hcrick Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δεν ήμουν σίγουρος αν έπρεπε να προσθέσω το θέμα στην κατηγορία TV ή Home Cinema, αλλά πιστεύω ότι ο ήχος είναι πιο σημαντικός από την εικόνα οπότε το βάζω εδώ. Εκτος αυτού έχω ψιλοκαταλήξει στην TV αλλά όλες οι προτάσεις είναι δεκτές. Μετακομίζουμε σε καινούριο σπίτι και στόχος μου λοιπόν είναι μια 42αρα με καλή ποιότητα και ένα 5.1 σύστημα με σχετικά καλό ήχο. Σίγουρα από την 24αρα οθόνη που βλέπω τώρα ταινίες και τα labtec 2.1 των 20 λιρών (μια καλύτερες value for money αγορές που έκανα πριν 10 χρόνια!) ό,τι και να πάρω τώρα θα μου φανεί 1000 φορές καλύτερο! Ωστόσο, δεν είναι κακό να προσπαθήσουμε να ενημερωθούμε για να πάρουμε καλύτερο value για τα λεφτουδάκια μας που με τόσο κόπο και ιδρώτα βγάζουμε. Το budget είναι γύρω στα 900 το πολύ 1000 για τηλεόραση και ήχο. 1ο Θέμα: Quality vs 3D Αρχικά είπα να δώσω μέχρι 600 για τηλεόραση χωρίς να με ενδιαφέρει το 3D. Τελικά, βλέπω ότι με 3D ή χωρίς, δεν κάνει διαφορά. Πίστευα ότι θα μπορούσα να γλιτώσω το κόστος του 3D και να το δώσω σε ποιότητα αλλά νομίζω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οπότε κατέληξα σε αυτήν: http://www.skroutz.gr/s/3085300/LG-42LA660S.html?from=autocomplete&keyphrase=42la660s που την βρίσκω στα 650. 2ο Θέμα: All-in-one vs Custom Αφού φάγαμε το παραμύθι με το 3D, πρέπει να έχουμε και bluray για να βλέπουμε 3D ταινίες. Έτσι δεν είναι; Γίνεται να παίξω 3D ταινία από το PC (πχ κατεβασμένη)? Αν γίνεται, τότε θα πάω για custom σύστημα με ξεχωριστά ηχεία και ενισχυτή, το οποίο το προτιμώ. 3ο Θέμα: Συνδεσμολογία Κάτι που επίσης δεν ξέρω καθόλου είναι πως θα τα συνδέσω όλα αυτά; Έχουμε και λέμε: είναι η τηλεόραση, ο ήχος (all-in-one ή custom, θα δείξει), κάποιο PC (για το Media Center: Plex), και ίσως στο μέλλον κανένα PlayStation ή Xbox. Στην καλύτερη περίπτωση θα ήθελα όλα να έχουν 5.1 ήχο αλλά πως θα γίνεται αυτό; Θα συνδέονται όλα πάνω στην TV και η TV στον ήχο; Ή πρέπει όλα να είναι πάνω στον ενισχυτή και από εκεί στην TV? Γενικά όλα παίζουν ακόμα και το standard είναι το budget στα 900-1000 για 42αρα και 5.1 ήχο. Όσο για το 3D, το έχω λιγουρευτεί λίγο είναι η αλήθεια, αλλά αν βρεθεί μια καλύτερη λύση σε αυτή την τιμή, είμαι οκ με το να βλέπω 3D μόνο στο σινεμά. Ας βγαίνουμε και λίγο από το σπίτι.. δεν είναι κακό.. έχει και αλλού οθόνες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα