Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ανοίγω πολυσυζητημένο θέμα, αλλά απ'όσο έχω ψάξει, δεν έχω βρει ξεκάθαρη λύση.

Αυτό που θέλω είναι να έχω σε μία συσκευή, 2 αριθμούς, έναν δουλειάς και έναν προσωπικό.

Για καλή μου τύχη, είναι και οι 2 ίδιος πάροχος (cosmote) οπότε οι επιλογές είναι αρκετές.

Η "απαίτησή" μου είναι να λειτουργούν ταυτόχρονα και οι 2 αριθμοί, δηλαδή να ξέρω οτί είμαι σε θέση να δεχτώ μήνυμα ή τηλέφωνο και απο τους δύο, χωρίς να είναι ο ένας απο τους 2 κλειστός πάντα.

Αυτό δεν είναι ανάγκη να συμβαίνει ταυτόχρονα, δηλαδή δεν με νοιάζει όταν θα μιλάω στον έναν αριθμό, αν ο άλλος θα φαίνεται κατειλημμένος, αρκεί όταν το κλείσω να έρθει ειδοποίηση, ή κάποιο μήνυμα κτλ.

Δηλαδή δε μιλάω με τις ώρες στο κινητό, και δε με νοιάζει να χάσω καμιά κλίση, αρκεί να το μάθω. Απλά θέλω στο standby που δε το χρησιμοποιώ, να είμαι ήσυχος οτί όποιος και να με ζητήσει, θα με βρει.

Οπότε αν κατάλαβα σωστά, με το 2 σε 1 της Cosmote, μπορώ να έχω μία Sim και 2 αριθμούς αλλά ανα πάσα χρονική στιγμή είναι μόνο ο ένας ενεργός, έτσι? και ο άλλος κλειστος (και βάζεις προωθήσεις και ιστορίες)

οπότε αυτό που ζητάω γίνεται με Dual Sim StandBy ή θέλω Active?

ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα αν θες να αλλάξεις συσκευή ή να κάνεις "πατέντα" με την υπάρχουσα συσκευή

Συσκευή θα αγοραστεί καινούρια. Γιαυτό το ψάχνω τώρα να δω τί θα χρειαστεί.

Αν το dual StandBy μου κάνει, να πάρω τέτοιο μια που active υπάρχουν πολύ πιο λίγα στην αγορά

Δημοσ.

Συσκευή θα αγοραστεί καινούρια. Γιαυτό το ψάχνω τώρα να δω τί θα χρειαστεί.

Αν το dual StandBy μου κάνει, να πάρω τέτοιο μια που active υπάρχουν πολύ πιο λίγα στην αγορά

Εγω παντως πηρα αυτο http://www.skroutz.gr/s/337548/Samsung-E1182.html?from=most-popular&keyphrase=samsung+e1182

Δουλευουν και οι 2 καρτες μαζι και απλα επιλεγω απο ποια θελω να παρω εγω τηλ η να στειλω μνμ πατωντας συνεχομενα τη διεση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...