shadow_man Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα έχω ένα σκληρό ide και τον σύνδεσα στον υπολογιστή με adaptor που βγάζει usb γιατί χρειάζομαι κάποια αρχεία που έχει μέσα. Ο σκληρός έχει εγκατεστημένο λειτουργικό windows xp και σε κάποια αρχεία δεν έχω πρόσβαση. Γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα που να μου δίνει πρόσβαση ή να με βγάζει σε περιβάλλον windows xp όπως ήταν το παλιό pc;;; Eυχαριστώ
washcloud Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 ...έλα, πες την αλήθεια, ο δίσκος είναι του μεγάλου αδελφού και έχει "εκπαιδευτικό υλικό" στην Επιφάνεια Εργασίας των ΧΡ ε
shadow_man Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δε πολυ-κατάλαβα τι λες, αλλά έχει κ αρχεία στην επιφάνεια εργασίας
washcloud Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Χαβαλέ έκανα (μ' έψησε και το άβατάρ/νικνέιμ σου) :ρ Με δεξί πάνω στους φακέλους που σ' ενδιαφέρουν, "πάρε τα δικαιώματα χρήσης του (κάθε) φακέλου (που σ' ενδιαφέρει)" * και θα μπορέσεις (...αν δεν είναι κλειδωμένοι :ρ) να μπεις μέσα τους. * ("take ownership" στ' Αγγλικά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα