defacer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Σωστό, στην ίδια/παρόμοια τιμή προτιμάς nexus, αλλά αυτή τη στιγμή πόση διαφορά στην τιμή έχουν, συν την ευκολία παραγγελίας του oppo; Η ευκολία παραγγελίας είναι νομίζω το σημαντικότερο. Προσωπικά θα έδινα 50 παραπάνω και θα έβαζα κάποιο φίλο να μου στείλει το Ν5 από γερμανία ή αγγλία, αλλά για κάποιον που δεν έχει αυτή τη δυνατότητα το Oppo δεν έχει ανταγωνισμό. Ακόμα κι αν την έχει βέβαια πάλι είναι τουλάχιστον τίμια αγορά.
naturegodtm Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 η μπαταρια δεν είναι καπως μικρη? σε σχεση με nexus και τα αλλα πως κρατιεται απο μπαταρια?
astymagos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 απο ελληνικα και ελληνικο πληκτρολόγιο τι παίζει ?
lalanis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Ελληνικά έχει στο τελευταίο update. Πληκτρολόγιο έχω το swype αλλά φαντάζομαι θα μπορεί να μπει οποιοδήποτε από το Play... Επίσης του έριξα μια παραγγελία μετά από κάποια review που είδα!!
ReBeLoS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Ελληνικα δεν εχει μεχρι τωρα σε κανενα update. Μπαινουν με την εγκατασταση του Morelocale2 απο το store.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα