Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλημερα εχω windows 7 32 bit ddr των 2 γιγα απο ενα γιγα η καθε μια

προχθες αγορασα δυο καρτες  ddr 2 apo 2 η μια.ολα καλλα ως εδω.

λοιπον εβγαλα τις παλιες εβαλα τις καινουριες ο υπολογιστης ανοιξε κανονικα πηγα στον πινακα συστημα  και μου εδηξε οτι φενονται  συνολο 4 γιγα.

μεχρι να φορτωσει τα προγραμματα και να μπει στο μενου να ανηξει κανονικα μετα απο λιγο κολαει ο κερσορας δεν κουνιεται καθολου και μετα απο 20 δευτερολεπτα περιπου ο υπολογιστης κολαει και μενει εκει.

υπεθεσα θα ειναι θεμα windows και αποφασισα να κανω φορματ ξεκιναει να μπουταρει κανονικα και στα μισα του φορματ   σταματαει να φορτωνει το φορματ και μου πεταει μια μπλε οθονη και ενα κωδικο με ππολλα μηδενικα και μενει εκει.

αναγκαστικα να καννω επανεξικηση κρατωντας το κουμπι εκινησης κρατημενο και εκανε επανεκινηση φορτωνωντας το παλιο λογισμικο με τα ιδια αποτελεσματα δηλαδη μπαινει στα windows φορτωνει αρχεια κολημα κεσορα και μετα απο λιγο κολημα υπολογιστη?

τι γινεται ρε παιδια γιατι θα με τρελανει.

περιμενω απαντησεις.  ευχαριστω για τον χρονο σας.

Δημοσ.

Κάποια ασυμβατότητα παίζει με τις μνήμες τις καινούργιες. Οι ρυθμίσεις για τον συγχρονισμό της RAM είναι στο αυτόματο;

Δημοσ.

ναι στον αυτοματο

Σαπιες μνημες, με τις παλιες θα δεις οτι δεν θα σου κανει παλι τετοιο προβλημα

τωρα τις πηρα απο e shop

Σαπιες μνημες, με τις παλιες θα δεις οτι δεν θα σου κανει παλι τετοιο προβλημα

θα τις δοκιμασω μετα που θα παω σπιτι θα βαλω τις παλιες και θα ξεκινησω φορματ

αν εχεις δικιο και τις παιζει τις παλιες

με τις καινουριες τι κανω πανε τζαμπα?

Δημοσ.

βαλτες στο χειροκίνητο και κατεβασε τες ένα στάδιο στα mhz. Μου έχει τύχει το ίδιο σε καινούργιες μνήμες που με βάση το manual της μητρικής τις υποστήριζε αλλά μου έκανε κολλήματα...

Δημοσ.

βαλτες στο χειροκίνητο και κατεβασε τες ένα στάδιο στα mhz. Μου έχει τύχει το ίδιο σε καινούργιες μνήμες που με βάση το manual της μητρικής τις υποστήριζε αλλά μου έκανε κολλή

μπορεις να μου πεις πως παω και αλλαζω τα χερτζ?να μου γραψεις την σειρα γιατι το βιος  το φοβαμαι ευχαριστω

Δημοσ.

παιδια ξεκινησα ενα φορματ με τις παλιες καρτες μνημης και ναι εκανε κανονικα φορματ

τι γινεται παιζει κατι με ρευματα για να τις συγχρονισω?

ενας φιλος με ρωτησε το εξης αγορασες ντουαλ τσανελ η μητρικη σου υποστηριζει

τι λετε να τις γυρισω στο e shop να ειναι προβληματικες?

Δημοσ.

Δεν εχεις αναφερει λεπτομερειες, τι μητρικη εχεις και τι μνημες πηρες, περα απο το ddr2. Aν ειναι συμβατες και δεν δουλευουν, τοτε πρεπει να τις πας για αντικατασταση, εφ'οσον πριν σιγουρευτεις, οτι εχουνε προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...