Προς το περιεχόμενο

Call Of Duty: Black Ops - Πρόβλημα με Steam account

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση. Ειχα αγωρασει το cod black ops και το ειχα περασει στο λαπτοπ που ειχα και το επαιζα κανονικα. Το λαπτοπ μου χαλασε και μετα πηρα τον υπολογιστη που εχω τωρα. Το προβλημα ποιο ειναι, επειδει το ειχα βαλει παλια δεν θημαμε τον κωδικο του steam ουτε το email που ειχα βαλει. Μπορω να το περασω στον υπολογιστη που εχω τωρα με καπιον αλλο τροπο? Γιατι προσπαθησα με καινουργιο steam αλλα δεν γινοταν. Τι λετε?

• Moderators
Δημοσ.

Πόσα e-mail έχεις; Δοκίμασε με αυτά να ανακτήσεις το λογαριασμό σου.

Ή ψάξε σε αυτά για μηνύματα από το Steam (από [email protected] ή [email protected]).
Κάποιος φίλος σου στο Steam που να έχει το username σου αποθηκευμένο στη friends list;

Εδώ έχει οδηγίες για διάφορες περιπτώσεις: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4988-DHXV-7272

Αλλιώς μήνυμα στο support του Steam (έχει link στη σελίδα που δίνω)

Δημοσ.

Ενα email εχω αλλα επειδη το ειχα φτιαξει παλλια αφτο το steam ειχα βαλει ενα email ετσι οσο για το ονομα ουτε αυτο το θημαμε το ειχα δοκιμασει αλλα μου ελεγε οτι δεν υπαρχει καποιοσ κωδικος με αυτο το ονομα, τελολς παντον αμα δεν ξερω ουτε email ουτε name δεν μπορω να το ξαναβαλω εστω για το campaing?

ουτε ειχα καποιον φιλο.

?

• Moderators
Δημοσ.

Έδωσες σε υπηρεσία στην οποία αγόρασες ή ενεργοποίησες παιχνίδι/α που αγόρασες ένα τυχαίο e-mail που δεν ήταν δικό σου;

Δεν ξέρω πώς μπορεί κάποιος εδώ να σε βοηθήσει. Κάνε μια ερώτηση στο support του Steam, ίσως έχουν ξαναδεί τέτοιες περιπτώσεις (αν και δε δίνω πολλές πιθανότητες σε αυτό).

Δημοσ.

Ενταξει ρε συ απλα ηθελα να ρωτισω αν μπορω να κανω κατι, ειμουνα 15χρονων οταν το πηρα νομιζα οτι απλα εβαζα μεσα το cd και επαιζε!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...