icenex Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Καταρχήν να πω οτι το site μου έχει κάνει μεγάλη ζημιά οικονομικώς από τότε που έκανα εγγραφή όλο λεφτά χαλάω για το pc..έχω πορωθεί.. .Στο θέμα μας,θέλω μια οθόνη πιο πολύ για gaming, παίζω πολύ FPS.Οπότε θέλω οθόνη 24" κ με καλό response time.Τώρα έχω μια samsung BF730 17" μην με βρίσετε την έχω χρόνια(πριν φτιάξω pc για gaming) κ ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να άλλαξω οθόνη γιατί δεν με ενοιάζαν κ τόσο οι ίντσες μέχρι που είδα παιχνίδια σε 23 ίντσες οθόνη κ απο τότε πορώθηκα κ τώρα μπήκα στη διαδικασία να πάρω μια γιατί πρόσφατα πήρα καλή κάρτα γραφικών. Οπότε έκατσα και βρήκα μερικές καλές περιπτώσεις και θα ήθελα την γνώμη σας για αυτές ή προσωπική εμπειρία αν έχετε.. http://www.skroutz.gr/comparelists/43?compare=360622%2C2885556%2C3047971%2C3048302%2C366823 Η ερώτηση μου είναι να πάω για καλό πάνελ ή το μεγάλο response time θα κάνει μπαμ? Η να θυσιάσω ποιότητα για response time? Η LG φαίνεται καλή περίπτωση συνδυάζει πάνελ κ καλό response time και τιμή..Γενικά ψάχνω μια οθόνη να βγάλει οσον τον δυνατόν καλύτερα τις δυνατότητες της κάρτας γραφικών στα games.Έχω απόρια πως σχετίζεται το refrase rate μια οθόνης με τα fps που βγάζει ένα game,τα έχω μπερδέψει στο μυάλο μου όλα αυτά.Δηλαδή η τούμπανο asus(δεν έχει ips panel) έχει 144Hz refresh rate αξίζει να την πάρω η άδικα πεταμένα λεφτά για την κάρτα που έχω.Γενικά έχω πολλές απορίες στο θέμα οθόνης.Αν κατάλαβα καλά αν η κάρτα μου βγάζει σε ενα παιχνίδι πάνω απο 100 fps καλό είναι κ η οθόνη να έχει πάνω απο 100Hz η λέω μαλακίες?? Επίσης κάπου διάβασα οτι το ανθρώπινο μάτι δεν βλέπει πέρα απο 75.Σταματάω κάπου εδώ κ οσό μου απαντήσετε σε αυτά βλέπουμε για τις υπόλοιπες απορίες..
SPANK Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Εγω θα σου προτείνω αυτην που εχει προτιμήσει και ο περισσότερο κόσμος απο εδω αλλα και εγω την πήρα πριν λιγες ημέρες την Dell UltraSharp U2412M
icenex Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 την έχω στα υπόψιν αλλά για αυτό που ζητάω κάνει??Στα παιχνίδια πως την βλέπεις αν παίζεις...
SPANK Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρα παει στα παιχνιδιά προσωπικά σε εμενα , αν ρωτάς για lag δεν εχω παρατηρήσει κατι μεχρι στιγμής
icenex Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Ωραία κ γιατί να μην προτιμήσω την LG?
SPANK Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δεν ειπα να μην προτιμήσεις την lg δεν την εχω χρησιμοποιήσει για να εχω άποψη , απλα την συγκεκριμένη dell την εχουν πάρει αρκετοι και ειναι ευχαριστημένοι , ειναι δοκιμασμένη απο αρκετους δηλαδη. Αν εχει καποιος εμπειρία και άποψη με την lg ας μας πει την γνώμη του , επισης αν δεν κανω λάθος η lg δεν εχει IPS panel οπως η dell το οποιο παίζει πολυ σημαντικό ρόλο. 1
icenex Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Αν και στο λινκ που έβαλα συγκρίνονται οι οθόνες και λέει τι είναι η καθεμία σου βάζω ξεχωριστό λίνκ. http://www.lg.com/hk_en/monitors/lg-24EA53VQ/technical-specifications ειναι ips απλά έχει 1920χ1080 ανάλυση σε σχέση με την dell άλλα υπερτερεί σε σχέση με την dell από όσο διαβάζω στα υπόλοιπα specs.Δεν το είπα κάπως όταν ρώτησα γιατί να προτιμήσω την dell ερώτηση απορίας ήτανε.Και η LG πέρα απο την εγγύηση παίζει 80 ευρώ κάτω απο την dell. http://www.skroutz.gr/s/3047971/LG-24EA53VQ.html
Millennium Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρά είναι η LG για τα λεφτά της αλλά η Dell ως πρόταση υπερτερεί συνολικά για αυτό και είναι και ακριβότερη.Μη κοιτάς μόνο τα τεχνικά χαρακτηριστικά που δίνει ο κάθε κατασκευαστής για την οθόνη του.Υπάρχουν topics που έχουν ειπωθεί τα συν της Dell και οι απορίες στο πρώτο σου ποστ έχουν συζητηθεί.Χρησιμοποίησε την αναζήτηση του forum στην ενότητα και θα τα βρεις. 1
icenex Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Τελικά πήρα την LG και είναι η μέρα με την νύχτα σε σχέση με αυτήν που είχα.Ειδικά στα games δεν είδα να τραβάει κολλήματα.Δεν κοίταξα μόνο τα χαρακτηριστικά του κατασκευαστή..Για dell έπρεπε να δώσω κ 75 ευρώ παραπάνω κ μέτρησε κ αυτό.Επίσης δεν μπόρεσα να τις δω δίπλα δίπλα τις οθόνες για να τις συγκρίνω αλλά κ ένα σκαλοπάτι πάνω να ήταν η Dell πάλι την LG θα έπαιρνα γιατί όταν κάποτε έδωσα για την samsung 17" 230 ευρώ πριν 6 χρόνια πετάμενα λεφτά να πας στο κάτι καλύτερο εκείνη την δεδομένη στιγμή.Και να φέρω ένα παράδειγμα έστω η LG μου αντέξει στη χειρότερη 2 χρόνια όσο η εγγύηση,σε 2 χρόνια η τεχνολογία θα έχει ανέβει μπορεί και 5 σκαλοπάτια πάνω απο τα σημερινά δεδομένα.Άρα τότε θα μπορείς να πάρεις μια πιο τουμπάνο οθόνη σε σχέση με την Dell η Eizo η οτιδήποτε υπάρχει τώρα κ με λιγότερα λεφτά άρα τα 75 που γλύτωσα τώρα θα τα βάλω στο μέλλον άλλα 75 κ θα έχω μια πολύ καλύτερη οθόνη καινούργιας τεχνολογίας, αν υποθέσουμε οτι οι τιμές θα κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα.Τα λέω όλα αυτά για αυτούς που επηρεάζονται κ πάνε με την μάζα η κολάνε να πάρουν φθηνότερη λύση επειδή ακούνε σχόλια του τύπου κατώτερης ποιότητας.Σε αντικείμενα τεχνολογίας θεωρώ να παίρνεις κάτι που να τα έχει όλα σε καλή τιμή.Ουτως η άλλως η τεχνολογία πάει με πολύ γρήγορους ρυθμούς οπότε πεταμένα λεφτά να πας στο καλύτερο.Αυτά για μένα όποιος θέλει να γλυτώσει λεφτά ας πάει για την LG best value for money.. Εμένα δεν μου φάνηκαν τα 165 ευρώ που έδωσα κ δεν το μετανοιώνω ούτε λίγο.Τα λέω όλα αυτά για να μεταδώσω τον τρόπο σκέψης που στις εποχές που ζούμε δεν αξίζει για τεχνολογία να δίνεις πολύ παραπάνω. Αυτά τα λίγα σόρρυ για το μεγάλο πόστ.
SPANK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Αν και εγω προσωπικά δεν θα την έπαιρνα, αφου εισαι ευχαριστημένος μεχρι στιγμής αυτο εχει σημασία, καλορίζικη και καλοδούλευτη
icenex Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 να σαι καλά ευχαριστώ.. αυτό που μου έχει πάρει τα μυαλά ειναι το γεγονός πόσο ξεκούραστη είναι η οθόνη κ πόσο φυσικά είναι τα χρώματα..πάλι καλά που πήρα οθόνη με ips πανελ γιατί ήμουν έτοιμος να πάρω πάλι TN με πολλά hz.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα