IKARIWTHS Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδια αναρωτιεμαι τι συστημα να παρω για να παιζω στη τηλεοραση τις ταινιες απο το νας.εχω καταληξει οτι θα εχω το xbmc αλλα δε ξερω πυ τρεχει καλυτερα.εχει να προτειει καποιος κατι? Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2013 από IKARIWTHS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 προς το παρον ειμαι μεταξυ του raspberry pi 512 mb,και μερικων android υλοποιησεων,χωρις να ξερω τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 εννοείται raspberry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 μηπως ξερεις αν το raspberry ειναι συμβατο με ολα τα wifi sticks?εχω ηδη 2 και δε θελω να παρω τριτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα