newtech Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) http://www.sygic.com/en/android:buy-now?r=black_friday_newsletter_1&utm_campaign=website&utm_source=mailing&utm_medium=email World 49.99 Europe 24.99 Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2013 από newtech 1
Innersense Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Από Updates ξέρουμε τι καλύπτει; (maps και software version) Έχω βαρεθεί να πληρώνω κάτι και να αρχίζουν τα παρατράγουδα μετά από κάποιο διάστημα... 1
newtech Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Από Updates ξέρουμε τι καλύπτει; (maps και software version) Έχω βαρεθεί να πληρώνω κάτι και να αρχίζουν τα παρατράγουδα μετά από κάποιο διάστημα... Και τα 2 Free. Το εχω καιρο. (Ταξιδευω Ελλαδα - Τσεχια) Τωρα σκεφτομαι τα updates (camera κτλ)
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Να το στειλω στο μπλα μπλα να τελειωνουμε μιας και μονο με τα "σκοπιο-μακεδονικα" ασχολειστε και TS και συμμετεχοντες στο τοπικ; 1
newtech Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Σορρυ εχεις δικιο.. τα δικα μου να διαγραφουν.
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Οκ, εφυγαν και τα 9 συνεχομενα ασχετα ποστς των τελευταιων 30 ωρων, ωστε να μεινει το θεμα εδω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα