petpetpet Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα.... Νοίκιασα ενα σπίτι για 7 μήνες χωρίς συμβόλαιο και χωρίς κανέναν λογαριασμό(ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ) στο ονομά μου γιατι χρωστούσε οπως μου είπε και για να μην με βάλει σε έξοδα με την αλλαγή του ονόματος ...Η συμφωνία ηταν να του δίνω τα χρήματα που απ τν έγγραφο λογαριασμό που αντιστοιχούν και εκείνος να τα πληρώνει μαζί με κάποιο ποσό απ το υπόλοιπο που είχε ,δυο φορές μου είχε πει πως ηταν περισσότερα γιατι ερχόταν και τους έπαιρνε απο την είσοδο και το έμαθα επειδή πήγα και ρώτησα στη ΔΕΗ....Του είχα καθυστερήσει το ενοίκιο μονο μια φορά αλλα του το έδωσα,όπως και μισό ενοίκιο ως εγγύηση. Οταν μπήκα στο σπίτι είχε κάποια ρούχα στις ντουλάπες ,εργαλεία στο σαλόνι και διάφορα πράγματα στους αποθηκευτικούς χώρους...Επίσης στο υπνοδωμάτιο δεν είχε διακόπτες και ντουί και 2 απ τα παράθυρα είχαν ελλατωματικά πατζούρια με αποτέλεσμα να μην καταφέρω να τα κλείσω ποτέ..Θα ερχόταν την επόμενη ημέρα να τα φτιάξει και να παρει και τα πράγματά του(Ηταν εκεί μέχρι τελευταία μέρα)! Πλήρωνα τα κοινόχρηστα κανονικά αλλα χωρίς αποδείξεις και έφτασαν στο σημείο να μου πουν(οταν του είπα πως θα φύγω ) πως κανένα μήνα δεν είχα πληρωσει στον διαχειριστή κοινόχρηστα και μάλλον πήγαινα στον 2ο (αντι για τον 3ο που έμενε ο διαχειριστής )και πλήρωνα....Εν τέλει προσπαθούσαν απλά να με βγάλουν τρελή λεγωντας μου πως αφου όλοι στην πολυκατοικία ειναι συγγενείς (και Ικαριώτες) σίγουρα θα πήγα στο ενα και μοναδικό διαμέρισμα που μένουν ξένοι και δεν θα το πρόσεξα(και οχι 1 και 2 φορές αλλα και τους 7 μήνες)... Εγω εδώ και ένα μήνα εχω φύγει απο το σπίτι αλλα σύνεχίζει να με παίρνει τηλέφωνο να μου ζητάει χρήματα για τη ΔΕΗ κ το ΝΕΡΟ ενώ πήγα και πλήρωσα στην ΕΥΔΑΠ πριν φύγω για το χρονικό διάστημα που έμεινα.. Επίσης σήμερα μου έστειλε ενα μήνυμα στο οποίο έλεγε οτι του κατέστρεψα το σπίτι ενώ η μόνη φθορά που είχε μόλις έφυγα ,ήταν υγρασία στο εσωτερικό μιας ντουλαπας και στον τοίχο(κατι που δεν είχα προκαλέσει εγω) και με απείλησε λέγωντάς μου πως θα με βρεί όπως και να έχει και κάτι τέτοια......Σας παρακαλώ πολυ αν έχετε οποιαδήποτε ιδέα βοηθήστε με γιατι βρίσκομαι σε τρομερή θέση μιας και είμαι μόνη εδώ...Οι δικοί μου είναι μακριά! Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
user12 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Αμα ειναι Νονος της νυχτας πληρωσε, αλλιως κανε του ασφαλιστικα μετρα 1
Star_Light Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Εξαρχης ηταν μλκας. Αλλα δεν τον προσεξες. Ολα λαθος εγιναν. Επρεπε να κανεις συμβολαιο και συμφωνια σοβαρη εξαρχης.
cris41 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Αφου δεν εχεις συμβολαιο μαζεψε τα και σηκω φυγε. 1
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Χωρις συμβολαιο? Και θελει και τα ρεστα,επειδη λογικα προκειται για τον κλασσικο κουτοπονηρο βλαχο πες του οτι ξερεις τα δικαιωματα σου και οτι απο την στιγμη που αποδειξη δεν εκοβε δεν μπορει να αποδειξει τιποτα. Αν παλι βαλει το συγγενολοι να πει οτι οντως εμενες εκει θα αναφερεις τις αποδειξεις που ΔΕΝ πηρες ποτε οποτε πεφτει μονος του στην παγιδα. Παντως λαθος σου που δεχτηκες εξαρχης. 2
Star_Light Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Χωρις συμβολαιο? Και θελει και τα ρεστα,επειδη λογικα προκειται για τον κλασσικο κουτοπονηρο βλαχο πες του οτι ξερεις τα δικαιωματα σου και οτι απο την στιγμη που αποδειξη δεν εκοβε δεν μπορει να αποδειξει τιποτα. Αν παλι βαλει το συγγενολοι να πει οτι οντως εμενες εκει θα αναφερεις τις αποδειξεις που ΔΕΝ πηρες ποτε οποτε πεφτει μονος του στην παγιδα. Παντως λαθος σου που δεχτηκες εξαρχης. Σε μένα επρεπε να πέσει αυτος. Να τον κάνω να χορεψει καρσιλαμά. Φυσικα και λαθος της εξαρχης. Ειναι δυνατον να μπλεκει με τετοια σουργελα και να τα εμπιστευεται? 2
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Εχουμε πεσει πολλες φορες σε τετοιους(λογω πολλων μετακομισεων) του τωρινου, του πληρωναμε χαρατσι και μας το παιζε κινεζος και νομιζαμε πως διναμε στη δεη και να σου η 300αρα 2 μηνες δεν θα παρει νοικι,ετσι θελουν αυτοι οι "πονηρουληδες".
mphxths Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 οι λογαριασμοι δεν ειναι στο ονομα σου..οποτε τους γραφεις στα @@ σου. Ο,τι και να σε απειλει παλι τον γραφεις στα @@ σου...σιγα μην σε βρει....απλα προσπαθει να σε εκφοβισει..κοινως τραμπουκισει. Μην ξαναασχοληθεις μαζι του και αν σε πρηξει και αλλο πες οτι θα του κανεις αγωγη/ασφαλιστικα κλπ...να μαζευτει....
liopyr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Άντε και σε βρήκε. Τι θα σου κάνει; Επίπληξη; Θα σε δέσει σε καρέκλα και θα σου προβάλει το ρετιρέ; Αν σε ξαναπάρει τηλέφωνο διασκέδασέ το. Μίλα του βρώμικα. 5
PCharon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 με απείλησε λέγωντάς μου πως θα με βρεί όπως και να έχει και κάτι τέτοια......Σας παρακαλώ πολυ αν έχετε οποιαδήποτε ιδέα βοηθήστε με γιατι βρίσκομαι σε τρομερή θέση μιας και είμαι μόνη εδώ...Διακρίνω πως το πρόβλημά σου είναι ο φόβος και μόνο, μιας και ουσιαστικά δεν έχεις απολύτως καμία νομική υποχρέωση να του πληρώσεις οτιδήποτε. Αν υπάρχει απειλή κατά ζωής και φοβάσαι και σε προβληματίζει, πας σε ένα αστυνομικό τμήμα και το αναφέρεις στο γραφείο ασφάλειας, μάλλον θα σου το λύσουν τσάκα τσάκα το θέμα. Πχ τον καλούν στο τμήμα για συστάσεις κι ας τολμήσει να κάνει κιχ για οτιδήποτε. Ξέρουν διάφορους ωραίους τρόπους οι αξιωματικοί και τα λύνουν αυτά, δε χρειάζεται να νιώθεις απροστάτευτη. Μετά το μπλε φωτάκι όλοι βάζουν ουρά στα σκέλια και πόδια στη πλάτη. Θα πάει σουπερμάρκετ για πάνα-βρακάκι, εγγυημένα. Αν είσαι λίγο μαγκάκι και τον κάνεις να στείλει οποιαδήποτε απειλή γραπτά (πχ δε σηκώνεις τηλ κι αναγκάζεται να το πει γραπτά), έστω κι ως υποννούμενο, την έχει φουτσίσει κανονικότατα. 2
xarda Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 οπως ειπε κ ο liopyr μιλα του βρωμικα αν σου ξανατηλεφωνησει.Απο τη στιγμη που ολα ηταν στο ονομα του και χωρις συμβολαιο ΔΕΝ μπορει να κανει το παραμικρο.Ποσο ξεφτυλισμενοι ειναι αρκετοι ανθρωποι θεε'μ!
georgekz750 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 ... Αν είσαι λίγο μαγκάκι και τον κάνεις να στείλει οποιαδήποτε απειλή γραπτά (πχ δε σηκώνεις τηλ κι αναγκάζεται να το πει γραπτά), έστω κι ως υποννούμενο, την έχει φουτσίσει κανονικότατα. Ακριβως αυτο. Μην απαντας και μολις στειλει απειλη γραπτη εφυγες αστυνομια.
DrLo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Αμα ειναι Νονος της νυχτας πληρωσε, αλλιως κανε του ασφαλιστικα μετρα γράψ' τον ... όπου βρεις Αφου δεν εχεις συμβολαιο μαζεψε τα και σηκω φυγε. quoted foe emphasis
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 χωρις συμβολαιο πως θα αποδειξει οτι εμενες σπιτι του? ΔΕν μπορει! οποτε μην σε φοβιζει τιποτα!
dEACTIVATEb Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Αν σε ξαναπάρει τηλέφωνο διασκέδασέ το. Μίλα του βρώμικα. οπως ειπε κ ο liopyr μιλα του βρωμικα αν σου ξανατηλεφωνησει.Απο τη στιγμη που ολα ηταν στο ονομα του και χωρις συμβολαιο ΔΕΝ μπορει να κανει το παραμικρο. τι βλακειες λετε στην κοπελα ρε πατε καλα? τον ξερετε απο χτες τον τυπο που της νοικιαζει το σπιτι? οι καιροι ειναι περιεργοι και ο καθε τρελος / ψυχανωμαλος απλα μια αφορμη ψαχνει. η κοπελα ειναι μονη της χωρις τους δικους της.. φανταζομαι αν ηταν η αδερφη σας τις ιδιες βλακειες θα της λεγατε. τραβα μιλα του βρωμικα.. ναι δειξτου και βυζι να σου κανει μειωση! δε πατε καλα. Εσυ κοπελια. συμβολαιο δεν εκανες, αποδειξεις πληρωμης δεν μαζευες.. που πληρωνες δεν ηξερες.. τι μας λες τωρα. μαζεψε τα και φυγε απλα. χωρις προκλησεις κια βλακειες.. δε μπορει να αποδειξει τπτ και το ιδιο και εσυ. αν μπορεις ρωτα δικηγορο για νομικη συμβουλη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα