YngwieMalmsteen Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Πω πω μένος.. Τόσο ευγενικός είσαι και στην πραγματική σου ζωή; Μια χαρά τα χρησιμοποίησα και τα χρησιμοποιώ τα 8άρια.. Το δεξι κλικ αναφέρεται στο start icon. Αφού δεν είχε στα 8.0 start icon πως είχε δεξί κλικ.. Είδες που τίποτα δεν κατάλαβες; Σε αυτό το δεξί κλικ αναφέρομαι.. Τώρα λοιπόν στα 8.1 με δεξί κλικ στο start icon βγάζει αυτά (mycomputer, run, shutdown) που το "παλιό" σταρτ είχε στο αριστερό (δευτερη στήλη). Εσύ λες για δεξί κλικ σε μια γωνία που έπρεπε να πετύχεις (έναν αόρατο ασαφή χώρο), να βγάλει το εικονίδιο αν το έβγαζε (και αν το πετύχενες ας μη το αναλύσω). Λές έβγαζε τα ίδια (το γράφεις και ΙΔΙΟ με κεφαλαία). Είσαι σίγουρος; Μήπως έβγαζε και shutdown? .. H ομαδοποίηση ασφαλώς και υπήρχε αλλα ήταν δύσχρηστη (ενα ενα κτλ). Στα 8.1 έφτιαξε αλλα παραμένει άθλια καθόσον tiles και άρα scroll. Ας μην πιάσω την άχριστη δεξία slide μπάρα που ακόμα δεν έχω καταφέρει να την εμφανίζω κατά βούληση (Αυτή στο 8.3 θα την "φτιάξουν"). Επιμένω στα λεγόμενά μου.. Το μερτο είναι άχρηστο.- BtW εσύ δεν ξέρεις πόσα ξέρω εγώ όχι εγώ δεν ξέρω τα 8άρια.. 10 τουτοριαλς είδα και τα δούλεψα ένα μηνα (και ακόμα στην δουλειά) πριν τα πετάξω (δλδ classic shell). Και άμα είναι να πατάω windows-X, alt+f4, ctrl-Shift-Esc και άλλα γραφικά για να κάνω αυτά που έκανα κάθομε και στο shell μου να γράφω copy con test.txt για να φτιάξω txt αρχείο, δεν χρειάζομαι το notepad.. Αν η MS δυσκολευει εμένα που ασχολούμε από το 89 με UI, σκέψου τι κάνει στο πολύ τον κόσμο. Ας αντιστρέψω αυτό που λές. Αν εσένα σου αρέσουν άστα όπως είναι, νομίζω θα αφήσει την επιλογή η MS να έχεις το metro start, γιατί για τους άλλους πιστευω το επόμενο default start (στα win9) θα είναι κάτι κοντύτερo στο παλιό σταρτ. Τόσο ευγενικός είμαι... Τώρα πραγματικά τι να πω... Το ότι δεν είχε shutdown, όχι δεν είχε... Βέβαια αν πας απ'τις ρυθμίσεις και πατήσεις να κλείνει απλά με ένα πάτημα του power button, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα (κάτι το οποίο μπορείς να κάνεις ΚΑΙ στα 7). Έχω να κλείσω PC μου απ'το shutdown, χρόνια τώρα... Βέβαια εσύ δεν μπορούσες να πας το ποντίκι σου στην κάτω αριστερή γωνία... Τι να λέμε τώρα... Αν ασχολείσαι πραγματικά απ'το '89, παράτα το... Αν δεν μπορείς να κάνεις κάτι το οποίο δεν χρειάζεται ΚΑΝ να κοιτάς (απλά να πιάσεις το ποντίκι και να το πας τέρμα-κάτω-αριστερά-εκεί-που-σταματάει-το-ποντίκι-να-κουνιέται-στο-τέλος-της-οθόνης), τι να περιμένουμε να μας πεις για το Modern UI; Πάμε παρακάτω... Λες εξακολουθεί να είναι δύσχρηστο το UI λόγω slide... Είσαι καλά;;; Κάναμε click στην έναρξη, και περιμέναμε να κάνουν unfold 200 υποφάκελοι προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, και μου λες δύσχρηστο κάτι που με ένα click κάτω αριστερά, ένα slide και ένα click ακόμα σε έβαλε εκεί που θες; Σοβαρά τώρα; Γελάνε και οι πέτρες... Επόμενο... Δεν μπορείς να ανοίξεις την μπάρα με τα charms... Μάαααλιστα... Neeeeeeeext... Η δουλειά μου αυτή είναι, και μέχρι τώρα, σε όλους όσους ψάχνονται για format, καινούριο PC και γενικότερα ο,τιδήποτε χρειάζεται αλλαγή λειτουργικού, τους προτείνω Win 8, και κανένας (και το τονίζω, ΚΑΝΕΝΑΣ) δεν έμεινε δυσαρεστημένος. Αντίθετα κιόλας, όλοι δεν μπορούν να γυρίσουν στα 7 γιατί τους λείπει η ευκολία στο χειρισμό... Και τα έχω βάλει σε λογιστικό γραφείο, γραφείο διευθύνσεως και γραφεία υπαλλήλων σε εργοστάσιο, σε φοιτητές, σε γονείς, κτλ κτλ... Τώρα τι παπάδες μας λες εσύ για το '89 και δεν μπορείς καλά καλά να κάνεις click... Και επίσης, μπορεί να έπαιζα και εγώ golf απ'το '89 και ποτέ να μην έγινα καλός, γιατί "δεν το'χα". Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να συμβαίνει και με σένα κάτι ανάλογο με τα PC και την τεχνολογία;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Βέβαια αν πας απ'τις ρυθμίσεις και πατήσεις να κλείνει απλά με ένα πάτημα του power button, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα (κάτι το οποίο μπορείς να κάνεις ΚΑΙ στα 7). Έχω να κλείσω PC μου απ'το shutdown, χρόνια τώρα... Τώρα θα με βάλεις να γράφω ένα ένα και να σου απαντάω σε οσα λες και θα βγούμε εκτός θέματος.. 1ον. το power button το έχω hypernate (το καπάκι sleep) και σε συμβουλεύω να το κάνεις και εσύ το ίδιο γιατί ειναι πιο βολικό και γρήγορο να ανοίγεις το PC σου και να το βρίσκεις εκεί που το άφησες.. 2ον. Το shutdown στα 8.1 έχει όλα τα option Που υπάρχουν μερικά από τα 95 (δλδ και το.. restart έλεος το restart δε είχαν!). Και επειδή η επιλογή restart/shutdown στο δεξί κλικ δεν υπάρχει στα 8.0 δεν ειναι καθόλου το ΙΔΙΟ με τα 8.1. 3ον. Επίσης μια από τις δικές μου δουλειες (κάνω πολλές βλέπεις) είναι να φτιάχνω και pc (format που λες και εσύ) και σε όποιον έβαλα 8άρια μόνο του μου ζήτησε το start (και βαλαμε classic shell) αρα οι εμπειρίες μας είναι διαφορετικές. 4ον (για αυτά με τα υπομενού) υπάρχει το pin2start (με δεξί κλικ) δεν χρειάζεται να μπαίνει σε πολλαπλά υπο μενού στο classic start έπρεπε να το ξέρεις. 5ον τα πιο χρησιμοποιούμενα προγράμματα βγαίνουν μόνα τους μπροστά στο start δεν χρειάζεται πολλά μενού που και πολλά να ήταν είναι απλά κίνηση από αριστερά στα δεξιά του ποντικού. 6ον Το 90% των προγραμματων είναι σε βάθος 2 folders... Κάνε εσύ metro σταρτ και πάτα μερικά scroll πέρα δόθε, και στο τέλος για να ξαναπάς στο desktop ψάξε κανα κουμπί να το κάνεις γρήγορα ή να βρείς το εικονίδιο με το mouse.. Και επειδή δεν θα το κάνουμε verus Site: τα βασικότερα που απέτυχαν τα 8.0 Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2013 από keysmith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 ναι ρε φιλε μονο που τα 8αρια ειναι εκει εξω σχεδον εναμισι χρονο! εχεις δικιο τελικα δεν ειναι 2 αλλα δυομισι τα χρονια, (η αναφορα στον αποσυρμενο συνταξιουχο Μπιλ βρες τι ηταν αν δε το καταλαβες) εγραψα ενα κατεβατο επιχειρηματολογιας στη προπροηγουμενη σελιδα και η μονη ενσταση σου ειναι αυτο! τα αντεπιχειρηματα μερικων σπανε κοκκαλα, την επομενη φορα ξεκινηστε απτην ορθογραφια των τονων.... αν ειναι να γραφετε μονο για να γραφετε... Τι να σχολιασω? Οτι το να βελτιωνεις το performance στο λειτουργικο δεν εχει πλεον σημασια γιατι ολοι εχουμε 4πυρηνους? Δεν ισχυει καταρχην γιατι πολυς κοσμος εχει παλια PC που με χαρα βλεπει οτι τελικα δεν ειναι τοσο αχρηστα με τα νεα λειτουργικα. Αλλα επισης εχουμε και τα x86 tablets που βελτιωσεις στο performance καραμετρανε Το οτι αν η MS κυκλοφορουσε τα 8 χωρις metro ολοι θα τα θεωρουσαν περιττα ενω οπως αποδειχτηκε το Metro ειναι ο ενας και μοναδικος λογος που κραταει τους χρηστες μακρια? Οσους κραταει δηλαδη γιατι και εγω θεωρω οτι δεν ειναι αρκετος λογος, απλα κατι σπαστικο Το οτι η δεκαετια 1996-2006 ηταν λιγο πολυ στασιμη? Γιατι επειδη το GUI στα desktop εξελιχτηκε λιγοτερο σε αυτο το διαστημα? Το 96 ακομα ο περισσοτερος κοσμος, ειδικα στην Ελλαδα ειχε μονο ακουστα το internet. Το 2006 ειχαμε ακουσει για την υπαρξη ανθρωπων που ακομα δεν το χρησιμοποιουν. Και φυσικα αυτο μεταμορφωσε ολη την ΙΤ βιομηχανια. Τα 7 εχουν κλεισει 4 χρονια. Μονο τα 3 απ' αυτα (2 + 11 μηνες για την ακριβεια) ηταν το πιο προσφατο της οικογενειας αλλα απο που προκυπτει οτι αυτο εννοουσες? Τα XP εχουν κλεισει 5 χρονια επειδη μετα βγηκαν τα vista? Δεν ειπε κανεις οτι δεν εχει σημαντικη επιρροη o Μπιλακος αλλα εδω και πολλα χρονια δεν ειναι το Α και το Ω στη MS. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Τωρα διαβάζουμε απο μερικους πως τα 8.1 ειναι καλυτερα απο τα 8 Έλεος με μερικούς και παλι δεν ειναι λόγος να μεταβει κάποιος απο τα 7 στα 8.1 αν εκραζε τα 8!Αλλα επειδη υπάρχει το ονομα και μονο γιαυτο ονομασε η ms τα 8 σε 8.1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Τώρα θα με βάλεις να γράφω ένα ένα και να σου απαντάω σε οσα λες και θα βγούμε εκτός θέματος.. 1ον. το power button το έχω hypernate (το καπάκι sleep) και σε συμβουλεύω να το κάνεις και εσύ το ίδιο γιατί ειναι πιο βολικό και γρήγορο να ανοίγεις το PC σου και να το βρίσκεις εκεί που το άφησες.. 2ον. Το shutdown στα 8.1 έχει όλα τα option Που υπάρχουν μερικά από τα 95 (δλδ και το.. restart έλεος το restart δε είχαν!). Και επειδή η επιλογή restart/shutdown στο δεξί κλικ δεν υπάρχει στα 8.0 δεν ειναι καθόλου το ΙΔΙΟ με τα 8.1. 3ον. Επίσης μια από τις δικές μου δουλειες (κάνω πολλές βλέπεις) είναι να φτιάχνω και pc (format που λες και εσύ) και σε όποιον έβαλα 8άρια μόνο του μου ζήτησε το start (και βαλαμε classic shell) αρα οι εμπειρίες μας είναι διαφορετικές. 4ον (για αυτά με τα υπομενού) υπάρχει το pin2start (με δεξί κλικ) δεν χρειάζεται να μπαίνει σε πολλαπλά υπο μενού στο classic start έπρεπε να το ξέρεις. 5ον τα πιο χρησιμοποιούμενα προγράμματα βγαίνουν μόνα τους μπροστά στο start δεν χρειάζεται πολλά μενού που και πολλά να ήταν είναι απλά κίνηση από αριστερά στα δεξιά του ποντικού. 6ον Το 90% των προγραμματων είναι σε βάθος 2 folders... Κάνε εσύ metro σταρτ και πάτα μερικά scroll πέρα δόθε, και στο τέλος για να ξαναπάς στο desktop ψάξε κανα κουμπί να το κάνεις γρήγορα ή να βρείς το εικονίδιο με το mouse.. Και επειδή δεν θα το κάνουμε verus Site: τα βασικότερα που απέτυχαν τα 8.0 1.To sleep πλεον κανει και τις δυο δουλειες,sleep&hibernate με μηδενικη σχεδόν καταναλωση,εκτως αν εχεις σκοπο να το ανοίξεις μετα από μια εβδομαδα που δε θα θυμασε καν τι ειχες ανοικτο.Είναι πλεονεξια να εχεις και τα δυο! Και ναι φυλαγονται και στο σκληλο ολες οι πληροφοριες! Με αλλα λογια το hibernate παει για καταργηση! 2.Τα Windows 8 και 8.1 ΔΕΝ είναι διαφορετικα λογισμικα,όπως είναι το vista με το 7!Γι'αυτο stay focus στο λογισμικο που είναι τα windows8(8.1,8.2,8.3....)! 3.skiped 4&5.pinαρε 30apps στο start menu του 7 και μετα ελα να συζητήσουμε ποσο ευκολα μπορεις να εχεις προσβαση γρηγορα και απλα στα recent/most used σου! Το start menu του 7 δε κανει για τιποτα άλλο εκτος από το να μπαινεις στο control panel,run&pc folder!Ευτυχως που υπηρχε το library και εσωζαν την κατασταση! Για pin2start για να είναι λειτουργικο επρεπε max μονο 5apps να προσθεσεις και όλα τα υπολοιπα desktop short cuts και στο taskbar! 6. 6ον Το 90% των προγραμματων είναι σε βάθος 2 folders... Κάνε εσύ metro σταρτ και πάτα μερικά scroll πέρα δόθε, και στο τέλος για να ξαναπάς στο desktop ψάξε κανα κουμπί να το κάνεις γρήγορα ή να βρείς το εικονίδιο με το mouse.. wtf???? Μονο εσυ καταλαβαίνεις τι θες να πεις! Αυτό σημαινει κατηγοριοποιηση και να τα εχεις όλα φατσα φορα μπροστα σου: Αυτό που εχει το start menu του 7,είναι "παρε λιγα ψιλα να νωμιζεις πως εισαι αρχοντας"!!! Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2013 από ektor7 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Τωρα διαβάζουμε απο μερικους πως τα 8.1 ειναι καλυτερα απο τα 8 Έλεος με μερικούς και παλι δεν ειναι λόγος να μεταβει κάποιος απο τα 7 στα 8.1 αν εκραζε τα 8!Αλλα επειδη υπάρχει το ονομα και μονο γιαυτο ονομασε η ms τα 8 σε 8.1. ειναι καλυτερα γιατι εχουν ενσωματωμενα ηδη πολλα Updates! και γλιτωνεις χρονο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 1. το sleep δεν είναι hypernate, στα περισσότερα laptop που εγώ ξέρω (περισυνά μοντέλα) έχει σημαντική διαφορά στην κατανάλωση. Ισως δεν συμβαίνει σε όλα είναι και θέμα hardware/bios. Απλά συνήθως έχουν μετά από κάποια ώρα sleep να κάνει hypernate το οποίο κάτι είναι αλλα by default όπως συνηθίζει η MS το έχει ρυθμίσει κατά τα γούστα της (360 ώρες!!!). 2. Τα 8.1 συμάζεψαν τα ασυμάζευτα των 8.0 στο θέμα start και το έκαναν καλύτερο αλλά όχι καλό. Στα 8.2 προσδοκώ να το κάνουν (να επιτρέψουν) το κλασσικό start οπότε πές μου εσύ τι σχέση έχει το 8.0 που σε ανάγκαζε να μπείς με στο Metro tablet UI με το 8.2 που θα σου επιτρέπει να μπένεις σε desktop και να έχεις το παλιό κλασσικό desktop περιβάλον.. Σίγουρα όλα 8.Χ είναι αλλα είναι η μέρα με την νύχτα (αλλαγή φιλοσοφίας) 4. τα προγράμματα στο classic shell όχι απλά pinάρονται αλλα έχει και βελάκι να ανοίγεις απ'ευθείας τα έγγραφα που άνοιξαν πρόσφατα το καθένα ξεχωριστά. Μπορείς δλδ με 2 κλικ να ανοίξεις το προτελευταίο document που δουλευες στο word σου. 5. στο WTF, αναφέρομαι στον τρόπο που από το metro start επιστρέφεις στο desktop αν κάνεις το λάθος και το εμφανίσεις μπροστα (εγώ αν κάνω το λάθος καθώς χρησιμοποιώ άλλο start, εσύ αυτό το start έχεις έτσι και αλλιώς οπότε κάθε φορά που το ανοίγεις ας πούμε κατα λάθος ξέρεις και να βγαίνεις από αυτό χωρίς να σε ενοχλεί η διαδικασία). Αν το έχεις συνειδητοποιήσει, πρέπει να κάνεις κλικ σε "ειδικό" εικονίδιο (desktop το λέει) αφου το βρεις που έιναι ή να πατήσεις πάλι το πλήκτρο start (και άλλα "βάστα τούρκε να γεμίσω" που λέει και ο λαός). Στα 7'αρια και classic shell απλά κάνει κλικ στην επιφάνεια εργασίας που ποτέ δεν κρύφτηκε.. Τόσο απλά.. Να μη μιλήσουμε για το πως έρχεται out of the box το metro start που για να δεις όλες τις εφαρμογές σου πρέπει να κάνεις δεξί κλικ να μετακινείς τον κέρσορά από όπου είναι τέρμα κατω δεξιά μετά να σκρολάρεις με το ροδάκι μέχρι το μάτι να εντοπίσει στο χαμό από τα πλακάκια που στα κομμάτια είναι εκείνη η εφαρμογή που μόλις εγκατέστησες και άλλα γραφικα. Και μάλιστα κάποιοι να το βρίσκουν πιο "άνετο" από το να κάνουν κλικ σε δυο υπομενού (μια στο τόσο) του classic shell. Ι rest my case.. Ευτυχώς ο κόσμος δεν τρελάθηκε ομαδικά και η αποδοχή των 8.0 πάτωσε αναγκάζοντας την MS να υπαναχωρήσει στο αυτονόητο! Υ.Γ. η MS μπορούσε να ενισχύσει καλύτερα την "ομαδοποίηση" στο κλασσικό shell (πχ κατά το είδος ή συχνότητα χρήσης κτλ) αν ήθελε κάτι να προσφέρει. Αυτό θα ήταν "πρόοδος" και δεν θα έλεγε κανείς όχι. κοιτα τι ωραία και νοικοκυρεμένα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 hibernate jesus 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 1. το sleep δεν είναι hypernate, στα περισσότερα laptop που εγώ ξέρω (περισυνά μοντέλα) έχει σημαντική διαφορά στην κατανάλωση. Ισως δεν συμβαίνει σε όλα είναι και θέμα hardware/bios. Απλά συνήθως έχουν μετά από κάποια ώρα sleep να κάνει hypernate το οποίο κάτι είναι αλλα by default όπως συνηθίζει η MS το έχει ρυθμίσει κατά τα γούστα της (360 ώρες!!!). 2. Τα 8.1 συμάζεψαν τα ασυμάζευτα των 8.0 στο θέμα start και το έκαναν καλύτερο αλλά όχι καλό. Στα 8.2 προσδοκώ να το κάνουν (να επιτρέψουν) το κλασσικό start οπότε πές μου εσύ τι σχέση έχει το 8.0 που σε ανάγκαζε να μπείς με στο Metro tablet UI με το 8.2 που θα σου επιτρέπει να μπένεις σε desktop και να έχεις το παλιό κλασσικό desktop περιβάλον.. Σίγουρα όλα 8.Χ είναι αλλα είναι η μέρα με την νύχτα (αλλαγή φιλοσοφίας) 4. τα προγράμματα στο classic shell όχι απλά pinάρονται αλλα έχει και βελάκι να ανοίγεις απ'ευθείας τα έγγραφα που άνοιξαν πρόσφατα το καθένα ξεχωριστά. Μπορείς δλδ με 2 κλικ να ανοίξεις το προτελευταίο document που δουλευες στο word σου. 5. στο WTF, αναφέρομαι στον τρόπο που από το metro start επιστρέφεις στο desktop αν κάνεις το λάθος και το εμφανίσεις μπροστα (εγώ αν κάνω το λάθος καθώς χρησιμοποιώ άλλο start, εσύ αυτό το start έχεις έτσι και αλλιώς οπότε κάθε φορά που το ανοίγεις ας πούμε κατα λάθος ξέρεις και να βγαίνεις από αυτό χωρίς να σε ενοχλεί η διαδικασία). Αν το έχεις συνειδητοποιήσει, πρέπει να κάνεις κλικ σε "ειδικό" εικονίδιο (desktop το λέει) αφου το βρεις που έιναι ή να πατήσεις πάλι το πλήκτρο start (και άλλα "βάστα τούρκε να γεμίσω" που λέει και ο λαός). Στα 7'αρια και classic shell απλά κάνει κλικ στην επιφάνεια εργασίας που ποτέ δεν κρύφτηκε.. Τόσο απλά.. Να μη μιλήσουμε για το πως έρχεται out of the box το metro start που για να δεις όλες τις εφαρμογές σου πρέπει να κάνεις δεξί κλικ να μετακινείς τον κέρσορά από όπου είναι τέρμα κατω δεξιά μετά να σκρολάρεις με το ροδάκι μέχρι το μάτι να εντοπίσει στο χαμό από τα πλακάκια που στα κομμάτια είναι εκείνη η εφαρμογή που μόλις εγκατέστησες και άλλα γραφικα. Και μάλιστα κάποιοι να το βρίσκουν πιο "άνετο" από το να κάνουν κλικ σε δυο υπομενού (μια στο τόσο) του classic shell. Ι rest my case.. Ευτυχώς ο κόσμος δεν τρελάθηκε ομαδικά και η αποδοχή των 8.0 πάτωσε αναγκάζοντας την MS να υπαναχωρήσει στο αυτονόητο! Υ.Γ. η MS μπορούσε να ενισχύσει καλύτερα την "ομαδοποίηση" στο κλασσικό shell (πχ κατά το είδος ή συχνότητα χρήσης κτλ) αν ήθελε κάτι να προσφέρει. Αυτό θα ήταν "πρόοδος" και δεν θα έλεγε κανείς όχι. 1.Διαβασε για το hybrid sleep που υπαρχει από τα 7 και πλεον στα καινουρια συστηματα θα είναι πολύ πιο εξελιγμενο!Το tablet μου δεν εχει καν επιλογή ουτε hybrid sleep,ουτε hibernate!Δε χρειαζεται! Το βαζω σε sleep και μετα από ένα 10ωρο που το ανοιγω εχω χασει 1-2%!!!! 2.Ακομη μια φορα στο ξανα λεω!Δε μας νοιαζει πως ηταν τα 8,τωρα εχουμε 8.1 και μ'αυτα πορευομαστε και μ'αυτα κανουμε τις οποιεσδηποτε συγκρησεις με αλλα λογισμικα! 3.Κανε pin 30 apps να δω ποσο ευκολα θα μπορέσεις να βρεις αυτό που θες,μετα από ατελιοτο σκρολαρισμα! Στο μετρο μπορω να pinαρω το minimu(αναλογα με την αναλυση και το μέγεθος της οθονης) 100 apps σε κάθε σελιδα.Δλδ εχω φατσα φορα 100 apps μονο που θα πατισω το κουμπι του start,χωρις σκρολλ χωρις τιποτα! 4.Πως θα μπω καταλαθως στο start menu από το desktop χωρις να πατησω το start button καταλαθος(που θα το ξαναπατησω για να επιστρεψω εκει που ημουν αστραπιεα)? 5.Δες τα screen shots που ποσταρα,το πως βρησκω τις εφαρμογες που μολις εγκατεστησα!Εσυ αν θες κανε βολτες μεσα στο λογισμικο,για να μας αποδειξεις ότι είναι δυσκολο να τις βρεις στα 8.1! Υ.Γ.Η MS καλο είναι να βαλει καποιο φραγμο να μη μπορει κανεις να προσθεσει ξανα το κλασσικο start menu να τελειώνουμε μια για παντα μ'αυτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 5.Δες τα screen shots που ποσταρα,το πως βρησκω τις εφαρμογες που μολις εγκατεστησα!Εσυ αν θες κανε βολτες μεσα στο λογισμικο,για να μας αποδειξεις ότι είναι δυσκολο να τις βρεις στα 8.1 δεν απαντώ στα πιο πολλά (αλήθεια βαρέθηκα) αλλα στο 5 μονο να σου πω ότι στο κλασσικό σταρτ οι "νέες εφαρμογές" είναι highlighted (δλδ κίτρινες) είναι πανεύκολο να τις βρεις δεν ψάχνεις καθόλου.. Άλλωστε σου ξαναλέω αν ήθελε να βελτιώσει την ομαδοποίηση ας το έκανε στο classic shell, δεν είναι ανάγκη να φορτωθώ τα πλακάκια. Προτιμώ την έννοια του path, να λέω programs->MS office->word, και όχι το - scroll μισή οθόνη δεξιά κάτω στη μέση, - όχι λίγο πιο πάνω, - 3 tiles ακόμα πιο πάνω ανάμεσα στο xls, Τι δεν θα πεί δεν είναι εκεί... @#$%^ - μα ποιος μ..κας μου τα κούνησε και τα άλλαξε θέση - μανααααα εσύ το έκανες, πάλι συγύρισες.. - πάτα ένα "πλακάκι" μπλέ με το γράμμα W... τελως πάντων.. αλλιώς γράψε word τελος πάντων μπας και βγει.. .. ωχ είναι στα ελληνικά γράφει "ςορδ" αλλάζει τη γλώσσα by default σε ολα το σύστημα.. γρρρρρ Δεν ξέρω αν με πιάνεις.. αυτό το θέμα έχουν τα πλακάκια.. Υ.Γ.Η MS καλο είναι να βαλει καποιο φραγμο να μη μπορει κανεις να προσθεσει ξανα το κλασσικο start menu να τελειώνουμε μια για παντα μ'αυτο! αυτό πήγε να κάνει στα 8.0 (και το desktop πήγε να εξαφανίσει γενικώς, το έκανε app!!), αλλά έφαγε πολύ κράξιμο που το ξανασκέφτηκε. Αυτά καλό metro start για σένα, σε αφήνω να "τακτοποιήσεις" τα εικονίδια/πλακάκια σου, εγώ θα το αφήσω στο αυτόματο στο classic shell. Τα τακτοποιεί μόνο του όπως τα θέλω (προκύπτει από τη χρήση). Πάω να ετοιμαστώ να πιο καφέ.. over and out. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 αυτό πήγε να κάνει στα 8.0 (και το desktop πήγε να εξαφανίσει γενικώς, το έκανε app!!), αλλά έφαγε πολύ κράξιμο που το ξανασκέφτηκε. Αυτά καλό metro start για σένα, σε αφήνω να "τακτοποιήσεις" τα εικονίδια/πλακάκια σου, εγώ θα το αφήσω στο αυτόματο στο classic shell. Τα τακτοποιεί μόνο του όπως τα θέλω (προκύπτει από τη χρήση). Πάω να ετοιμαστώ να πιο καφέ.. over and out. Γιατι τωρα τι αλλαξε?Παλι σαν app είναι και παλι δεν εχει κλασσικο start menu! M'αρεσει που πιστευετε ότι σας "ακουσε"! Σας εβαλε ένα εικονιδιο στο taskbar και νομισατε ότι εχετε γωνατισει τον γιγαντα(ms) και τον βαρατε στο κεφαλι! Σας τρολαρει κανονικα και κορδονετε σαν να εχετε πιασει το θεο απ'τα @@@@! Αν δε μου εκανε την δουλεια μου το metro,μεχρι τωρα στα 8.1 θα ειχα εγκαταστησει το start8 που εχω αγορασμενο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπόν μισό, να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα: Το λογισμικό δεν ισούται με λειτουργικό ούτε καταργήθηκε η λέξη. Το Β==>Α αλλά Α=/=>Β. Κατανοητό ύστερα από 2000 φορές που έχει αναφερθεί ή να παίξει κανένα πρόχειρο διαγώνισμα να το εμπεδώσουμε; "Μαθε μπάλα αγόρι μου" το καταντήσατε, σαν κάτι προπονητές της εξέδρας που αναλύουν το πασίγνωστο σύστημα 4-4-3. Επίσης, τι στο διάολο είναι ο "κένσορας"; Υπάρχει κένσορας πάνω στην οθόνη μου; Κάτι κήνσορες ξέρω από την αρχαία Ρώμη. Είναι σοβαρό γιατρέ μου, να καλέσω για απεντόμωση; Αυτά τα πληρως εκσυγχρονισμένα λογιστικά γραφεία και τα εργοστάσια πληρώσανε άδειες win8 εν μέσω κρίσης ή είναι κατεβασμένα από το θείο; Οχι λέω, γιατί 20 χρόνια στην πιάτσα τα αφεντικά δεν πληρώνουν απλόχερα ούτε για αλλαγή mousepad. Πολλή ανάπτυξη και πρωτογενές πλεόνασμα πρέπει να παίζει εκεί που κυκλοφορείτε. ...Και ταυτόχρονα, αυτοί οι ίδιοι υπάλληλοι που ως τώρα διαμαρτύρονται αν τους αλλάξεις φωτογραφία στο desktop ή τη σειρά στα εικονίδια και που δεν θυμούνται ΟΥΤΕ ΕΝΑ shortcut απ'εξω, ξαφνικά έγιναν γκουρού της τεχνολογίας και γουστάρουν start screens, καινοτομίες και αλλαγές στην καθημερινή τους συνήθεια; ...Αλλα φαντάζομαι είναι οι ίδιοι υπάλληλοι που δεν ξέρουν πως βγαίνει το capslock και γράφουν κεφαλαία στα status τους στο facebook. Πρέπει να συντελείται κάποια περίεργη τεχνολογική επανάσταση a la greque, δεν μπορεί.. Τελος, αφού κατέχετε τόσα πολλά, γιατί δεν ρίχνετε μια μούτζα στην πλέμπα που δεν καταλαβαίνει το μεγαλείο του μυαλού σας, παρά συμπεριφέρεστε σαν εξαγριωμένοι μανάβηδες στη λαική, επειδή η μαντάμ ψώνισε φασολάκια από τον απέναντι πάγκο; Με εκτίμηση αλλά χωρίς κένσορα, pigeon 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YngwieMalmsteen Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δεν δουλευουν όλοι στο δημόσιο και δεν είναι όλοι 52 χρόνων και τον ανήφορο... Τροφή για σκέψη... Βοήθειά σου... Sent from my Nokia Lumia 920 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημόσιο; 52+; wtf; Βοήθεια μας και ευλόγησον μαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Για τους άσχετους(με την πληροφορική): Windows NT 6.0 = windows vista Windows NT 6.1 = windows 7 Windows NT 6.2 = windows 8 Windows NT 6.3 = windows 8.1 Και επεται συνέχεια..... ΥΓ. Όπως προαναφέρθηκε : "καλό διάβασμα" και "τροφή για σκέψη" !!!! Χαχα, πραγματικά για γέλια όμως.... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα