stakas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα σας, έχω ένα πρόβλημα, έχω ένα Toshiba laptop και αγόρασα μια ram 4gb. Μέχρι τώρα έχει 2gb/slot. Έβγαλα την μια 2gb και έβαλα την 4gb στο slot1 σύνολο 4+2=6gb. Ανοίγω το laptop φορτώνει windows το κλασικό κυκλάκι που βγάζει πριν μπει στην επιφάνεια εργασίας και εκει που φορτώνει σβήνει το laptop. Στα bios μέσα αναγνωρίζει 6gb ram. Τα windows είναι 7.
chralexo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Πόσα gb υποστηρίζει το κάθε slot με βάση το manual της μητρικής;
stakas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Κάτι μου λέει πως την αγόρασα τσάμπα! Ωραία το μοντέλο δεν το γνωρίζω απ'εξω θα το γράψω μόλις παω σπίτι. Οσο για την ram ddr3 είναι της corsair στα 1066
SPANK Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Ετσι δεν βγαίνει άκρη οταν πας σπίτι γράψε το μοντέλο του laptop αλλα και το μοντέλο της ram ακριβώς να δουμε τα spec της (timings , ρεύματα κτλπ)
paylidis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 αν και μου κάνει δύσκολο λάπτοπ που παιρνει ddr3 να μην υποστηρίζει τουλ. 8 Gb ram τιποτα δεν αποκλείεται... αν και νομίζω οτι η λύση σου είναι σε ένα restore/repair των windows
stakas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δεν μπορούμε να έχουμε τελική απόφαση εαν δεν σας δώσω το μοντέλο, αυτά που θυμάμαι είναι οτι έχει I7 πάνω *λεπτομέρεια*, μου ζήτησε να κάνει repair έκανε αλλά πάλι τα ίδια. Τα στοιχεία της ram είναι - CM3X4GSD1066 . Θα στείλω όμως με την πρώτη ευκαιρία το μοντέλο του laptop To μοντέλο είναι a665 145 toshiba 1
paylidis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δεν μπορούμε να έχουμε τελική απόφαση εαν δεν σας δώσω το μοντέλο, αυτά που θυμάμαι είναι οτι έχει I7 πάνω *λεπτομέρεια*, μου ζήτησε να κάνει repair έκανε αλλά πάλι τα ίδια. Τα στοιχεία της ram είναι - CM3X4GSD1066 . Θα στείλω όμως με την πρώτη ευκαιρία το μοντέλο του laptop To μοντέλο είναι a665 145 toshiba μέγιστη επεκτασιμότητα : 8,192 MB δε βρίσκω λογο να μη τη δεχεται... εχεις καποιο αλλο laptop να τη δοκιμάσεις αν κάνει το ιδιο;
SPANK Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Βασικά ακου βγάλε την παλια ram και ασε μονο την καινούργια και δοκίμασε να κανεις boot κανονικά να δεις αν ειναι κομπλέ , αν κανει boot τοτε το πιθανότερο ειναι να υπάρχει καποια ασυμβατότητα η να εχει πρόβλημα η αλλη (παλιά) να μην συνεργάζονται σωστά.
stakas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 ναι έχω ένα toshiba και αυτο με ddr3 , ερώτηση χαζή αλλά θα την κάνω σε αυτό που θα την δοκιμάσω είναι καινούργιο παίζει θέμα εγγύησης? Δοκίμασα ολες τις εκδοχές, δλδ μόνο την καινούργια και στα 2 slot μετά καινούργια + παλιά αλλά τπτ!
SPANK Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Οχι δεν υπάρχει θέμα με την εγγύηση αν αλλάξεις / δοκιμάσεις ram
stakas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 boot έκανε windows δεν άνοιγε, μάλιστα αναγνώριζε 6gb ram
SPANK Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δοκίμασε μονο με την καινούργια δεν εχει σημασία που κανει boot και με τις 2
stakas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 ναι το είχα δοκιμάσει μόνο με την καινούργια αλλά τπτ πάλι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα