gregdel Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Γνωρίζει κανείς την αντιπροσωπεία της lexar στην Ελλάδα? Θέλω να αλλάξω στικάκι που χάλασε (εντός εγγύησης) αγορασμένο από amazon.co.uk. Η amazon παραπέμπει στην αντιπροσωπεία... Έχει τύχει σε κανέναν παρόμοιο περιστατικό 1
SPANK Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Νομίζω πως επίσημος διανομέας ειναι η kodak , αλλα αφου ειναι χαλασμένο στο usb stick νομίζω οτι υπεύθυνη ειναι η amazon , δηλαδη αν δεν υπάρχει αντιπρωσωπεία στην ελλάδα (οπως και δεν το βλέπω) τοτε τι γίνεται ? Υ.Γ : Η lexar media http://www.lexar.com/ ειναι παντως η αντιπροσωπεία , στείλε τους ενα mail αν δεν βγάλεις άκρη με amazon
arc Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Αγορασες απο το ίδιο το amazon ή απο μεταπωλητή εντός του amazon; Σε κάποιες περιπτωσεις εγγύησης όποτε είχα πωλητη το ίδιο το amazon ανελαβαν αυτοι ολη τη διαδικασία μαζί με τα μεταφορικά να φτάσει το είδος σε αυτούς.
gregdel Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Από το ίδιο το amazon είναι.... Μετά την πάροδο 30ημερών σου λένε να το στείλεις στην αντιπροσωπεία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα