Προς το περιεχόμενο

Swissvoice ePure

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με 30 ευρώ στα public, multirama και getitnow

http://www.public.gr/product/tilefonia/fixed-telephony/asyrmata-tilefona/swissvoice-epure-asyrmato-tilefono-leyko/prod4290099pp/

Αυτή η τιμή είναι σχεδόν τα μισά από τα υπόλοιπα μαγαζιά σε Ελλάδα και Ευρώπη

Εγώ πήρα 1 σήμερα και είναι πολύ καλό και πολύ όμορφο...

• Like 1
Δημοσ.

Παλιό μοντέλο.....με 1 χρόνο εγγύηση.......πριν 2 μήνες ειχε 24€ στο you.gr

δεν αποτελεί και την καλύτερη προσφορά :blink:

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτοί που το έχουν μπορούν να πουν δύο λόγια από την εμπειρία τους? Θα το προτείνατε? Καλά είναι στα χρήματα αυτά? Τι μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα έχει?

Δημοσ.

Αγόρασα 2 και τα επέστρεψα . Όμορφα στην εμφάνιση δυσχρειστα στην λειτουργία χάνουν συχνά την βάση τους. Δεν τα προτείνω. Aκολούθησα την ασφαλή επιλογή της Panasonic. 

Δημοσ.

Πηρα και εγω ενα ευχαριστω το TS που το φερε στο φως γιατι δε το ειχα δει ποτε στη ζωη μου το συγκεκριμενο μοντελο.

Στα αρνητικα ο χρονος που εκανε να ερθει στο καταστημα αντι για 72 ωρες οπως ελεγε κατα τη συμπληρωση της παραγγελιας εκανε κατι παραπανω απο βδομαδα. Μαλιστα το ειδα στο καταστημα και σαν εκθεσιακο μοντελο με τιμη κοντα στα 70 ευρω

Αυτο που αναφερει το αλλο μελος απο πανω οτι χανει τη βαση σε εμενα δεν ισχυει. Το σπιτι μου ειναι 100 τετραγωνικα εχει σημα  παντου. Στα πολυ θετικα η μινιμαλιστικη εμφανιση και το βαρος που σε σχεση με το panasonic που ειχα το swiss ειναι πολυ πιο ελαφρυ.

Η οθονη ειναι μικρη μεν αλλα δε το καθιστα δυσχρηστο μεχρι να το μαθεις. Επισης η μπαταρια ειναι τυπου κινητου τηλεφωνου και οχι επαναφορτιζομενες κλασικες.

Αυτα εχω να σημειωσω στο λιγο καιρο που το εχω στη κατοχη μου. Σιγουρα για τη τιμη που το πηρα απο το public 30 ευρω σε σχεση απο 60+ που το εχουν οι υπολοιποι ειναι τιμια προταση

Δημοσ.

Να σημειώσω ότι αγόρασα όπως είπα πριν 2 για να μπορέσω να τα ενώσω σε μια κοινή βάση. Το πρόβλημα ήταν ότι έχαναν την βάση με αποτέλεσμα να θέλει συνεχώς registration. Τα  πήγα στο Service του Public όπου και αυτοί  διαπίστωσαν ότι υπήρχε πρόβλημα. Ίσως αν ήταν ένα μόνο να μην υπήρχε θέμα.  Από ότι είδα στο site του Public η τιμή έπεσε στα 27.90€. http://www.public.gr/product/tilefonia/fixed-telephony/asyrmata-tilefona/swissvoice-epure-asyrmato-tilefono-leyko/prod4290099pp/

Δημοσ.

Τωρα στα 25 στα publc

Να σημειωσω και εγω με τη σειρα μου μετα απο 10 μερεσ οτι ειναι πολυ καλο τηλεφωνο με πολυ καλο σημα!

Sent from my iPhone using Insomnia

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόλαβα με 28€ και μετά έκανα παραγγελία στα 25€ και ακύρωσα την πρώτη. Έκαναν 2 βδομάδες σχεδόν αλλά μου το έφεραν και μάλιστα στο σπίτι χωρίς μεταφορικά. Όλα ΟΚ φαίνονται να δουλεύουν. Λίγο περίεργο το μενού απλά. Ευχαριστώ τον TS που μου "γνώρισε" την μάρκα.

Επεξ/σία από silmarien
Δημοσ.

P.S. Ευχαριστημένος πολύ από το τηλέφωνο. Ξέρει όμως γιατί μου αναβοσβήνει το "Ρύθμιση Eco"? Θα σταματήσει ή θα κάθομαι να το κοιτάω μέχρι να πάθω επιληψία? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...