kaklikos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Αν θέλεις δοκίμασε να τους δώσεις λίγο παραπάνω ρεύμα μπάς και στρώσουν... Όταν ειναι 4 στικ ζορίζεται περισσότερο ο mc του επεξεργάστη και αν έχει και κάποιο στικ προβλημα τότε γίνονται ακόμη χειρότερα τα πράγματα. Πάντως καλο ειναι γενικότερα τις μνήμες να τις ρυθμίσουμε χειροκίνητα απο το bios. Καλο θα ήταν επίσης να ριξεις 5ωρα memtest σε κάθε στικ ξεχωριστά μπάς και βρεις αν και πιο έχει το προβλημα. Εγινε φιλε θα κανω παλι ξεχωριστα το καθε στικ..Τα ειχα κανει τον αυγουστο αλλα μονο για ενα pass. Να πώ και εγώ μια γνώμη. Και εμένα το σύστημα με 750w thermaltake, ASUSPZ68-V , i5 2500K , vengeance 1866 έκανε κάτι κουλά ενώ δούλευε κανονικά για καιρό. Έσβηνε μόνο του, δε ξεκίναγε εύκολα κτλ. Ήμουν 100% σίγουρος οτι κάτι έφταιγε με psu ή mobo. Κι όμως ήταν το power switch του case! Δοκίμασε να αποσυνδέσεις τα πάντα απο τη mobo και να αφήσεις τα απόλυτα βασικά. Usb θύρες πχ, τα power,reset switch βγάλτα. Γενικά βάλε το pc να δουλέψει με τα απολύτος απαραίτητα. Δε λέω οτι αυτή θα είναι η λύση αλλά αξίζει μια προσπάθεια, ποτέ δε ξέρεις. Καλή τύχη φίλος Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου..Εγω λεω να πεταξω τελειως εξω την mobo γιατι μεσα στο κουτι με την ψυκτρα δεν μου δινει χερι και σπαζομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα