Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιζει να μην ειναι συμβατη η μνήμη ή να ειναι ελαττωματική. Δε βρίσκω άλλη εξήγηση...

Ίσως αν δοκίμαζες να τρέξεις ένα linux Live cd να καταλάβαινες τι παίζει...

Επειτα μια λυση που σκέφτομαι ειναι πιθανώς η επανεγκατασταση του λειτουργικού (κάπου καπως καποτε μου εχει τύχει και εμένα μετα απο αλλαγη ram+gpu να μην ανοιγει pc με win xp)...

Δημοσ.

64 bit έχω, εαν απέφευγα το format *γιατί το βαριέμαι* καλά θα ήταν

(και εγω το βαριέμαι απιστευτα)

αλλα αν δεν πιάνει το repair θα ήταν μια λύση..

Εφόσον τη βλέπει στο bios μάλλον ειναι θέμα λογισμικού όπως το ακούω...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά έβαλα την μνήμη και σε άλλο laptop και δεν ανοιγε καν. Δεν μπήκα στον κόπο του format θα την παω πισω στο eshop.

Δημοσ.

Τελικά έβαλα την μνήμη και σε άλλο laptop και δεν ανοιγε καν. Δεν μπήκα στον κόπο του format θα την παω πισω στο eshop.

Μπορει να μην ηταν συμβατη με το αλλο λαπ τοπ. Τι σου ειπαν στο ισοπ;

Δημοσ.

Μόλις είχα τηλέφωνο απο eshop και μου  είπαν οτι λειτουργεί κανονικά η μνήμη και οτι ίσως να είναι θέμα ασυμβατότητας. 

Όμως την έβαλα και σε άλλο laptop και πάλι τα ίδια.. 

Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει.. 

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα toshiba γιατι και σε άλλο laptop που την έβαλα το ίδιο δεν άνοιγε καν.

Μήπως οι corsair έχουν κάποιο θέμα με τα toshiba?

Δημοσ.

Μόλις είχα τηλέφωνο απο eshop και μου  είπαν οτι λειτουργεί κανονικά η μνήμη και οτι ίσως να είναι θέμα ασυμβατότητας. 

Όμως την έβαλα και σε άλλο laptop και πάλι τα ίδια.. 

Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει.. 

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα toshiba γιατι και σε άλλο laptop που την έβαλα το ίδιο δεν άνοιγε καν.

Μήπως οι corsair έχουν κάποιο θέμα με τα toshiba?

περιεργο μου κάνει...

Δημοσ.

Εμένα να δεις το θέμα είναι τι να κάνω. 

Format δεν δοκίμασα να πω την αλήθεια μου.

Πρέπει να κάνω τπτ οταν βάζω μνήμη σε laptop.?

Δημοσ.

Θα παω σε αυτη την λύση γτ δεν ξέρω τι άλλο να κάνω..

οχι δεν την δοκίμασα γτ δεν είχα κανένα εύκαιρο. θα παω σε format και βλέπουμε

Δημοσ.

Το πρόβλημα μου είναι το εξής στην μνήμη αυτή κ στο laptop αυτό το laptop άνοιγε bootαρε αλλά εκεί που έδειχνε το logo των Windows έκανε restart. Όπως είχα αναφέρει στα bios έβλεπα ότι αναγνωριζε αυτή την μνήμη.

Την μνήμη αυτή την δοκίμασα και σε άλλο laptop ίδιας μάρκας Toshiba . Και όταν πατουσα να ανοίξει ούτε καν bios ανοιγε το φωτάκι στο power και αμέσως έκλεινε.

Το laptop αυτό είναι πιο καινούριο απο αυτό π θέλω να βάλω την ram και έχει δυνατότητα επέκτασης 32gb. Γιατί στο παλαιότερης γενιάς ανοίγει κ κολλάει στο στα Windows ενώ στο άλλο ούτε καν ανοίγει.

Το ίδιο πρόβλημα το έχω δει και πιο παλια στο laptop του αδερφού μου μάρκα Acer που έβαλα ram 1gb και δεν άναψε καν. Μόνο το power button για λίγο κ πάλι off..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...