A_panM Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά θέλω να κάνω φορμάτ σε ένα λάπτοπ το οποιο έχει win8 και θέλω να του περάσω τα 7.(Μην ρωτάτε γιατί ο κάτοχός του είναι αποφασισμένος).Το θέμα μου είναι ότι για ασφάλεια θα ήθελα να παρω recovery dvd.Πως κάνω την διαδικασία?
arc Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Το manual τι λεει για τη διαδικασία recovery; Επισης πριν επιχειρήσεις να περάσεις τα 7 πρεπει να θεσεις το bios σε κατασταση legacy
A_panM Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου όταν το πάρω θα κοιτάξω τι λέει... Για το bios πιστεύω πως θα τα καταφέρω, κατάσταση legacy μπαίνει μέσα από το bios?
arc Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Αν εχει uefi bios (σχεδόν σίγουρο) τοτε η επιλογή legacy γινεται μεσα απο τα windows. Google it ειναι συχνό θέμα. ΜΗΝ ξεκινήσεις σβησιματα και εγκαταστάσεις (των 7) πριν είσαι σίγουρος οτι το bios ειναι σε κατάσταση legacy. Φτιάξε πρώτα τα recovery και μετά σκάλισε οτι θες. 1
Tony_Stark_21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Αυτη η διαδικασια ακολουθειται για καθε downgrade?
A_panM Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 τι εταιρείας είναι το laptop? Toshiba είναι το λάπτοπ δεν θυμάμαι μοντέλο ακριβώς καθώς δεν μου το έχουν φέρει ακόμα.
arc Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Αυτη η διαδικασια ακολουθειται για καθε downgrade? η δημιουργια recovery dvd ειναι αναγκαια για καθε φορητο με προεγκατεστημενο λειτουργικο ρυθμιση του bios σε legacy ειναι αναγκαιο βημα αν θες downgrade και ο υπολογιστης εχει win8.x και uefi bios
paylidis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 ρε παιδά, επειδη και εγω απο Παρασκευη θα χρειαστεί να κανω φορματ στο probook να βαλω απο Linux-> win 8. Τι ειναι αυτα τα uefi / legacy ??
arc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 ρε παιδά, επειδη και εγω απο Παρασκευη θα χρειαστεί να κανω φορματ στο probook να βαλω απο Linux-> win 8. Στην περίπτωση σου μαλλον θα ειναι ήδη ενεργοποιημένο το legacy. Συνήθως δεν ειναι για νεους υπολογιστές με προεγκατεστημενα win8 Τι ειναι αυτα τα uefi / legacy ?? http://lmgtfy.com/?q=uefi+legacy
paylidis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 http://lmgtfy.com/?q=uefi+legacy ναι οκ τωρα νιωσε γαματος. στα ελληνικά με δυο απλα λόγια ρωτησα τι ειναι, αν ηταν να καθομαι κυριακή πρωι να ψαχνω αγγλικά μπορουσα και εγω... τεσπα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα