ektor7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 γιατί η google δεν περίμενε τέτοια απήχηση.......... εμ όταν θορυβήθηκαν κατασκευαστές τα κάνανε πλακάκια με την google και την σούταραν την εφαρμογή Ηθελε να το πλασσαρει και να ενημερωσει μεσο του play την υπαρξη του installer! Η google ξερει πολύ καλα την απηχηση που εχει η Cyanogen,στους κολπους του android.Δεν της ηρθε ορανοκατεβατη αυτή η εξεληξη! 1
P270 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 συνεχιζω να μην συμφωνο με αυτην την παρκτικη τις google απο την στιγμη που αφηνει εφαρμογες που σε σπρωχνουν στο τα ρουταρεις την συσκευη σου για να την εχεις τοτε ειναι τουλαχιστον αστειο να γινεται θεμα για την εγγυηση και δεν καταλαβαινω τον λογω που χανεται η εγγυηση δικο μου ειναι και το κανω οτι θελω στους υπολογιστες απο την αλλη πλευρα οτι win και να βαλεις δεν υπαρχει θεμα εγγυησης 1
GiorgosT Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 συνεχιζω να μην συμφωνο με αυτην την παρκτικη τις google απο την στιγμη που αφηνει εφαρμογες που σε σπρωχνουν στο τα ρουταρεις την συσκευη σου για να την εχεις τοτε ειναι τουλαχιστον αστειο να γινεται θεμα για την εγγυηση και δεν καταλαβαινω τον λογω που χανεται η εγγυηση δικο μου ειναι και το κανω οτι θελω στους υπολογιστες απο την αλλη πλευρα οτι win και να βαλεις δεν υπαρχει θεμα εγγυησης Μα πολύ απλά, ψάχνουν αφορμή για να μην μετρήσει η εγγύηση και να τα σκάσεις είτε για επισκευή είτε για καινούριο (και με τα ποσά που ζητάνε για επισκευή σπάνια συμφέρει οπότε να το το καινούριο κινητάκι!) Ενδεικτικά: Κάποτε πήγε μια φίλη ένα nokia 5800 για έλεγχο γιατί της έκανε επανεκκινήσεις όλη την ώρα στα καλά καθούμενα. Ο τύπος της πήρε 40€ χωρίς να έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ γιατί έτσι γούσταρε και οι επανεκκινήσεις συνεχίζονταν. Τελικά ξαναπήγαμε μαζί και τι γυρνάει και λέει ο μάγκας; "Φταίει το ότι συνδέεις το τηλέφωνο σε pc με μη γνήσια windows"!!!!! Εγώ με τη σειρά μου, τον ξέ**σα και τον έκανα ρόμπα μπροστά στους υπόλοιπους πελάτες που ήταν μέσα. Εννοείται επέστρεψε τα χρήματα εκείνη τη στιγμή και έκανε κανονικά αντικατάσταση ΕΠΙΤΟΠΟΥ με καινούριο σφραγισμένο. Εν τέλει αυτό που χρειάζεται κάποιες φορές δυστυχώς είναι να φωνάζεις για να βρεις το δίκιο σου (αν τα καταφέρεις).
xrist0s92 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 cyanogen > απο καθε oficial εκδοση android με 15 περιττα πραγματα.... την εγγυηση την ξαναπαιρνεις αν ξανακανεις unroot το κινητο και ξαναεγκαταστησεις την oficial εκδοση του...ψαχτε το πριν βαλετε cyanogen,ειναι ολα +... 2
GiorgosT Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 cyanogen > απο καθε oficial εκδοση android με 15 περιττα πραγματα.... την εγγυηση την ξαναπαιρνεις αν ξανακανεις unroot το κινητο και ξαναεγκαταστησεις την oficial εκδοση του...ψαχτε το πριν βαλετε cyanogen,ειναι ολα +... Ακριβώς έτσι, απλά η μεγάλη πλειοψηφία των κατόχων smartphone δεν έχει ιδέα τι σημαίνει root, τι είναι cyanogen mod και πάει λέγοντας... 6
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Ακριβώς έτσι, απλά η μεγάλη πλειοψηφία των κατόχων smartphone δεν έχει ιδέα τι σημαίνει root, τι είναι cyanogen mod και πάει λέγοντας... Οντως δεν ασχολουνται ολοι ωστε να δουν ποσο πιο λειτουργικο ειναι το ''τηλεφωνο'' τους 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Καμια φορα αναρωτιεμαι πως μια διαφημιστικη εταιρια σαν την Google κατεληξε να ειναι ο πιο μεγαλος κατασκευαστης mobile os και ο μεγαλυτερος κατασκοπος του κοσμου!!! Weierd, isn't it? Οσο για το cyanogen mod μπορω να πω πως καθε μα ΚΑΘΕ συσκευη που περναει απο τα χερια μου πρωτα παιρνει cyanogen mod και μετα μπαινει για την 8ωρη φορτιση της πρωτης φορας!!!!
NikosKallithea Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δεν το εχω δοκιμάσει, ειναι ασφαλες ή θα εχω πρόβλημα με το κινητο S3
j11h Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Γενικά στο android παρατηρώ μια σύγχυση τον τελευταίο καιρό. Λίγο η samsung που κάνει τα νούμερα της λοξοκοιτώντας το tizen,λίγο άλλες εταιρίες που κάνουν συνεργασίες με το cyanogen(πχ oppo) και λίγο η google που «μύρισε» από το «άρωμα» της apple και θέλει να ψιλοκλείσει το λειτουργικό,έφτασαν την κατάσταση εδώ. Για μένα είναι ένα μέγαλο λάθος αυτή η κίνηση,και τα περί εγγύησης τα ακούω βερεσέ. Καλά είναι όταν αγοράζουμε ένα κινητό να ξέρουμε τι λειτουργικό φοράει(μου ήρθε ο άλλος με wm6.5 και μου λέει ότι έχει android!!!),τι μόντες πρέπει να κάνουμε και πως,και φυσικά τι λέει ο κατασκευαστής μας για την εγγύηση σε τέτοιες περιπτώσεις. Από ότι είχα δει πάντως στην περιγραφή της εφαρμογής έλεγε καθαρότατα σε ποιες συσκευές απευθύνεται.Τώρα,το πόσοι το διάβασαν αυτό σε συνδιασμό με το τι λέει ο κατασκευαστής του κινητού του,είναι άλλο θέμα...
21century Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Τελικά δεν έχουμε επιλογές και είμαστε εγκλωβισμένοι παρότι πληρώνουμε πανάκριβα το hardware των κινητών, αυτό δείχνει ανευθυνότητα...
xrist0s92 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δεν το εχω δοκιμάσει, ειναι ασφαλες ή θα εχω πρόβλημα με το κινητο S3 φιλε μου το εχω εδω και 3 μηνες στο s3 και πιστεψε με εμεινα αφωνος με την ταχυτητα και με το customization του...δεν εχει περιττα πραγματα η μονιμη ταχυτητα του ειναι στα 400 mb απο 600 που ηταν με το μαμα λογισμικο και ειναι πληρες ασφαλες.καμια ανησυχια εφοσον το cyanogen δεν ειναι πειρατικο ουτε παρανομο..πιο γρηγορο και απο ios..δεν μου εχει κολλησει ποτε σε σχεση με το παλιο λογισμικο που με 3 ανοιχτες εφαρμογες κολλαγε το κινητο 2
Calexako Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Πληρώνεις την συσκευή όπως σου την πουλάει ο κατασκευαστής και την αναβαθμίζεις επίσης όπως σου λέει ο κατασκευαστής. Θεωρητικά έτσι σου εγγυάται την ορθή λειτουργία του. Τώρα αν εσύ θες να αλλάξεις το software μπορείς φυσικά να το κάνεις αλλά δεν μπορεί να ζητάς από την εταιρεία να σου επιδιόρθωσει δωρεάν ζημιά όταν βρει μια συσκευή "μονταρισμένη". Είναι καθαρά προσωπική σου ευθύνη.
PC_MAGAS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδιά απλή λογική τώρα η Cyanogen mod είναι εταιρεία που μάλιστα ,λόγο ότι είναι δημοφιλής, θα έχει τρελά κέρδη και θα ανταγωνίζεται την google. Στην google δεν τις πολυαρέσει αυτό.... Δε άμα βρει κατασκευαστεί ποιος την ποιάνει.....
doubleh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Πληρώνεις την συσκευή όπως σου την πουλάει ο κατασκευαστής και την αναβαθμίζεις επίσης όπως σου λέει ο κατασκευαστής. Θεωρητικά έτσι σου εγγυάται την ορθή λειτουργία του. Τώρα αν εσύ θες να αλλάξεις το software μπορείς φυσικά να το κάνεις αλλά δεν μπορεί να ζητάς από την εταιρεία να σου επιδιόρθωσει δωρεάν ζημιά όταν βρει μια συσκευή "μονταρισμένη". Είναι καθαρά προσωπική σου ευθύνη. Το "μονταρισμένη" σημαίνει διαφορετικό λογισμικό. Άλλο το λογισμικό άλλο το υλικό. Οκ, αν τη βρει μονταρισμένη να μην μου "επισκευάσει" το λογισμικό. Αλλά το hardware είναι άλλη ιστορία. Καταλαβαίνω ότι πολλοί ίσως αγαπάτε τα κλειστά συστήματα και τα υποστηρίζετε και δικαίωμά σας. Όμως, τα κλειστά συστήματα είναι αυτά που ανεβάζουν τις τιμές και ρίχνουν την ποιότητα γιατί κινούνται στη λογική του μονοπωλίου. 2
PC_MAGAS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Το "μονταρισμένη" σημαίνει διαφορετικό λογισμικό. Άλλο το λογισμικό άλλο το υλικό. Οκ, αν τη βρει μονταρισμένη να μην μου "επισκευάσει" το λογισμικό. Αλλά το hardware είναι άλλη ιστορία. Καταλαβαίνω ότι πολλοί ίσως αγαπάτε τα κλειστά συστήματα και τα υποστηρίζετε και δικαίωμά σας. Όμως, τα κλειστά συστήματα είναι αυτά που ανεβάζουν τις τιμές και ρίχνουν την ποιότητα γιατί κινούνται στη λογική του μονοπωλίου. Κανονικά πέλος πρέπει μια συσκευή όπως smartphoneς και υπολογιστές να έχει 2 εγγυήσεις μια Υλικού και μια Λογισμικού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα