Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τι εσωτερικό δίσκο θα μου προτείνατε στα 2TB (sata 3)?

Θα ήθελα οσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα (αλλά οχι να είναι και οτι να'ναι). 

(Θα δέχεται πολλά και μεγάλα downloads)

Δημοσ.

Καλος ειναι και αυτος αν και δεν θα πήγαινε σε toshiba , κατα την γνώμη μου συμφέρει να δώσεις αλλα 20 euro να πας στον red

Δημοσ.

Κι εγω προτειμώ τους WD (δεν έχω ιδιαίτερα επιχειρήματα γι'αυτό :) ) αλλά αυτή τη στιγμή προσπαθώ να γλυτώσω χρήμα. 

Εάν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να πάω στον red, τότε τα 20 διαφορά θα μου είναι σημαντικά.

Δημοσ.

Αυξάνονται οι επιλογές βλέπω  :confused:

Τι να κάνω, πρέπει να πάρω εσπευσμένα γιατί ενας που εχω τώρα (1TB seagate νομίζω), όταν κάνει boot το μηχάνημα (αλλά μόνο τότε) κάνει κατι "τσικ τσικ τσικ τσικ"  :P και δε λέει να πάθουμε καμια νίλα! Νομίζω έχω καταλάβει τις γνώμες σας όμως, οπότε δεν χρειάζεται να σας ταλαιπωρώ άλλο, θα ψάξω και αυτους που προτείνατε σε τίποτα reviews.

 

Σας ευχαριστώ παιδιά.

Δημοσ.

Χέσε τα ρηβιούζ : 

 

ΑΝ σε νοιάζουν τα αρχεία που έχεις μέσα, Ο,ΤΙ δίσκο και να πάρεις, πρέπει να κρατάς άμεσα αντίγραφα των περιεχομένων.

 

ΑΝ πάλι σε νοιάζει πιο πολύ τα λεφτά που δίνεις να πιάνουν τόπο, όσον αφορά την εξασφάλιση αντικατάστασης του χάρντγουερ, πρέπει να πάρεις κάτι που ν' αξίζει τα λεφτά του, ως αναλογία χρήματος προς διάρκεια εγγύησης, σε συνδυασμό φυσικά με την χωρητικότητα. Κοντολογίς, οι Red της WD που δίνουν 3χρονη εγγύηση, αξίζουν τον κόπο (και, στη θεωρία πάντα, είναι κάπως πιο προσεγμένοι κατασκευαστικά). Εγώ θα έλεγα είναι "ιδανική" περίπτωση, ένας δίσκος στα 2ΤΒ, με "αρκετή" εγγύηση, στην τιμή που τον είδες. Σκέψου ότι αν "τσιγκουνευτείς" * το παραπάνω 22άρι τώρα, πόσο θα το μετανιώσεις αν βαρέσει ο δίσκος στους 25 μήνες. 

Αν όμως δε σε νοιάζει τόσο το περιεχόμενο που θα χαθεί, και ταυτόχρονα θες να το "ρισκάρεις" συνειδητοποιημένα, πάρε ΑΠΛΑ ό,τι πιο φθηνό βρεις (παίζει και από μαγαζί σε μαγαζί, υπ' όψιν, οπότε ακόνισε το Σκρουτζ σου και βρες πιο είναι κοντά σου και γλυτώνοντας μεταφορικά πάρε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μοντέλο ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ μάρκας στη χαμηλότερη τιμή που βρίσκεις).

 

 

* το "τσιγκουνευτείς" σε εισαγωγικά, διότι δεν είμαι βλαξ, μπορεί ένα 22άρι από 'δω, ένα τάληρο από 'κει, ογδόντα λεπτά από παραπέρα, όλα μαζί να σημαίνουν πολλά για (δυστυχώς) πολύ κόσμο τα τελευταία χρόνια. Εσύ μόνο ξέρεις το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου και το μέλλον του - εγώ απλά τονίζω ότι αν μπορείς, καλύτερα να θυσιάσεις από αλλού, αλλά έστω έναν επιπλέον χρόνο εγγύησης, ΕΣΤΩ (αφού δεν το συζητάμε για 5χρονη), να τον έχεις. Σκέψου απλά ότι ο πιο φθηνός "2χρονος", κοστίζει (αναλογικά) ένα ΣΑΡΑΝΤΑΡΙ σχεδόν, ανά χρόνο. Ε του Ρεντ ο παραπάνω χρόνος, πληρώνεται 20-κάτι, που σημαίνει "good deal" της τάξεως του περίπου 50%...

Βέβαια μπορεί να πάρεις έναν "2χρονο" και να έρθεις μετά από πχ 3 ή 4 ή και...δεκατέσσερα ακόμα, χρόνια, και να μου πεις "που λες ρε washcloud καλά τελικά που δεν σε άκουσα τότε και γλύτωσα εκείνο το 20άρι : ο δίσκος που πήρα ζει ακόμα".

Από την άλλη, μπορεί και να έρθεις λίγες μέρες/βδομάδες μετά το πέρας των δύο χρόνων και να πεις "κρίμα που τον πήρα".

Όπως και μπορεί να πάρεις έναν Ρεντ, να χτυπήσει στους 25, 30, 35 μήνες, και να σταυροκοπιέσαι που ευτυχώς που χαλάλισες το 20άρι και τώρα θα δικαιωθείς νέο δίσκο από την εταιρία.

 

Δική σου η απόφαση - οι επιλογές αποπάνω.

  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...