dimitris21gr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα στο φόρουμ, Πέρασα το εν λόγω παιχνίδι στον φορητό υπολογιστή μου. Turbo-x Laptop με intel i5 2430M 2.4Ghz, 4GB ram και κάρτα γραφικών την GT 520M. Πίστευα ότι ένα τόσο ελαφρύ game θα το έπαιζα άνετα σε αυτό το laptop. Όμως πάνω από 40 fps δεν βγάζω πουθενά και σε κάποια σημεία πέφτει και κάτω από 20. Νέους drivers για την κάρτα γραφικών έχω περάσει. Τα settings τα έχω πάει όλα τέρμα low και έχω πέσει και σε ανάλυση 640χ480 (κάτι τέτοιο), πάλι τα ίδια fps έχω. Δοκίμασα το game booster της Razer (στα settings που είπα πριν) και ενώ μεν κάνει το game να βαράει 60αρια και 80αρια, αυτό συμβαίνει για δευτερόλεπτα και ύστερα πέφτω πάλι στα χαμηλά fps για μερικά δευτερόλεπτα κοκ. Στα σκαμπανέβασματα αυτά των fps τρώω μπόλικο lag και stutter. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να βελτιώσω την κατάσταση??? Τα specs που ζήταγε το game είναι γελοία αλλά παρόλα αυτά δεν το πάιζω!
Captain Nemo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Αν διάβασα καλά η κάρτα είναι του 10 το παιχνίδι του 12 και η κάρτα είναι ελάχιστα καλύτερη απο τις ενσωματωμένες "As an entry level card, the GT 520M has to compete against the Intel HD Graphics 3000 in the current Sandy Bridge processors. In our tests, the card was only slightly faster, but the better driver support did make a difference" οπότε μην περιμένεις και πολλά πολλά το λειτουργικό είναι φρέσκο;απο πίσω τρέχει και αντιικό ; ο σκληρός είναι α)5400 β)7200 γ)ssd ;
dimitris21gr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Αν διάβασα καλά η κάρτα είναι του 10 το παιχνίδι του 12 και η κάρτα είναι ελάχιστα καλύτερη απο τις ενσωματωμένες "As an entry level card, the GT 520M has to compete against the Intel HD Graphics 3000 in the current Sandy Bridge processors. In our tests, the card was only slightly faster, but the better driver support did make a difference" οπότε μην περιμένεις και πολλά πολλά το λειτουργικό είναι φρέσκο;απο πίσω τρέχει και αντιικό ; ο σκληρός είναι α)5400 β)7200 γ)ssd ; Όχι, ναι τρέχει και β αν θυμάμαι καλά. Παίζει τόσο ρόλο ο σκληρός?
Captain Nemo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δεν παίζει φοβερό ρόλο άλλα αφού δεν μπορείς να αλλάξεις κάρτα γραφικών πρέπει να δούμε τί μπορούμε να αλλάξουμε για να πάρεις κανένα frame παραπάνω.Κάνε και καμιά ανασυγκρότηση.Δοκίμασε και να παγώνεις το antivirus για όσο παίζεις για να δούμε άν δεις κάποια αλλαγή στα frame.
javavall Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Τα specs είναι γελοία, αλλά και η καρτούλα σου είναι γελοία... no offence Όπως θα διάβασες η κάρτα σου για το παιχνίδι αυτό προτείνεται στα minimum requirements. Με βάση αυτό 30-40 fps, είναι το αναμενόμενο. Δυστυχώς, δεν θα δεις μεγάλη διαφορά ότι και να κάνεις καθώς το μεγάλο bottleneck είναι η κάρτα.
dimitris21gr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Τα specs είναι γελοία, αλλά και η καρτούλα σου είναι γελοία... no offence No offence taken! Απλά πίστευα ότι για το cs θα ήταν αρκετή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα