Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Έχω την εξης ερώτηση για κάποιον που μπορεί να γνωρίζει ώστε να βοηθήσει. Έχω μία ιστοσελίδα σε joomla 1.5 και θέλω να την αλλάξω με την ολοκαίνουργια εκδοχή της (όχι να την αναβαθμίσω σε 2.5) - θα την ανακατασκευάσω δηλαδή πλήρως. Πως μπορώ να το κάνω αυτό χωρίς εντωμεταξύ να επηρεάζεται η παλιά version? (Δηλαδή να δουλεύω στο background και όταν την έχω έτοιμη να ανεβάσω αυτή και και να κατεβάσω την παλιά) ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους για τυχόν βοήθεια που μπορείτε να δώσετε ή απλά να δείξετε τα βήματα που πρέπει να γίνουν!

Δημοσ.

Φτιάξε ένα subdomain φίλε μου και εγκατέστησε εκει μέσα την καινουρια έκδοση του Joomla που θες. Μολις τελειώσεις την δουλεια σου μετεφερετο στο main domain

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση - επειδη δε γνωρίζω τη διαδικασία φαντάζομαι λογικά πως μπαίνοντας στο δικό μου cp (της εταιρείας που κάνει το hosting) θα υπάρχει τέτοια λειτουργία κατασκευής subdomain κτλ....

Μπήκα ήδη, έφτιαξα subdomain.. αλλά το CMS joomla πως και που το κατεβάζω? Λογικά μπαίνω να το κατεβάσω και θα πρέπει να δηλώσω σαν domain που θέλω να εγκατασταθεί το subdomain που έφτιαξα...? λέω γω τώρα .. έτσι φαντάζομαι.

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση - επειδη δε γνωρίζω τη διαδικασία φαντάζομαι λογικά πως μπαίνοντας στο δικό μου cp (της εταιρείας που κάνει το hosting) θα υπάρχει τέτοια λειτουργία κατασκευής subdomain κτλ....

Μπήκα ήδη, έφτιαξα subdomain.. αλλά το CMS joomla πως και που το κατεβάζω? Λογικά μπαίνω να το κατεβάσω και θα πρέπει να δηλώσω σαν domain που θέλω να εγκατασταθεί το subdomain που έφτιαξα...? λέω γω τώρα .. έτσι φαντάζομαι.

http://www.joomla.org/

Δες εκεί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...