cinemusic Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Την βοήθεια σας παιδια γιατι δεν μπόρεσα να βγαλω ακρη.Χρησιμοποιώντας τον Internet explorer 11 παρατηρώ πως κατά την αναπαραγωγή Video μεσα από τον λογαριασμο μου στο facebook εάν προσπαθήσω να τρεξω βιντεo κρασαρει ο explorer και μου εμφανίζει στο κατω μερος της οθονης την ένδειξη "ανάκτηση της σελιδας".Γενικότερα δεν εχω προβλημα στην αναπαραγωγή video μεσα από την σελιδα του youtube παρα μονο όταν αυτό συμβαίνει μεσω του facebook.Ο adobe είναι αναβαθμισμένος με την τελευταία εκδοση και το x active το εχω ανενεργό.Τι μπορει να φταιει;;Να σημειώσω πως μονο στον IE το κανει αφου δοκιμάζοντας τον firefox δεν ειχα πρόβλημα
thomasG4 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Πρώτα δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση τον flash player και μετά ξανά εγκατάσταση. Άμα δεν δουλέψει αυτό τότε: τρέξε το disk cleanup των windows και διέγραψε τα temporary internet files. http://helpdeskgeek.com/windows-8/how-to-run-disk-cleanup-in-windows-8/
cinemusic Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Τσεκαρα το adobe και εκανα επαναφορά ρυθμίσεων και το πρόβλημα παραμένει.Το κουφό είναι πως το ίδιο θέμα εχω και στο ultrabook με windows 8.1 .Το πρωτο μήνυμα αφορούσε win7 32bit και προς έκπληξη μου το ίδιο συμβαίνει και στα 8,1Αληθεια εχει δοκιμάσει κανεις με τον ie 11 να δει βίντεο μέσα από το Facebook ;Ενώ η αναπαραγωγή ξεκινά κανονικά μόλις προχωρήσω το βίντεο η απλώς κάνω pause ο explorer κολλάει και μου γραφει "η σελίδα Facebook δεν αποκρίνεται " και μου ζητά ανάκτηση σελίδας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα