kaklikos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα insomniacs.Εχω μπλεξει εδω και λιγες μερες με το τελευταιο tomb raider αλλα δυστηχως δεν μπορουμε να ευχαριστηθουμε το παιχνιδι οσο ωραιο και αν ειναι.Εκει που επαιζα καμια ωριτσα δυο μου πεταει το πρωτο bsod.Ανοιγω το παιχνιδι παιζω κανα μισαωρο κολλαει βγαζει tomb raider has stopped working να και το 2ο BSOD.Τωρα πλεον μπαινω παιζω λιγο και στο 5λεπτο το σκαει παλι.Εκανα clean install τους παλιοτερους drivers 310.90,εκλεισα το tesselation kai to tressfx στο hair quality αλλα και παλι τιποτα. Asus p8p67 evo, i5 2500k.Gtx 670 asus,4χ2gb kingston hyperx 1333mhz,vertex 4Απο θερμοκρασιες ο cpu φοραει πανω την NH-D14 της noctua και η καρτα ανεβαζει μεχρι 65 βαθμους.Και τα 2 δουλευουν μαμα χωρις overclock.Ευχαριστω πολυ!
kaklikos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Σε full load η καρτα δεν ξεπερνα τους 65.ο επεξεργαστης λιγοτερο απο 50
Xristaras12 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 αυτο που φαινεται αρχικα ειναι ο nvidia driver. δοκιμασε με παλαιοτερους οι καινουριοι εχουν μερικα θεματα.
kaklikos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Ναι ειχα τους τελευταιους και τους εβγαλα τελειως και εκανα clean install τους 310.90 αλλα δεν μου διορθωσε τιποτα :S
SPANK Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Κανε και εναν έλεγχο στις μνήμες με το memtest , μονο στο tomb raider το κανει ? 2
kaklikos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Πριν λιγο καιρο που επαιζα το splinter cell blacklist και το Cod black ops 2 δεν ειχε κανει κατι τετοιο.Τα games επαιζαν κανονικα χωρις φλασιες.Καλως φιλε μου θα κανω ενα τεστ τις μνημες.Το memtest να το αφησω να κανει ενα pass η να το αφησω κανα 4ωρο ;
kaklikos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Σημερα εκανα ενα τεστακι τις μνημες...Να το αποτελεσμα!
WalkerSW Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Εχουν θέμα η μνημες σου... αν ειναι σωστά ρυθμισμενες απο το Bios.. η αν παλιοτερα με τις ιδιες ρυθμίσεις δεν σου παρουσιαζε καθόλου bsod... τοτε πας για RMA asap... Την φωτο με το error εκτυπωσε την και δωστης στο κατάστημα αγορας για να μην σε βγάλουν τρελο!!
kaklikos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Σ ευχαριστω φιλε μου! Παντως οσον αφορα το game επαιξα και χθες και σημερα εχοντας τα fan της καρτας στο 100% και δεν επεσε κανενα bsod.ενω χθες τα bsod τα εριχνε με την καρτα στο 40~50%..Δεν ξερω αν προκειται για συμπτωση, παντως με τα φαν τερμα η καρτα δουλευει 50 βαθμους και με τα φαν στο 40 δουλευει στους 62~65 μαξ.
WalkerSW Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Σ ευχαριστω φιλε μου! Παντως οσον αφορα το game επαιξα και χθες και σημερα εχοντας τα fan της καρτας στο 100% και δεν επεσε κανενα bsod.ενω χθες τα bsod τα εριχνε με την καρτα στο 40~50%..Δεν ξερω αν προκειται για συμπτωση, παντως με τα φαν τερμα η καρτα δουλευει 50 βαθμους και με τα φαν στο 40 δουλευει στους 62~65 μαξ. Κατα 99,9% ειναι καθαρή σύμπτωση.
kaklikos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Εγινε φιλε μου να σαι καλα.Γιατι και στα τελη του καλοκαιριου ετρωγε κατι BSOD με το BF3 αλλα δεν εβγαζε κανενα error το memtest.Απλα αλλαξα τα στικακια θεσεις και δεν μου ειχε κανει τπτ και υπεθεσα πως θα ηταν καμια κακοκουμπωμενη.Επισης κατι ακομα που με κουραζει παρα πολυ.Αμα βγαλω τα στικ και παω παλι να τα κουμπωσω το pc δεν ποσταρει.Αναβει το memok switch.το παταω για να συχρονισουν με την μητρικη αρχιζει αναβοσβηνει σιγα σιγα μετα γρηγορα και στο τελος μενει αναμενο.χωρις να κανει τπτ.Anyway με λιγα λογια καθε φορα που κανω μια αλλαγη με τις ραμ μου το pc πρεπει να το ανοιγοκλεισω πολλες φορες ωστε να ποσταρει.Αυτο παρατηρησα οτι γινεται οταν βαζω και τις 4.στις 2 νομιζω πως ποσταρει κανονικα.Σ ευχαριστω πολυ !
WalkerSW Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Αν θέλεις δοκίμασε να τους δώσεις λίγο παραπάνω ρεύμα μπάς και στρώσουν... Όταν ειναι 4 στικ ζορίζεται περισσότερο ο mc του επεξεργάστη και αν έχει και κάποιο στικ προβλημα τότε γίνονται ακόμη χειρότερα τα πράγματα. Πάντως καλο ειναι γενικότερα τις μνήμες να τις ρυθμίσουμε χειροκίνητα απο το bios. Καλο θα ήταν επίσης να ριξεις 5ωρα memtest σε κάθε στικ ξεχωριστά μπάς και βρεις αν και πιο έχει το προβλημα.
FLOOFLIS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Να πώ και εγώ μια γνώμη. Και εμένα το σύστημα με 750w thermaltake, ASUSPZ68-V , i5 2500K , vengeance 1866 έκανε κάτι κουλά ενώ δούλευε κανονικά για καιρό. Έσβηνε μόνο του, δε ξεκίναγε εύκολα κτλ. Ήμουν 100% σίγουρος οτι κάτι έφταιγε με psu ή mobo. Κι όμως ήταν το power switch του case! Δοκίμασε να αποσυνδέσεις τα πάντα απο τη mobo και να αφήσεις τα απόλυτα βασικά. Usb θύρες πχ, τα power,reset switch βγάλτα. Γενικά βάλε το pc να δουλέψει με τα απολύτος απαραίτητα. Δε λέω οτι αυτή θα είναι η λύση αλλά αξίζει μια προσπάθεια, ποτέ δε ξέρεις. Καλή τύχη φίλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα