Gamingpc Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα!μετα απο πτωση εσπασε το τζαμι της οθονης!η οθονη δουλευει κανονικα χωρις κανενα προβλημα η τραυμαρισμο αλλα το τζαμακι πανω απο την οθονη εχει ραγισει σε μεγαλο βαθμο εχω κανει deal με γερμανο για αλλαγη ολη της οθονης με 130 η 116 ευρω νομιζω...απο την αλλη εχω βρει μεσο ebay τζαμακι μονο με 8-10 ευρω... εχω κανει παλια παρομοια αλλαγη τζαμιου μονο σε iphone 3GSΤι μου προτεινετε?ειναι μεγαλη η διαφορα στα λευτα σιγουρα αλλα σκευτομαι οτι με τον γερμανο με αλλη οθονη κομπλε θα εχω και στα πλαγια το νικελακι καινουριο που ειναι χτυπημενο και original οθονη απο την αλλη με 1 ευρω φτιαχνει αλλα μενουν τα σημαδια στα πλαισιο το νικελ γυρο απο την οθονη και δεν ειναι και original το τζαμακι
overpower Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Εγω λεω αν δεν σε αφορα η εγγυηση, να το κανεις μονος σου αλλα με αυθεντικο. Θα καταλαβεις διαφορα αν εισαι ψειρας σε τετοια πραγματα.
haHa Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα! μετα απο πτωση εσπασε το τζαμι της οθονης! η οθονη δουλευει κανονικα χωρις κανενα προβλημα η τραυμαρισμο αλλα το τζαμακι πανω απο την οθονη εχει ραγισει σε μεγαλο βαθμο εχω κανει deal με γερμανο για αλλαγη ολη της οθονης με 130 η 116 ευρω νομιζω... απο την αλλη εχω βρει μεσο ebay τζαμακι μονο με 8-10 ευρω... εχω κανει παλια παρομοια αλλαγη τζαμιου μονο σε iphone 3GS Τι μου προτεινετε? ειναι μεγαλη η διαφορα στα λευτα σιγουρα αλλα σκευτομαι οτι με τον γερμανο με αλλη οθονη κομπλε θα εχω και στα πλαγια το νικελακι καινουριο που ειναι χτυπημενο και original οθονη απο την αλλη με 1 ευρω φτιαχνει αλλα μενουν τα σημαδια στα πλαισιο το νικελ γυρο απο την οθονη και δεν ειναι και original το τζαμακι Στα καινουρια κινητα ειναι πολυ δυσκολο να αλλαξεις μονο το τζαμακι και οχι ολη την οθονη. Δεν ειναι οπως ηταν στο iphone 3gs, τωρα πια ειναι κολλημενες οι οθονες κ το τζαμακι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα