Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

ύστερα από μια 5ετία ήρθε η ώρα να φτιάξω επιτέλους ένα 'μηχανάκι' για μένα.

Kόστος: περι τα 700-750 ευρώ για μια καλή αρχή τουλάχιστον...

Η χρήση του υπολογιστή θα είναι η εξής: developing, projects, εργασίες-διπλωματικές, ιντερνετ, όχι για παιχνίδια (κανα δυο ίσως, αλλά πιο πολύ για να περνάει η ώρα), λίγο Photoshop (βασικό editing, κανένα logo). Από ειδικά προγράμματα, κυρίως Xilinx ISE Suite, Quartus και Spice, αλλά πάντα θα παίζει κάτι καινουργιο γιατί γενικά είμαι λίγο "ανησυχο πνεύμα". Σίγουρα θα τρέχω VMs πάντως...

Ακόμα δεν το βλέπω για οθόνη, θα βολευτώ με μια 19αρα Sony, μέχρι να εξοικονομήσω τίποτα για αγορά γύρω στον Ιανουάριο (ίσως μια 24αρα).

Παραθέτω μια σύνθεση με κόστος μέσα στα όρια που προανέφερα. Παρακάλω πολύ για τα σχόλια και τις προτάσεις σας, καθώς επίσης αν είμαι "υπερβολικός" σε κάτι, έχω βάλει δηλαδή κάτι αχρείαστο, ενω μπορώ να κάνω ακριβώς την ίδια δουλειά με κάτι λιγότερο (και με λιγότερο κόστος προφανώς). Φυσικά, είμαι ανοιχτός και σε εξ'ολοκλήρου νέες προτάσεις.

CASE: CORSAIR CARBIDE SERIES 200R BLACK   PSU: SHARKOON WPM600 MODULAR    MOTHERBOARD: ASUS P8Z68-V PRO/GEN3   CPU: INTEL CORE I7-4770   RAM: KINGSTON KHX16C10B1B/8 8GB DDR3 1600MHZ HYPERX BLACK SERIES   GPU: SAPPHIRE RADEON HD7750 1GB DDR5 PCI-E RETAIL  
HDD: WESTERN DIGITAL WD5000HHTZ 500GB VELOCIRAPTOR SATA3  

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Καλυτερα κοιτα σε κατι τετοιο, ο i7 δεν χρειαζεται για την χρηση που θες το υπολογιστη.

+SSD συνολο 750

post-244995-0-84662500-1385683542_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...