Προς το περιεχόμενο

(Φήμη) Microsoft Windows 8.2 Update τον Ιανουάριο

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν διαφωνώ. Άλλωστε η συνήθεια είναι εκεί που ποντάρει η Μicrosoft τόσο καιρό νομίζοντας ότι ο κόσμος θα ακολουθήσει σαν πρόβατα....

Δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχουν και άλλες στάνες και μαντριά...

Δεν είναι πια η μοναδική επιλογή όπως παλαιότερα. Εξάλλου είναι τραγικό να σου επιβάλλουν κάτι με την δύναμη της συνήθειας....και όχι της επιλογής.

φίλε μου δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλα μαντριά για το ευρύ κοινό γιατί τα δε mac είναι πανάκριβα και το osx δεν δουλεύει σε άλλα μηχανήματα(δεν αναφέρομαι σε μόντες) αλλά και τα linux δεν κάνουν για τους περισσότερους που τα θέλουν για δουλειά και παιχνίδια.

κανείς δεν σας επέβαλε να δουλέψετε τα 8,αμα δεν σας αρέσουν μένετε στα 7,τα 8 σχεδιάστηκαν πιο πολύ για tablets και όχι για desktop,εγώ στον σταθερό έχω τα 7 με ssd και δεν κολλάει τίποτα αλλά σε λάπτοπ 8.

τώρα επειδή οι περισσότεροι λέτε πως τα τετραπύρηνα PC είναι πλέον στάνταρ και τα τρέχουν μια χαρά και τα 7 και δεν χρειαζόμαστε τα 8 σαν ελαφρύ λογισμικό ας σκεφτούν κάποιοι πως υπάρχουν και τα λάπτοπ με pentiums και φτηνούς AMD που με τα 8 πετάνε και μπουτάρουν πολύ πιο γρήγορα(δεν μιλάω για δύναμη σε προγράμματα).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

τώρα επειδή οι περισσότεροι λέτε πως τα τετραπύρηνα PC είναι πλέον στάνταρ και τα τρέχουν μια χαρά και τα 7 και δεν χρειαζόμαστε τα 8 σαν ελαφρύ λογισμικό ας σκεφτούν κάποιοι πως υπάρχουν και τα λάπτοπ με pentiums και φτηνούς AMD που με τα 8 πετάνε και μπουτάρουν πολύ πιο γρήγορα(δεν μιλάω για δύναμη σε προγράμματα).

ειπαμε οφειλεται στο καλυτερο  prefetching και services prioritisation στο boot-up,

κανενα λειτουργικο δε στηνεται με γνωμονα να αναδεικνυει  hardware που εχει αγοραστει προ 5ετιας,

κι αν αυτο γινεται ως side-effect, ειναι αλλο θεμα δεν αποτελει ομως επιχειρημα... ειδικα αν σου διαφευγει το  Big picture

ηδη παρατεθηκε ενα λινκ πιο πανω που αναφερει ενδεικτικα  οτι οι διαφορες σε gaming μεταξυ 7 και 8 ειναι μηδαμινες για να ειναι αξιες αναφορας, το ιδιο ισχυει και στα προγραμματα και σε αλλα θεματα συμβατοτητας...

φίλε μου δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλα μαντριά για το ευρύ κοινό γιατί τα δε mac είναι πανάκριβα και το osx δεν δουλεύει σε άλλα μηχανήματα(δεν αναφέρομαι σε μόντες) αλλά και τα linux δεν κάνουν για τους περισσότερους που τα θέλουν για δουλειά και παιχνίδια.

κανείς δεν σας επέβαλε να δουλέψετε τα 8,αμα δεν σας αρέσουν μένετε στα 7,τα 8 σχεδιάστηκαν πιο πολύ για tablets και όχι για desktop,εγώ στον σταθερό έχω τα 7 με ssd και δεν κολλάει τίποτα αλλά σε λάπτοπ 8.

Είναι ακριβα τα Mac και δεν απευθύνονται σε αυτούς που δεν έχουν τα λεφτά. Απο εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλες συσκευές που μπορούν να κάνουν τα περισσότερα απο αυτά που θέλει το ευρύ κοινό, χωρίς να είναι windows. Κάτι που παλαιότερα δεν υπήρχε.

ΥΓ. Sorry τώρα πρόσεξα την ηλικία σου....οκ, ότι πεις.....

Είναι ακριβα τα Mac και δεν απευθύνονται σε αυτούς που δεν έχουν τα λεφτά. Απο εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλες συσκευές που μπορούν να κάνουν τα περισσότερα απο αυτά που θέλει το ευρύ κοινό, χωρίς να είναι windows. Κάτι που παλαιότερα δεν υπήρχε.

Ποιες είναι αυτές οι συσκευές που μπορούν να ικανοποιήσουν τον μέσο χρήστη,το ίδιο εύκολα και αποτελεσματικά με τα windows;

Προσωπικά ξέρω ότι τα mac φυσικά δεν μπορεί να είναι,γιατί είναι στην καλύτερη niche προϊόντα,στην χειρότερη υπερτιμημένα στολίδια,τα linux δεν ικανοποιούν το εύκολα και τα chromebooks το αποτελεσματικά.

Είμαι πολύ περίεργος τι ακριβώς είναι αυτές οι συσκευές,όχι τίποτα άλλο,αλλά να το έχω υπ' όψιν εάν γίνει κάποια στραβή με τα win8. 

Πολύ ευχαρίστως θα έφευγα από τα win εάν υπήρχε εναλλακτική για εμένα,τον μέσο χρήστη.

Στη περιπτωση σου, ηλικια με τη συμπεριφορα,δε συμβαδιζουν!

Κοιταξε το!

Μαθε να σεβεσε το συνομιλητή σου,οτι και αν είναι!Απλα πραγματα,που δειχνουν όμως τη παιδεια που εχουμε!

Ποιες είναι αυτές οι συσκευές που μπορούν να ικανοποιήσουν τον μέσο χρήστη,το ίδιο εύκολα και αποτελεσματικά με τα windows;

Προσωπικά ξέρω ότι τα mac φυσικά δεν μπορεί να είναι,γιατί είναι στην καλύτερη niche προϊόντα,στην χειρότερη υπερτιμημένα στολίδια,τα linux δεν ικανοποιούν το εύκολα και τα chromebooks το αποτελεσματικά.

Είμαι πολύ περίεργος τι ακριβώς είναι αυτές οι συσκευές,όχι τίποτα άλλο,αλλά να το έχω υπ' όψιν εάν γίνει κάποια στραβή με τα win8.

Πολύ ευχαρίστως θα έφευγα από τα win εάν υπήρχε εναλλακτική για εμένα,τον μέσο χρήστη.

Προφανώς στην ηλικία που είσαι δεν έχεις προλάβει να δεις αρκετούς μέσους χρήστες....

Ένα παράδειγμα μιας τέτοιας συσκευής είναι το smartphone.

Η Microsoft στοχεύει τους χρήστες τέτοιων συσκευών, για αυτό και δημιούργησε ένα λειτουργικό με UI απο το wp,μπας και ανατρέψει την φυγή των μέσων χρηστών απο τα PC. Δηλαδή το windows 8 έγινε περισσότερο απο αντίδραση παρά απο λογική.

Στη περιπτωση σου, ηλικια με τη συμπεριφορα,δε συμβαδιζουν!Κοιταξε το! Μαθε να σεβεσε το συνομιλητή σου,οτι και αν είναι!Απλα πραγματα,που δειχνουν όμως τη παιδεια που εχουμε!

...οκ, ότι πεις....

Προφανώς στην ηλικία που είσαι δεν έχεις προλάβει να δεις αρκετούς μέσους χρήστες....

Ένα παράδειγμα μιας τέτοιας συσκευής είναι το smartphone.

Η Microsoft στοχεύει τους χρήστες τέτοιων συσκευών, για αυτό και δημιούργησε ένα λειτουργικό με UI απο το wp,μπας και ανατρέψει την φυγή των μέσων χρηστών απο τα PC. Δηλαδή το windows 8 έγινε περισσότερο απο αντίδραση παρά απο λογική.

...οκ, ότι πεις....

Πόσο είσαι σεβάσμιε γέροντα;

Μέσος χρήστης δεν είναι και ο ταπεινός εαυτός μου;Για τούτο τον άμοιρο ρώτησα,μπας και...

Μιλάμε τώρα για OS Η/Υ γραφείου ή έστω laptop,εάν είναι να πάμε σε άλλες συσκευές ή ακόμη χειρότερα να ισχυρίζεσαι ότι υπάρχει κάλυψη των,σοβαρών(όπως λογισμικό γραφείου,υποστήριξη λογισμικού επαγγελματικών εφαρμογών κ.ο.κ.), αναγκών από OS κινητών,τότε τζάμπα χαλάμε την ώρα μας.

Τέλος από όσο ξέρω δεν έγινε καμία μεγάλη φυγή από τους χρήστες των PC.Όσοι χρησιμοποιούσαν, για κανονική χρήση,το χρησιμοποιούν και τώρα.Εάν εννοείς βλακειούλες apps και ψυχαγωγία είναι άλλο θέμα.

• Like 1

@Odyss3us, πολύ χαίρομαι που επιτέλους συμφωνούμε σε κάτι. :-)

(*edit: το βάζω σε σποιλερ, να κλείνουμε τα οφτοπικ σιγά-σιγά)

Αφου ισχύει αυτό:

η πιατσα διαχρονικα ειτε προκειται για προγραμματα ειτε για λειτουργικα ποτε δεν τα υιοθετει απευθειας αλλα περιμενει απο μερικους μηνες εως και 2 χρονια για τυχον ασυμβατοτητες και... βλεποντας και κανοντας

(...) και η ουσια ειναι οτι οποιοσδηποτε  επαγγελματιας προβληματιζοταν με την αναβαθμιση στα 8 το πιο λογικο πραγμα που θα εκανε αμεσως δε θα ηταν με τη πρωτη στραβη να παει σε αλλαγη  πλατφορμας ή να παραμεινει εκει που ειναι, ο καθε σωστος επαγγελματιας προτου προβει να αναβαθμισει και να πληρωσει θα φροντιζε πρωτα να αφιερωσει λιγο  χρονο για να το ψαξει ο ιδιος διπλα και τριπλα εφοσον προκειται  για την πλατφρομα εργασιας του της επομενης 3τιας αντι να προβει σε βιαστικες ή  και κοστοβορες λυσεις   πιστευοντας  τυφλα σε  αναπαραγομενους διαδικτυακους μυθους

τότε συμφωνείς μ'αυτό:

Αυτά τα πληρως εκσυγχρονισμένα λογιστικά γραφεία και τα εργοστάσια πληρώσανε άδειες win8 εν μέσω κρίσης ή είναι κατεβασμένα από το θείο; Οχι λέω, γιατί 20 χρόνια στην πιάτσα τα αφεντικά δεν πληρώνουν απλόχερα ούτε για αλλαγή mousepad. Πολλή ανάπτυξη και πρωτογενές πλεόνασμα πρέπει να παίζει εκεί που κυκλοφορείτε.

και επομένως όλοι καταλαβαίνουμε πως δεν ισχύει αυτό:

Η δουλειά μου αυτή είναι, και μέχρι τώρα, σε όλους όσους ψάχνονται για format, καινούριο PC και γενικότερα ο,τιδήποτε χρειάζεται αλλαγή λειτουργικού, τους προτείνω Win 8, και κανένας (και το τονίζω, ΚΑΝΕΝΑΣ) δεν έμεινε δυσαρεστημένος. Αντίθετα κιόλας, όλοι δεν μπορούν να γυρίσουν στα 7 γιατί τους λείπει η ευκολία στο χειρισμό... Και τα έχω βάλει σε λογιστικό γραφείο, γραφείο διευθύνσεως και γραφεία υπαλλήλων σε εργοστάσιο, σε φοιτητές, σε γονείς, κτλ κτλ...

Βέβαια το συγκεκριμένο δεν μειώνει το λειτουργικό καθ'αυτό. Απλά αυτή η υπερβολή δεν βοηθάει αν ψάχνουμε να είμαστε αντικειμενικοί γιατί, οχι, δεν τρέχουν οι επαγγελματίες να βάλουν win8 όπως δεν τρέχουν να βάλουν 7άρια μη πω και vista. Και όχι επίσης, οι υπάλληλοι δεν έγιναν γκουρού (πως να γίνουν; βλέποντας τούρκικα και Αννίτα Πάνια; ). Είναι μεν αναλογικά με τα παλιά χρόνια περισσότεροι αλλά τραγικά λίγοι οι γνώστες υπολογιστών στις επιχειρήσεις, κυρίως σε τομείς εκτός IT που ήταν και το αρχικό σχόλιο.

Πολύ πρωταπριλιά η φήμη. Τώρα κυκλοφορεί φήμη για 9άρια τέλος 2014-αρχές '15. Ελεος...

δεν αναφερθηκα σε επιχειρησεις που κουμαντο κανει ο εκαστοτε ΙΤ που παιρνει τη μιζα του, αλλα για  ελευθερους επαγγελματιες και γενικα οπου ο καθενας  εχει το πρωτο και τελευταιο λογο στο μηχανημα της εργασιας του

για 8.2 εχει ξαναγραφτει και απτο ινσομνια και σε sites του εξωτερικου για 2ο τριμηνο 2014, μονο που τη προηγουμενη φορα εγραφε οτι ειπωθηκε απο το ταδε στελεχος στη ταδε εκδηλωση κι οχι απλα "οι φημες λενε..."

για τα 9 ενω το πλανο αρχικα ηταν για Σεμπτεμβρη 2014 μεταφερθηκαν για 1ο τριμηνο 2015,

ηδη απο αρχες 2014 θα εχουμε την πρωτη public beta των 9,

αυτα...

υγ. και σε αλλα ενδεχομενως να συμφωνουμε -αν αυτο εχει σημασια- αλλα εσενα σαρεσει πολυ να γινεσαι drama queen με τις γνωστες παρενεργειες..

Multiple desktops θα βάλουν ή δεν το έχουν ανακαλύψει ακόμα;

Επίσης, εάν έτη 2013 υπάρχουν ακόμα λειτουργικά που "κάνουν"/χρησιμοποιούν defragment; 

Ακόμα, προβλέπεται να είναι δυνατή η ταυτόχρονη χρήση ενός Η/Υ από πολλούς users ή ακόμα να γίνει πραγματικά multiuser το λειτουργικό σύστημα αυτό; 

Εχει δρόμο ακόμα...

Next major version of Windows coming in Spring 2015

What comes next after Windows 8.1?

υγ. και σε αλλα ενδεχομενως να συμφωνουμε -αν αυτο εχει σημασια- αλλα εσενα σαρεσει πολυ να γινεσαι drama queen με τις γνωστες παρενεργειες..

Κλασική περίπτωση Psychological projection B)

Psychological projection was conceptualized by Sigmund Freud in the 1890s as a defense mechanism in which a person unconsciously rejects his or her own unacceptable attributes by ascribing them to objects or persons in the outside world. For example, a person who is rude may accuse other people of being rude. [Source]

Τέλος από όσο ξέρω δεν έγινε καμία μεγάλη φυγή από τους χρήστες των PC.Όσοι χρησιμοποιούσαν, για κανονική χρήση,το χρησιμοποιούν και τώρα.Εάν εννοείς βλακειούλες apps και ψυχαγωγία είναι άλλο θέμα.

Οκ...ότι πεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...