Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να κάνω φορμάτ σε ένα λάπτοπ το οποιο έχει win8 και θέλω να του περάσω τα 7.(Μην ρωτάτε γιατί ο κάτοχός του είναι αποφασισμένος).Το θέμα μου είναι ότι για ασφάλεια θα ήθελα να παρω recovery dvd.Πως κάνω την διαδικασία?

Δημοσ.

Το manual τι λεει για τη διαδικασία recovery;

Επισης πριν επιχειρήσεις να περάσεις τα 7 πρεπει να θεσεις το bios σε κατασταση legacy

Δημοσ.

Δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου όταν το πάρω θα κοιτάξω τι λέει...

Για το bios πιστεύω πως θα τα καταφέρω, κατάσταση legacy μπαίνει μέσα από το bios?

Δημοσ.

Αν εχει uefi bios (σχεδόν σίγουρο) τοτε η επιλογή legacy γινεται μεσα απο τα windows. Google it ειναι συχνό θέμα. ΜΗΝ ξεκινήσεις σβησιματα και εγκαταστάσεις (των 7) πριν είσαι σίγουρος οτι το bios ειναι σε κατάσταση legacy.

Φτιάξε πρώτα τα recovery και μετά σκάλισε οτι θες. 

• Like 1
Δημοσ.

τι εταιρείας είναι το laptop?

Toshiba είναι το λάπτοπ δεν θυμάμαι μοντέλο ακριβώς καθώς δεν μου το έχουν φέρει ακόμα.

Δημοσ.

Αυτη η διαδικασια ακολουθειται για καθε downgrade?

η δημιουργια recovery dvd ειναι αναγκαια για καθε φορητο με προεγκατεστημενο λειτουργικο

ρυθμιση του bios σε legacy ειναι αναγκαιο βημα αν θες downgrade και ο υπολογιστης εχει win8.x και uefi bios

Δημοσ.

ρε παιδά, επειδη και εγω απο Παρασκευη θα χρειαστεί να κανω φορματ στο probook να βαλω απο Linux-> win 8.

Τι ειναι αυτα τα uefi / legacy ??

Δημοσ.

ρε παιδά, επειδη και εγω απο Παρασκευη θα χρειαστεί να κανω φορματ στο probook να βαλω απο Linux-> win 8.

Στην περίπτωση σου μαλλον θα ειναι ήδη ενεργοποιημένο το legacy. Συνήθως δεν ειναι για νεους υπολογιστές με προεγκατεστημενα win8

Τι ειναι αυτα τα uefi / legacy ??

http://lmgtfy.com/?q=uefi+legacy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...