Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στους Συμφορουμήτες

Εχω το εξης πρόβλημα.

εχω την παρακατω μητρική  http://www.e-shop.gr/product?id=PER.525152 

που υποστηριζει επεξεργαστές αρκετούς.

δουλευα πριν κατι μερες με εναν INTEL DUAL CORE και εγορασα απο αλλον φιλο εναν core 2 duo εναν pedium d  και εναν quad 6600 για αλλη δουλεια.

το θεμα ειναι ειναι οτι δεν ανοιγει το pc με κανεναν απο  τους 2 παρα μονο με τον αρχικο. Εχω κανει ρεσετ βγαλσιμο μπαταριας στο biow εργοστασιακα ολα, αλλα τιποτα.

Θελω να κανω update αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα το firmware το δικό του για αναβαθμιση.

μπορει να βοηθήσει κανενας?? 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Σίγουρα τους υποστηρίζει τους αλλους επεξεργαστές εχει τσεκάρει στην σελίδα του κατασκευαστή ?

Δημοσ.

Δουλεύει τώρα , δοκίμασε το τελευταίο bios μηπως λυθεί το πρόβλημα , μπορει να πρόκεται για καποια ασυμβατότητα

Δημοσ.

Προσπαθησα 4 φορες σε διαφορετικες ώρες αλλα τιποτα και πάλι.

θα προσπαθώ μεχρι το απογευματακι να δω αν θα ειναι παλι διαθεσιμα και θα σας απαντήσω το απογευματακι.

αν το εχεις κατεβασει φιλε SPANK στειλετο  μου σε παρακαλω με rapid η με καποιο άλλο.

σε ευχαριστώ

Δημοσ.

οκ ευχαριστώ το κατεβασα. θα το δοκιμασω με το φλασακι (λογω οτι δεν εχω δισκετα ) και θα σας πω τα αποτελέσματα.

Δημοσ.

καλησπέρα και πάλι..

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Με στικακι δεν εγινε τιποτα δεν μπορουσε να το δει καθολου.

τελικα βρηκα απο φιλο floppy και δισκετα και ολα δουλευουν κανονικα μεχρι στιγμής αλλα με λιγο υψηλή θερμοκρασια, αλλα οχι ανησυχητικό. Τελικά εβαλα core 2 quad 6600 και δουλευει κανονικα. Ειδη παιζει ταινια χωρις πρόβλημα, παρακολουθωντας την θερμοκρασια μην αυξηθει. 

Ευχαριστώ και τον WalkerSW για το αρχειο γιατι με αυτο καναμε δουλεια τελικά.

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι λιγο τσιμπημένες αλλα οχι κατι τραγικο!! Την μανισια του Q6600 φανταζομαι? 

Καλο θα ήταν βεβαια να τον τσεκάρεις και σε full load.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...