώτο γνώμονα την τιμή.
Rizas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Εννοείτε δικαίωμα σου και σέβομαι την άποψη σου!! Και οι 2 οθόνες καλές είναι απο κεί και πέρα είναι το τι θέλει ο καθένας! Απλά ήθελα να εκφράσω και εγώ την άποψη μου για να μην το βλέπει τόσο μονόπλευρα ο TS και ο καθένας που θα δεί το νήμα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα