gkasta Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους, Ένας φίλος χρειάζεται, για δικούς του λόγους, συσκευή που να αναπαράγει και να γράφει DVD. Του είπα να πάρει ένα φθηνό media player και να τα γράφει σε σκληρό και κατόπιν να τα κάνει DVD, αλλά θέλει να γράφει απευθείας σε DVD. Ξέρετε αν υπάρχουν τέτοια μηχανήματα ακόμα? Τι πρέπει να προσέξει σε σχέση με τα ψηφιακά σήματα? Αν έχετε να προτείνετε κάτι, καλοδεχούμενο... Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Α ψαξεις λιγο σε stock πιο πολυ σε μαγαζια τυπου e-shop πχ. https://www.skroutz.gr/c/431/dvd_players_recorders.html?from=catspan&keyphrase=dvd+recorder θα βρεις. Με ψηφιακό δεκτή δεν υπάρχουν πλην ενος LG που ειχε βγει. Παρόλα αυτα μπορείς να συνδυάσεις οποίο θελεις με οποιοδήποτε ψηφιακό δέκτη ως εξωτερική συσκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Ό,τι κι αν πάρει, μακριά απ'την Toshiba!Έχω το rd-xs27ke και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος.Αυτός που σχεδίασε το μενού, πρέπει να ήταν μεθυσμένος ή φτιαγμένος από άλλες ουσίες (αλλιώς δεν εξηγείται)!!Άσε τον θόρυβο που κάνει όταν είναι ενεργοποιημένο...Και δεν είναι θέμα ελαττωματικής συσκευής, απλά έτσι λειτουργεί το μοντέλο.Τώρα για ποιο λόγο να μπει στη διαδικασία να δώσει ένα κάρο λεφτά για να αγοράσει (σήμερα) DVD Recorder, όταν με ένα απλό στικάκι μπορεί να γράψει ό,τι θέλει από media player και στη συνέχεια να επεξεργαστεί και το αρχείο στον υπολογιστή...Αν τότε που το πήρα υπήρχαν media players, ούτε καν θα γύριζα να το κοιτάξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Τώρα για ποιο λόγο να μπει στη διαδικασία να δώσει ένα κάρο λεφτά για να αγοράσει (σήμερα) DVD Recorder, όταν με ένα απλό στικάκι μπορεί να γράψει ό,τι θέλει από media player και στη συνέχεια να επεξεργαστεί και το αρχείο στον υπολογιστή... Αν τότε που το πήρα υπήρχαν media players, ούτε καν θα γύριζα να το κοιτάξω. Γιατι αρχικά το ζήτησε, κατά δεύτερον μπορεί να θελει να γράφει απο εξωτερικές πήγες. Οι media player γράφουν μόνο απο digea. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Έτσι δικαιολογείται. Πάντως πρόσεχε την Toshiba!Είναι πονοκέφαλος. Βέβαια δε ξέρω αν μόνο το συγκεκριμένο μοντέλο βγήκε έτσι, αλλά δε μου φαίνεται ότι (τουλάχιστον) στο μενού θα συναντήσει κάτι διαφορετικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkasta Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...Πάντως είναι πολύ ψηλά οι τιμές για DVD recorder, σε αυτά που υπάρχουν ακόμα.. Απορία δική μου: Αν συνδέσει ένα λαπτοπ με την τηλεόραση μπορεί να γράφει κατευθείαν σε DVD(μέσω λαπτοπ) αυτό που φαίνεται στην τηλεόραση? Εκτός αν ξέρει κάποιος κάνα κατάστημα που το έχει σε χαμηλή τιμή, γιατί είδα κάποια με 300+ ευρώ και δεν λέει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Οχι απευθειας δεν μπορεις. Πρεπει να συνδεσεις με το laptop καρτα video capture η καρτα τηλεόρασης με capture ωστε να καταγραφείς στον σκληρο και κατοπιν με καποιο προγραμμα σε DVD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δεν νομίζω να υπάρχει DVD Recorder με αποκωδικοποιητή Mpg4. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα